Auteur Topic: Gezondheidsweken 2013 voor personen die herstellen van kanker  (gelezen 2268 keer)

Annemie Coeme

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 5
    • Bekijk profiel
Gezondheidsweken 2013 voor personen die herstellen van kanker
« Gepost op: januari 28, 2013, 13:36:03 pm »
Hallo iedereen,

Ook in 2013 organiseren de Onafhankelijke Ziekenfondsen ‘gezondheidsweken’ voor personen die revalideren van kanker en reeds een maand de primaire behandelingen achter de rug hebben. Jullie zijn van harte welkom!

WAT?
De gezondheidsweken hebben als doel een gevarieerde mix van groepssessies aan te bieden (bvb rond relaxatie, gezonde voeding na kanker, psychologische weerbaarheid, aquagym) en dit aangevuld met individuele verwenmomenten om de deelnemers eens helemaal in de watten te leggen (gelaatsverzorging, massages, verwenbon).

Centraal tijdens de gezondheidsweken staat het zelfmanagement van de ziekte. Hoe kan ik als revaliderende kankerpatiënt de ziekte plaatsen in het verdere verloop van mijn leven en mijn leven weer op de rails krijgen. Gedachten uitwisselen via lotgenotencontact is daarbij van cruciaal belang.

WANNEER?
In 2013 zullen de gezondheidsweken doorgaan:

- van maandag 18 maart tot vrijdag 22 maart
- van maandag 18 november tot vrijdag 22 november

Dit telkens in het hersteloord van de Onafhankelijke Ziekenfondsen 'Dunepanne' De Haan.

HOEVEEL KOST HET?
U kan deelnemen aan de totaalprijs van 313 EUR (tweepersoonskamer) of 349 EUR (eenpersoonskamer). Leden van één van de zeven Onafhankelijke Ziekenfondsen (OZ, Partena, Euromut, Securex, PartenaMut, Omnimut, Freie Krankenkasse) genieten een fikse korting op de prijs die kan oplopen tot 85%.

Er is plaats voor maximum 10 personen.

MEER INFO?
Voor meer info over de gezondheidsweek kan je terecht op www.mloz.be (waar je de brochure kan downloaden en een filmpje kan raadplegen over de gezondheidsweek) of via mail (info@gzhweek.be).

Vriendelijke groetjes,

Annemie Coëme
Experte gezondheidspromotie
Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen