Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - ac.hendrickx

Pagina's: [1]
1
Jongeren en kanker / Initiatieven kinderen en kanker
« Gepost op: januari 25, 2016, 16:41:50 pm  »
Beste meneer/ mevrouw

Ik ben op zoek naar families die hebben deelgenomen aan verschillende initiatieven voor kindjes met kanker zoals Make-a-wish, Villa Rozenrood, Beyond the moon, enzovoort. Ik zou graag jullie mening willen weten over deze verschillende initiatieven. Want ik doe hier een klein onderzoek hierover aan de hand van een enquête deze neemt maar enkele minuutjes in beslag. Zo kan ik families die in deze situatie terecht komen op een of andere manier helpen. Zo kunnen zij zelf lezen wat deze initiatieven inhouden en wat andere gezinnen van deze initiatieven vinden. Mijn excuses voor het storen en bedankt voor uw tijd.

Met vriendelijke groetjes
Anne-Christine

https://docs.google.com/forms/d/16_lnhjIP8nbhFp4dvRvibREOwgCbP2w9P3uiQdARKtU/edit?c=0&w=1

2
Geachte heer/mevrouw

Ik ben een studente in het laatste jaar Sociaal Technische Wetenschappen. Dit jaar schrijf ik een eindwerk dat gaat over de verschillende initiatieven die er zijn om het welzijn van kinderen of jongeren met kanker te verbeteren. Ik ben op zoek naar ouders of jongeren die deelgenomen hebben aan verschillende initiatieven zoals Make-a-wish of De kanjer ketting enzovoort. Deze enquête is anoniem en het helpt mij om te onderzoeken hoe tevreden jullie zijn hierover en op welke manier het jullie geholpen heeft. Alvast hartelijk bedankt voor uw tijd ! Hieronder vind u de link naar mijn enquête.

Met vriendelijke groetjes
Anne-Christine Hendrickx

https://docs.google.com/forms/d/16_lnhjIP8nbhFp4dvRvibREOwgCbP2w9P3uiQdARKtU/viewform?c=0&w=1

Pagina's: [1]