Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Pien

Pagina's: [1]
1
Andere kankersoorten / Re:jonge kankerpatiënten of mensen met a-typisch carcinoid
« Gepost op: april 27, 2009, 10:32:33 am  »
Naggelomen:

Ik zie nu dat je een A-typisch carcinoid hebt. Wat ik schreef is voor een carcinoid. Zou als ik jou was het toch proberen in Rotterdam.

Excuses dat ik dit in 1e instantie over het hoofd zag.

Heel veel sterkte.

Pien

2
Andere kankersoorten / Re:jonge kankerpatiënten of mensen met a-typisch carcinoid
« Gepost op: april 27, 2009, 10:24:24 am  »
Beste 38 jarige vrouw,

Allereerst, wat ontzettend voor je dat je op zo'n jonge leeftijd geconfronteerd wordt met kanker. Ikzelf ben vorig jaar geopereerd aan carcinoid kanker. Alleen.. bij mij hebben ze alles kunnen verwijderen en zijn mijn prognoses heel goed. Gelukkig betreft dit een langzame kanker en zelfs al heb je, zoals jij, uitzaaiingen, is het toch mogelijk om nog een behoorlijk lange tijd verder te leven. Al helemaal als je de juiste behandelmethode neemt.
Dus mijn dringende tip: ga direkt naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Daar zijn ze qua behandeling gespecialiseerd in carcinoid. Zij geven patienten met carcinoid ( moet je wel door hun laten uitzoeken of je lichaam daar goed op reageert) een zgn. luthetiumbehandeling. Dit is een soort chemokuur met relatief weinig bijwerkingen, die als het ware de tumoren in je lichaam rechtstreeks aanpakt. Er zijn zeer goede resultaten mee behaald waardoor je leven met jaren verlengd kan worden. Verder hebben zij bepaalde geneesmiddelen die zeer goed helpen. Dat medicijn heet Sandostatine. Ik wil je geen valse hoop geven maar doe het echt en trek je niets van je eigen specialist aan.
Bij deze het telefoonnummer:  00 31 10 703 4384 afd. Nucleaire geneeskunde ( dr. Kwekkeboom, van Essen of denk in eerste instantie een bezoek aan dr. de Herder)

Ik wens je heel veel sterkte en   doe het.....

Pien

Pagina's: [1]