Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - tomzb

Pagina's: [1]
1
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Sterkte gewenst
« Gepost op: oktober 16, 2011, 14:12:12 pm  »
Hi Lezers!
Mijn naam is Tom Zuurbier en ben woonachtend in Bangkok (bijna 20 jaar in middels). Ik heb mijn partner alweer ruim 5 jaar geleden aan kanker verloren.
Ze is redelijk jong (begin dertig) aan maag kanker gestorven.  Haar kanker was veel te laat geconstateerd en toen het eenmaal duidelijk was dat haar maagproblemen door kanker waren veroorzaakt heeft ze ongeveer nog zo’n 12 maanden geleefd; de eerste 5 maanden nog redelijk normal maar de laatste maanden van haar leven waren een verschrikking voor haar en haar familie. Ik heb haar in al die tijd zo goed mogelijk verzorgd en ben de laatste 6 weken van haar leven (ze was in coma geraakt) constant bij haar geweest in het ziekenhuis. Ze is in mijn armen gestorven en haar laatste adem heb ik bij mij gehouden.
Nu, 5 jaar later, kan ik zeggen dat haar leven en leiden mij een ander mens heeft gemaakt.  Ik draag haar altijd bij mij en ze heeft mij de kracht gegeven om door te gaan en een normaal leven op te bouwen
Door haar ben ik sterker geworden. Ik ben een ander mens geworden en waardeer die kleine dingen in het leven wat echt belangrijk is.  IK heb inmiddels een andere partner maar zij zal altijd deel uit maken van mijn leven.
Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal sterkte te wensen.
Vertrouw in alles wat je doet en geef niet op!

May god continue to bless you!
Regards,
Tom

2
 :)
Dear All,

Na ruim 2 1/2 jaar heb ik definitief afscheidt van mijn Nuch genomen. Ik wil haar de rust geven die ze zo hard nodig heeft. De laatste 2 1/2 jaar heb ik continue in het verleden geleefd en wilde haar niet loslaten maar ik wil zo niet meer door. Heb afgelopen week al haar spullen in een kast opgeruimd en ben naar de tempel gegaan om definitief afscheidt van haar te nemen zodat ze eindelijk kan rusten. Alhoewel ik het heel moeijlijk hebt gehad om tot dit besluit te komen ben ik ervan overtuigd dat het tijd is om mijn leven weer op te pakken. Ik wens jullie allemaal zeer veel sterkte met het verwerken van jullie verdriet... maar er komt een tijd dat er weer een klein beetje licht schijnt aan het einde van de donkere tunnel.
Sterkte!  Tom Zuurbier, Bangkok, Thailand.

3
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Re:Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: december 24, 2008, 16:24:32 pm  »
 ;)Hallo Allemaal....   ondanks alle verdriet en moeilijkheden wens ik iedereen een Merry Xmas voor zover mogelijk. God bless you all.
Regards,
Tom

4
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Re:Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: december 16, 2008, 15:22:15 pm  »
Hello Annegato,

Ik ken het gevoel... het duurde bij mij ook wel een hele lange tijd voordat het heel langzaam beter ging. Ik zocht vaak de plekken op waar zij graag kwam, zoals bepaalde restaurants, shoppingmalls en parken, en ondanks dat het zeer pijnlijk was om daar te zijn voelde ik me juist op dat soort plekken heel close bij haar. Ik heb ook langzaam leren ervaren dat het verdriet en gemis, wat aanvankelijk zo intens en pijnlijk is langzamerhand overgaat in een gevoel van verrijking en ook het trots mogen zijn dat ik haar heb mogen kennen en haar bij heb mogen staan in haar lijden.  Ik merk nu zelf dat ik in voor mijself positieve zin veranderd ben en dat ik meer ben gaan geven om de mensen om mij heen. Uiteraard zal iedereen dit anders ervaren maar ik wil je hierbij de moed inspreken dat er eens de dag komt dat het langzamerhand weer iets beter gaat en dat je weer de energie en de wilskracht hebt om heel langzaam wil vooruit te kijken. Wens je heel veel sterkte.
Regards,
Tom

5
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Re:Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: december 13, 2008, 13:27:25 pm  »
Hallo allemaal,

Het is voor mij nu bijna 2 1/2 jaar geleden dat mijn partner redelijk jong is overleden aan die rotziekte.
Als ik terug kijk op deze 2 1/2 jaar dan realiseer ik me dat ik door een zeer donkere periode in mijn leven ben gegaan maar ben er sterker uitgekomen maar tevens ook een ander mens geworden. Nuch (dat was de naam van mijn partner) is in mijn armen overleden en ik ben er bijzonder trots op dat ik haar tot de laatste adem heb kunnen begelijden en haar bijgestaan hebben. Dat moment is zo precious en niemand kan dat van afnemen.
Ben door een lastige periode gegaan met drank en andere problemen maar het heeft mij een ander mens gemaakt met andere interesses en een andere kijk op het leven. Zelf voel ik me prettig hierdoor. Ik zal Nuch altijd bij mijn dragen en ik ben er trots op dat ik haar heb mogen kennen en dat geeft mij de kracht om door te gaan. Wens jullie allemaal veel sterkte toe....er is licht aan het einde van de donkere tunnel.
groeten,
Tom
Bangkok

6
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Re:Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: oktober 19, 2008, 15:19:59 pm  »
 ;)
Afgelopen week zat ik in een restaurant in Central Lardphrao (Bangkok) rustig beer te drinken toen plots de lievelings song van mijn overleden Nuch werd gespeeld waardoor ik plots zo in de war raakte en alles weer boven kwam. Ondanks het feit dat mijn NUCH alweer meer dan 2jaar geleden door die rot ziekte is overleden wordt ik nog steeds geconfronteerd met intense herinneringen aan haar. Wens jullie allemaal sterkte met juliie problemen.
Gr.
Tom Zuurbier

7
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Re:Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: augustus 12, 2008, 15:30:54 pm  »
Het is vandaag 2 jaar geleden dat mijn Nuch (Yuwadee is haar echte naam) om 12.44pm, terwijl ik haar vasthield, aan die rotziekte is gestorven.
Ben vandaag naar haar favorite shopping mall (Central Pinklao, Barom Rachachonnanee road, Bangkok) geweest om haar overlijden te herinneren. Alhoewel het inmiddels alweer 2 jaar geleden is, sta ik er nog ieder moment van de dag bij stil. Rest in peace my Nuch!
Sterkte aan jullie allemaal.


8
Hello,

Het is nu bijna 2 jaar dat mijn levens partner aan kanker was overleden en vooral de laatste dagen komen alle emoties van 2 jaar geleden weer in alle volte terug. Ik kan me werkelijk ieder uur nog zo goed herinneren.
Alhoewel ik er weer redelijk bovenop ben gekomen zal ik deze gebeurtenis en het gemis nooit meer vergeten.
Wens julie allemaal sterkte in het gevecht.
gr
Tom

9
Rest in peace MY NUCH!

10
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Re:Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: januari 05, 2007, 15:45:15 pm  »
Hallo,

Gecondoleerd met het verlies. Het is inmiddels voor mij zo'n 4 maanden terug dat ik met het overlijden van mijn vriendin werd geconfronteerd maar ik ben er nog steeds ieder moment van de dag mee bezig.
Haar dood heeft mijn leven volledig veranderd en vaak interreseert het mij niet zo veel meer. Om eerlijk te zijn heb ik nog steeds heel veel momenten dat ik gewoon niet meer weet wat ik moet doen. Vooral als ik naar plaatsen ga waar ik vaak met haar heen ging wordt ik nog steeds geconfronteerd met plotselingen momenten van intens sadness.  Zoek vaak ook de plaatsen op waar ze graag heen ging en als ik daar dan ben dan voel ik een enorme hechte band met haar. Realiseer me dan dat pijn en verdriet ook heel mooi kunnen zijn in a sense. Omdat ik mensen niet continue wil belasten met mijn probleem praat ik er nog nauwelijks over met andere mensen. Bovendien denk ik dat niemand mij kan helpen behalve mezelf dan. Ben er wel van overtuigd dat ik hier sterker uitkom maar het zal nog de nodige tijd en energie kosten.
Wens je  het allerbeste toe.
gr
Tom

11
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Re:Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: september 24, 2006, 14:28:59 pm  »
Hallo Steven,
Bedankt voor je reactie. Ze is op 12/8 rustig ingeslapen terwijl ik haar vasthield en haar de slaap in begeleide.
Ik ben dit grote verlies nog niet te boven en ben nog iedere moment van de dag hiermee bezig. Hoop dat het op termijn wat beter gaat.
Sterkte en groeten,
Tom

12
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: augustus 08, 2006, 18:45:20 pm  »
Hallo,

Ik heb zojuist mijn levens partner (haar naam is Yuwadee) aan kanker verloren.
Ze was pas 34 jaar en kreeg 1 jaar geleden te horen dat er maag kanker geconstateerd was. Aanvankelijk was dit bericht een gigantische schok waar zij veel beter mee om kon gaan dan ik. Ze is door een verschrikkelijke lijdensweg gegaan (de kanker spreide verder). maar ze had toch altijd de energie en kracht om lief voor mij te zijn. Zo'n 6 weken geleden heeft de kanker haar hersenen aangetast en vanaf dat moment verslechterde haar situatie met de dag totdat ze afgelopen weekend in een coma belande en momenteel wordt ze door machines in het leven gehouden. Omdat er geen hoop meer is worden de machines morgen uitgeschakeld zodat ze eindelijk kan inslapen en de rust gaat krijgen die haar toekomt. Door haar zal ik de sterkte en kracht hebben om dit grote verlies te overkomen en haar in mijn euwige herinneringen te houden. Ik bid voor haar.
Tom Zuurbier

Pagina's: [1]