Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - jempi61

Pagina's: [1]
1
Andere kankersoorten / Re:Gezwel in luchtpijp
« Gepost op: mei 13, 2011, 18:55:53 pm  »
Hoi Vrienden ,

Verleden week mijn laatste bestraling gehad , en deze week nieuwe scan laten doen en afspraak met oncoloog . En eindelijk terug goed nieuws gekregen " alles is weg " , het zwarte beest ( Non Hodgkin ) is er aan ( voor de derde keer ) .Maar ik blijf wel een risico geval zegt de dokter . Het kan nu misschien gedaan zijn maar het kan ook terug zijn kop opsteken , maar die gedachten zitten voorlopig niet in mijn hoofd.
Bedankt aan de vrijwilliger van VLK in AZ Brugge en ook dank aan de mensen die mij gesteund hebben , en als er mensen zijn die hun hart willen luchten ik ben altijd paraat voor een luisterend oor of een aanmoedigend gesprek .

2
Andere kankersoorten / Re:Slokdarm
« Gepost op: april 20, 2011, 19:11:12 pm  »
Hoi Dimi ,

Ik kan niet anders zeggen dan positief te blijven denken , ik weet het ook dat het frustrerend is voor mensen zoals ons . Ik ben 50 jaar , niet roker , niet drinker , werk veel en doe minimum tussen de 10 à 12 uur sport ( fitness ) per week .
In 2003 had ik lymfeklier kanker in de hals ( Non Hodgkin ) behandeld met 6 chemo's , 2007 een gezwel achter mijn oogbol resultaat 20 bestralingen . En nu in 2011 zit ik vandaag aan mijn 16de bestraling van een gezwel in mijn luchtpijp ( 45% groot ) , een gezwel in de luchtpijp komt vrij zelden voor zegt de oncoloog , ik moet nog 4 bestralingen ondergaan en dan weer scans en afwachten .
Maar ik blijf erbij " positief blijven denken en van de gedachte dat er nog mensen slechter aan toe zijn " en voor de rest profiteer van je leven doe wat je wil doen en stel het niet uit tot later .

3
Andere kankersoorten / Re:Gezwel in luchtpijp
« Gepost op: april 12, 2011, 11:41:02 am  »
Hoi vrienden ,

Vandaag ga ik voor de 10de bestraling , voorlopig voel ik mij nog goed behalve dat mijn slokdarm lichtjes pijn begint te doen . Ze hadden mij er wel voor verwittigd maar al bij al heb ik via de brochure van VLK enkele tips ontvangen die ik nu een beetje volg zoals zacht voedsel , fijn snijden , veel kauwen .
En ik probeer toch nog zoveel mogelijk in beweging te blijven met elke dag te gaan fitnessen

4
Andere kankersoorten / Gezwel in luchtpijp
« Gepost op: april 06, 2011, 15:20:08 pm  »
Beste vrienden ,
Ik moet jullie wel zo noemen want als je op deze site zit heb je ofwel hetzelfde probleem of heb je iemand dicht in de buurt die ook te kampen heeft met deze verschrikkelijke ziekte .
Het leven gaat verder en moet verder zeker in mijn geval het is nu de 3de keer dat ik in behandeling ben voor een lymfoom ; 2003 lympheklierkanker in de hals ( Non-Hodchkin ) : 6 chemo's gehad en lange revalidatie , 2007 gezwel achter op mijn oogbol : 20 bestralingen en nu 2011 een lymfoom in de luchtpijp en weer 20 bestralingen . Mijn oncoloog zegt dat een lymfoom op die plaats vrij zeldzaam is maar ik zit er toch weer mee.
Moet ik de moed laten zakken ? Neen en trouwens dat heb ik nog nooit gedaan , je moet voorruit blijven kijken en nooit achterom . Positief denken is de boodschap zeg ik altijd en wetende dat er mensen zijn die er nog erger aan toe zijn dan ik .

Pagina's: [1]