Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Carolien

Pagina's: [1]
1
Hersentumor / DC Vax en/of hyperthermie. Ervaringen?
« Gepost op: januari 03, 2010, 19:56:13 pm  »
Bij mijn man van 42 jaar is in 2005 een astrocytoom graad 2 vastgesteld in de linkerkwab. Is geopereerd en bestraald maar er bleef een tumorrest van 2.5 op 3cm over.
Het ging tot nu toe heel goed met hem. Resultaten waren in februari zelfs zo goed dat er sprake was van vermindering van de tumor. Wat heel uitzonderlijk was. Toen nog zij de neuroloog dat hij door het oog van de naald gekropen was.
Maar het mooie liedje heeft niet blijven duren. Sedert vorige week weten we dat de tumor kwaadaardig is. Resultaten van biopsie morgen bij de oncoloog: graad 3 of 4.
Naar behandeling toe ook al veel gelezen over DC Vax (dendristische cellen vaccinatie-immuuntherapie) maar ook over hyperthermie.
Iemand positieve ervaring met behandeling DC Vax in Leuven? Op welke type tumor en graad wordt het toegepast.

Wordt de combinatie hyperthermie en DC Vax die Dr. Gorter in Köln toepast ook in België al toegepast? 'k Weet dat het nogal omstreden is, maar blijkt toch succesvol te zijn.
http://www.medical-center-cologne.com/nl/Oncologie_nl.php

Zie het geval Teun van Vliet: http://www.medical-center-cologne.com/video-Teun-en.php

Pagina's: [1]