Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - jempi61

Pagina's: [1]
1
Andere kankersoorten / Gezwel in luchtpijp
« Gepost op: april 06, 2011, 15:20:08 pm  »
Beste vrienden ,
Ik moet jullie wel zo noemen want als je op deze site zit heb je ofwel hetzelfde probleem of heb je iemand dicht in de buurt die ook te kampen heeft met deze verschrikkelijke ziekte .
Het leven gaat verder en moet verder zeker in mijn geval het is nu de 3de keer dat ik in behandeling ben voor een lymfoom ; 2003 lympheklierkanker in de hals ( Non-Hodchkin ) : 6 chemo's gehad en lange revalidatie , 2007 gezwel achter op mijn oogbol : 20 bestralingen en nu 2011 een lymfoom in de luchtpijp en weer 20 bestralingen . Mijn oncoloog zegt dat een lymfoom op die plaats vrij zeldzaam is maar ik zit er toch weer mee.
Moet ik de moed laten zakken ? Neen en trouwens dat heb ik nog nooit gedaan , je moet voorruit blijven kijken en nooit achterom . Positief denken is de boodschap zeg ik altijd en wetende dat er mensen zijn die er nog erger aan toe zijn dan ik .

Pagina's: [1]