Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - BJA

Pagina's: [1]
1
Hey, mijn moeder zat in dezelfde leeftijd als je vader, ze is een aantal maanden geleden overleden.
Dat je de hoop verliest na een dergelijke diagnose is normaal hoor, niets om jezelf mee voor de kop te slaan. Ik was het tegenovergestelde, ik sloot me af en zag alleen maar de hoop. Hoe onbestaande die ook was. Dat begint me nu zuur op te breken omdat ik in een soort van ontkenning heb geleefd.

Ziekenhuizen, dokters, angstaanjagende gesprekken en elke keer weer wachten op resultaten. Bah.
En dan al die chemo, dat is zowiezo al niet min. Al reageert de ene persoon er niet hetzelfde op dan de andere, het blijft een soort vergif.

2
Hey, ik heb recent een 'soortgelijke' situatie meegemaakt met mijn moeder, die had last van haar rug. Bleek achteraf kanker te zijn met uitzaaiingen naar zowat overal (botten, longen, lever). Niks meer aan te doen behalve het afremmen met chemo en bestraling. Ik kan je weinig advies geven behalve dat je de realiteit niet uit het oog mag verliezen, dat is ook zowat het enige goede advies dat ik destijds gekregen heb. Al besef ik dat pas achteraf. Het lijkt alsof je in een soort droom terecht bent gekomen.

Hoe oud is je vader?

Pagina's: [1]