Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - md

Pagina's: 1 ... 9 10 [11]
151
Borstkanker / Re:Borstreconstructie, door Dr. Blondeel
« Gepost op: mei 10, 2007, 08:41:40 am  »
Beste christel,

Wat ben ik blij jou bericht te lezen.  Ik word in augustus geopereerd door dokter Fabré. Ik vond het ook een hele lieve dokter. Ik heb pas van iemand gehoord waar de operatie niet zo goed gelukt was met veel complicaties( wel bij een andere dokter). Daarom ben ik wel wat ongerust en is het leuk om jou bericht te lezen. Bedankt.

Martine

152
Borstkanker / Re:Nolvadex
« Gepost op: mei 10, 2007, 08:34:18 am  »
dag nathalie,

Ik ben 34 jaar. IK heb vorig jaar in juni borstkanker gekregen. Ik ben ook in november gestart met nolvadex. Echt pijn heb ik niet aan mijn eierstokken maar ze zijn toch wel gevoelig. Ik ben vorige week bij de dokter geweest en ik heb veel kisten op mijn eierstokken. Of dat van de nolvadex komt is niet duidelijk. Nu kisten zijn helemaal niet kwaadaardig maar moeten wel opgevolgd worden. Binnen 2 maanden moet ik terug op controle.
Ik weet niet of je ook chemo hebt gehad. Ik wel en daardoor liggen mijn eierstokken ook nog stil. Bij mijn bloedcontrole is wel opgemerkt dat ze langzaam terug beginnen te werken. Dat kan ook wat gevoeligheid meebrengen.

martine

Pagina's: 1 ... 9 10 [11]