Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - pitoei

Pagina's: [1]
1
Longkanker / longkanker met uitzaaiingen op beide longen, ribben en in hersenen
« Gepost op: april 22, 2016, 20:35:40 pm  »
Hallo,
Mijn papa heeft nu bijna 5 weken terug te horen gekregen dat hij longkanker heeft stadium 4.
Pas volgende week dinsdag starten ze met stralen 5x op hoofd en dan 10x op borst.
Ik weet haast niet wat er ons te wachten staat. Mijn papa is net 57 geworden, dat is nu toch geen leeftijd??? Ik ben woedend, razend, voel zoveel onmacht.. Ik wil iets doen, maar sta erbij en kijk ernaar. Ik wou dat het ik was. Ik ben nog niet klaar mijn papa te verliezen, hij is mijn held, mijn eerste grote liefde.. Hoe is het in godsnaam mogelijk?
Hij sukkelt al zo lang met pijn in rechterschouder en nek. Volgens de huisdokter de trapeziumspier, omdat mijn papa al een lange lijdensweg heeft afgelegd wegens pijnen overal. Papa is diabeet.. Op een gegeven moment kees hij aan anemie. Wij gingen naar maag- en darmspecialist, daar vond Men niks. Dan wees de specialist hem maar met de vinger dat hij maar niet zoveel moest drinken (papa lust graag eentje wrm ook niet??) en hij werd zo naar huis gestuurd. Maanden later nog steeds bloedarmoede, bloed laten afnemen en toen moest hij plots in allerijl naar naar het ziekenhuis, zijn verblijf stond vast. We kregen te horen dat er een grote tumor op zijn rechterlong zat die drukte tegen zijn luchtpijp en het hart, die zorgde voor denpijn in schouder en nek.. De week erop nog een klap, er zaten metastasen overal op z'n longen. En de volgende klap volgde gauw: Uitzaaiingen in het hoofd. Nog een week later zat het ook op de ribben.. Pfff hoe wij allen staande zijn gebleven weet ik niet. En al zeker niet hoe mijn papa het aankon. Zo'n beer van een man, dat kan hem en mag hem niet overkomen + hij heeft een koekengouden hartje.. Ik kan het niet geloven. Alles doet bij mij pijn. Letterlijk hartzeer en draaiingen in mijn buik. Het liefst zou ik hem keihard tegen mij willen aandrukken en hem nooit meer loslaten. Hij is samen met mijn mama mijn grootste voorbeeld. Kan aub iemand deze nachtmerrie doen stoppen. Ik kan dit allemaal niet aan.. :'(

Pagina's: [1]