Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Anna

Pagina's: 1 ... 6 7 [8]
106
Niemand anders ervaring met deze combinatie van medicijnen?

Vrijdag was het 'dag van de waarheid': CT-scan van de lever om te kijken of de medicatie haar werk deed.  En ja, super goed nieuws gekregen: twee letsels zijn kleiner geworden en bij de andere twee is er ook verandering te zien.   :)

Het enige waar ik op dit moment het meeste last van heb is vermoeidheid.  Ik was nog steeds moe van de chemo die ik in de eerste helft van 2015 kreeg en met de Palbociclib is dit niet verbeterd.

Wat de Letrozole/Femare betreft: ik heb minder last van vapeurs dan toen ik de Tamoxifen nam.

107
Begin jan. 2015 werd ik borstsparend geöpereerd aan beide borsten, daarna volgden 24 weken chemo en nog eens  23 bestralingen.  In juli 2017 had ik mijn halfjaarlijkse controle met bloedafname, mammografie en echo.  Omdat er toch wat afwijkende resultaten waren moest ik nog bijkomende onderzoeken laten doen.  Botscan was in orde, MRI van de borsten was ook oké, CT-scan van longen ook oké, maar toen kwam het: CT-scan van lever was niet oké.  Ik had vier metastasen.  Als behandeling werd me de combinatie van Palbociclib en Letrozole voorgesteld.  Nu ben ik op zoek naar personen die ook deze medicatie kregen/krijgen.  Hoe lang werkte deze combinatie bij jullie?  Van welke bijwerkingen hadden jullie last?

108
Borstkanker / Re: Letrozol
« Gepost op: oktober 21, 2017, 01:57:40 am  »
Sinds 4 augustus neem ik ook Letrozole, in combinatie met Palbociclib.  Voorlopig heb ik alleen last van pijnlijke knieën en lichte stijfheid in de benen 's morgens.  Eens ik in beweging ben, gaat dit weer weg.
Laat je niet afschrikken door de bijwerkingen die op de bijsluiter staan, want het is voor iedere persoon verschillend hoe die reageert op het medicijn.

Pagina's: 1 ... 6 7 [8]