Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Sanne

Pagina's: [1]
1
Borstkanker / Wenkbrauwen verliezen
« Gepost op: maart 30, 2020, 00:40:12 am  »
Beste,
Ik ben nu bezig met mijn 10de kuur Femara en Ibrance en merk vandaag dat ik aan de rechterkant plots maar een halve wenkbrauw heb.
Mijn haar heeft ook te lijden nav de therapie, maar met Alline Procap lukt het - tot zo ver - om het haarverlies wat te beperken (wel heel droog haar). Al merk ik de laatste week weer dat ik uitzonderlijk veel haar verlies.
Heeft iemand tips voor mijn wenkbrauwen ? Al iemand permanente make-up geprobeerd ? Ben er beentje bang voor, want als het niet goed gedaan is zie je er helemaal anders uit.
Groetjes,
Sanne

2
Borstkanker / Borstkanker met uitzaaiingen naar het bot
« Gepost op: augustus 22, 2019, 05:05:37 am  »
Hallo,

Op 22 mei heb ik vernomen dat ik borstkanker heb met uitzaaiingen naar het het bot.  Daar het een kanker is die pas zichtbaar is op medisch beeldmateriaal als er uitzaaiingen zijn, hebben mijn trouwe jaarlijkse controles dus niet geholpen om deze tijdig op te sporen.
Een zware dobber om dit allemaal emotioneel verwerkt te krijgen.
Ik neem momenteel Ibrance en Femara.  Voor de warmte opwellingen waar ik veel last van had hebben ze me vorige maand Oxybutynine gekregen.  Een top product en een echte aanrader !
Omdat de therapie bestaat uit pillen die ik thuis moet innemen, heb ik geen contact met andere lotgenoten, wat ik wel spijtig vind. Zijn er nog andere lotgenoten die in de buurt van Herne wonen ?
Verder heb ik nog een vraag ivm haarkleuringen.  Ik had in de folder van Ibrance gelezen dat haarkleuren wordt afgeraden omdat het haar zo broos is.  Volgens de Assistent in het UZ te Leuven zou ik wel een natuurlijke kleuring mogen gebruiken (product zo,der ammoniak) Heeft iemand daar ervaring mee ? Omdat ik me beter voel als ik er goed uit zie en nog net geen 50 bent had ik dit toch graag eens willen proberen, maar mijn kapster heeft hier niet echt ervaring mee en kan me hierbij dus niet helpen.  Alle tips zijn welkom.

Groetjes,
Sanda

Pagina's: [1]