Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - hvhbxl

Pagina's: [1]
1
Darmkanker / screening
« Gepost op: oktober 13, 2011, 09:44:23 am  »
Vandaag kreeg ik een uitnodiging van de Franse Gemeenschap om mij gratis te laten screenen op darmkanker. Dit is de 2e maal in 5 jaar. Voor mij komt deze uitnodiging te laat, ik ben reeds in behandeling voor darmkanker. Maar elke inwoner van het Brussels en Waals gewest, tussen 50 en 74 jaar kreeg of krijgt deze uitnodiging, onafgezien van de taal van de identiteitskaart (in Brussel). Wanneer gaat de Vlaamse Gemeenschap een soortgelijk initiatief nemen en zal zij bereid zijn om ook alle Brusselaars uit te nodigen?


PS ik woon dus in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

2
Borstkanker / Re:Koppen XL: kom mij maar halen
« Gepost op: februari 01, 2011, 17:38:47 pm  »
Uit de trailer blijkt dat hij niet heeft gekozen voor euthanasie maar voor de zgn. palliatieve sedatie waarbij de patiënt in coma wordt gebracht en men daarna het lichaam laat omkomen door honger en dorst. Deze methode wordt overal in de katholieke ziekenhuizen gepromoot als er een vraag is naar euthanasie. Of hoe men de wet niet wil toepassen.

Pagina's: [1]