Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - tomzb

Pagina's: [1]
1
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Sterkte gewenst
« Gepost op: oktober 16, 2011, 14:12:12 pm  »
Hi Lezers!
Mijn naam is Tom Zuurbier en ben woonachtend in Bangkok (bijna 20 jaar in middels). Ik heb mijn partner alweer ruim 5 jaar geleden aan kanker verloren.
Ze is redelijk jong (begin dertig) aan maag kanker gestorven.  Haar kanker was veel te laat geconstateerd en toen het eenmaal duidelijk was dat haar maagproblemen door kanker waren veroorzaakt heeft ze ongeveer nog zo’n 12 maanden geleefd; de eerste 5 maanden nog redelijk normal maar de laatste maanden van haar leven waren een verschrikking voor haar en haar familie. Ik heb haar in al die tijd zo goed mogelijk verzorgd en ben de laatste 6 weken van haar leven (ze was in coma geraakt) constant bij haar geweest in het ziekenhuis. Ze is in mijn armen gestorven en haar laatste adem heb ik bij mij gehouden.
Nu, 5 jaar later, kan ik zeggen dat haar leven en leiden mij een ander mens heeft gemaakt.  Ik draag haar altijd bij mij en ze heeft mij de kracht gegeven om door te gaan en een normaal leven op te bouwen
Door haar ben ik sterker geworden. Ik ben een ander mens geworden en waardeer die kleine dingen in het leven wat echt belangrijk is.  IK heb inmiddels een andere partner maar zij zal altijd deel uit maken van mijn leven.
Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie allemaal sterkte te wensen.
Vertrouw in alles wat je doet en geef niet op!

May god continue to bless you!
Regards,
Tom

2
Kanker in het gezin of in uw nabije omgeving / Levens Partner aan kanker verloren
« Gepost op: augustus 08, 2006, 18:45:20 pm  »
Hallo,

Ik heb zojuist mijn levens partner (haar naam is Yuwadee) aan kanker verloren.
Ze was pas 34 jaar en kreeg 1 jaar geleden te horen dat er maag kanker geconstateerd was. Aanvankelijk was dit bericht een gigantische schok waar zij veel beter mee om kon gaan dan ik. Ze is door een verschrikkelijke lijdensweg gegaan (de kanker spreide verder). maar ze had toch altijd de energie en kracht om lief voor mij te zijn. Zo'n 6 weken geleden heeft de kanker haar hersenen aangetast en vanaf dat moment verslechterde haar situatie met de dag totdat ze afgelopen weekend in een coma belande en momenteel wordt ze door machines in het leven gehouden. Omdat er geen hoop meer is worden de machines morgen uitgeschakeld zodat ze eindelijk kan inslapen en de rust gaat krijgen die haar toekomt. Door haar zal ik de sterkte en kracht hebben om dit grote verlies te overkomen en haar in mijn euwige herinneringen te houden. Ik bid voor haar.
Tom Zuurbier

Pagina's: [1]