Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Silk

Pagina's: [1]
1
Darmkanker / Mijn grootvader heeft kanker.
« Gepost op: december 30, 2016, 10:11:04 am  »
Begin 2017 gaan ze bij mijn grootvader een stuk van zijn maag, darmen en pancreas wegnemen, exact hoeveel is nog niet duidelijk. Er zou geen alternatieve behandeling zijn volgens mijn vader die meegeweest is naar het ziekenhuis.
Vooropgesteld dat hij dit zou overleven (ik schat zijn kansen klein in, zeker gezien ze blijkbaar de erfenis nu al deels aan het uitdelen zijn en hij mij gevraagd heeft voor de papierwinkel rond euthanasie, orgaandonatie en begrafenis/crematie in orde te brengen samen met hem), wat zijn dan waarschijnlijk de gevolgen van zo'n operatie? Ik neem aan dat hij tertiaire diabetes krijgt en daarnaast alle dingen die horen bij een gastric bypass (kleine hoeveelheden kunnen eten, bepaalde voedingsmiddelen niet meer verdragen, meer vitaminen bijslikken omdat ze minder opgenomen worden). Welke dingen ben ik nog vergeten en hoe kunnen wij hem (hen) als familie daarop voorbereiden en bij helpen?
Alvast bedankt voor jullie ervaringen.

Pagina's: [1]