Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - LAPERLA

Pagina's: [1]
1
Borstkanker / Buikvet door de hormonen
« Gepost op: maart 05, 2013, 12:58:46 pm  »
Sinds ik Nolvadex neem (vanaf juli 2011) krijg ik een serieuze vetlaag op mijn buik, in zo'n mate dat het mij met momenten stoort als ik zit. Telkens ik bij de dokter kom, krijg ik als antwoord op mijn gewichtstoename, niet aantrekken, zal wel in orde komen. Maar zo kan het niet verder. Ik wil gerust die Nolvadex nemen, en ik ben me ervan bewust dat dit gewichtstoename geeft, maar het moet ook nog te doen zijn.

Zijn er nog mensen die dit hebben en wat doen jullie? Hoe verminder ik die "spek"-laag?

laperla

2
Borstkanker / En hop, een gezwel op een eierstok
« Gepost op: april 04, 2012, 09:04:53 am  »
Gisteren op de controle bij de gyneco is er een groot gezwel gezien via echo op mijn ene eierstok.
Volgens de gyneco zou ik me niet te druk moeten maken, het zou een cystadenoom zijn op het eerste zicht. Momenteel is die 4.5 cm groot. Maar ik maak me wel zorgen.
In verband met mijn borstoperatie verloopt alles goed.
Op mijn vraag of deze tumor iets te maken kan hebben met de hormonen die ik slik (nolvadex) werd er direct nee geantwoord.
Zijn er hier dames met soortgelijke ervaring?
Mijn operatie is gepland voor 25/4
Baarmoeder heb ik al lang niet meer
De moed zit een beetje in mijn schoenen natuurlijk, en ik heb grote schrik dat die vreselijke beest mij te pakken heeft.
Hoe gaan jullie daar mee om?

3
Borstkanker / Pijn zijkant borstkas
« Gepost op: december 11, 2011, 15:50:15 pm  »
Sinds gisteren pijn juist iets lager dan de geopereerde borst (niet erin) maar dan op de zijkant, ik vermoed dat het één van de aanhechtingspunten zullen zijn van tijdens de operatie. Heb ik te zwaar gewicht opgeheft, is er iets ontstoken, ik weet het niet, het doet pijn. Het is moeilijk om op die zijde te liggen. Zelfs aanraken doet al pijn. 
Is er iemand van jullie die dit ook al gehad heeft?
Groetjes
Laperla

4
Borstkanker / Blaasontsteking
« Gepost op: september 23, 2011, 18:57:45 pm  »
Hallo allemaal, ben ondertussen goed gevorderd in mijn bestralingen. Nog 6 te gaan, ik zit dus in de "boost"-bestralingen.
De opvliegers zijn verdwenen, daar heb ik geen last meer van.
Momenteel wel last van vermoeidheid, een lichtverbrande borst en nu sinds enkele dagen een knalpijnlijke blaasontsteking.
't Is soms niet gemakkelijk om te stappen zodanig dat de onderbuik pijnlijk is. Ik had al medicatie hiervoor omdat ik daar nogal gevoelig aan ben (Furadantine 50 en 100mg) maar weet eigenlijk niet of ik deze mag innemen met die Nolvadex. Heeft er iemand ervaring mee?
Laperla

5
Borstkanker / misselijkheid
« Gepost op: augustus 26, 2011, 16:42:56 pm  »
Hallo iedereen,

Ik heb nu al 8 dagen stralen gekregen, maar kort na die stralen word ik zo misselijk, met buikpijn, een appelflauwte 't is niet te doen. Ik moet dan efkens gaan liggen, een motilium nemen om de misselijkheid weg te krijgen en dan nog. Enkele uren daarna is dat veel beter, het moet dus wel degelijk met de stralen te maken hebben.
Ik neem 's morgens wel mijn Nolvadex, maar daar zou het toch niet kunnen van zijn?
Iemand hier ervaring mee?
Rita

6
Borstkanker / Hoi, ik ben nieuw hier....
« Gepost op: juni 11, 2011, 11:34:34 am  »
Ik ben de nieuwe en zoals jullie heb ik zopas het verdict gehoord dat ik borstkanker heb. De punctie is al gebeurd, het is sowieso een kwaadaardige, werd mij al verteld aan de hand van de beelden, de verschillende testen ivm uitzaaiingen heb ik ook achter de rug (er zijn geen, oef!). Rest mij nu nog de operatie zelf op 6 juli aanstaande.
Ik ben 53 jaar, woon in Willebroek, borstkanker (of andere kankers) is niet bekend in mijn familie. Ik ben hertrouwd, de eerste vrouw van mijn man is gestorven aan borstkanker 11 jaar geleden. Het verdict is dus nog zo hard voor hem.....Ik heb zelf 3 kinderen gehad, en heb nu 1 kleindochtertje van bijna 4, mijn oogappel.
Ik probeer positief te blijven maar blijf toch met hopen vraagtekens zitten, ik vermoed dat jullie me begrijpen.
Eigenlijk staan we d'er nooit bij stil bij borstkanker zolang het onszelf niet treft. Nu ik dit weet en even rondkijk in mijn omgeving, kom ik tot de ontdekking dat er ontzettend veel vrouwen zijn met borstkanker.
Ik heb mij aangesloten op dit forum om lotgenoten te vinden, mekaar steunen vind ik enorm belangrijk, dus ik zal ook een luisterend oor voor jullie proberen te zijn.
Groetjes
Rita

Pagina's: [1]