Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - FabiaD

Pagina's: [1]
1
Bedankt voor uw reactie en info! Fijn dat u de enquête wilde invullen. Mocht u de enquête ook willen helpen verspreiden bij andere patiënten, zouden wij dat ten zeerste appreciëren.

2
Vertraging opgelopen bij uw diagnose of behandeling? Gefrustreerd met de verspilling of inefficiëntie in uw kankerzorg? Deel uw ervaring en help All.Can om de toekomst van kankerzorg te verbeteren.

In de gezondheidszorg wordt inefficiëntie vaak veroorzaakt door niet te focussen op wat belangrijk is voor patiënten. De All.Can patiëntenenquête verzamelt inzichten over waar de inefficiëntie zich bevindt en over hoe kankerzorg zou kunnen verbeterd worden. De bevindingen worden gebruikt om beleidsgesprekken te ondersteunen over het verbeteren van kankerzorg voor iedereen.

Bent u een (ex)kankerpatiënt of kent u iemand? Klik hier om deel te nemen aan onze patiëntenenquête of help ons de enquête te verspreiden: http://patientsurvey.all-can.org

Pagina's: [1]