Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Karine

Pagina's: [1]
1
Borstkanker / "Twee borsten" door prof. M. Hamdi/ Lieve Blanquart
« Gepost op: maart 28, 2016, 09:58:32 am  »
Goedemorgen iedereen,

Is er iemand die mij ,tijdelijk,het bovenvermelde boek zou kunnen uitlenen. Ik heb reeds meerdere boekenwebsites bekeken, doch zonder resultaat.  :(  Ik ben bereid de kosten, gerelateerd aan het versturen ervan, voor mijn rekening te nemen. Ik hoop ten stelligste op een " warme"  ;)  reactie.

Lieve groetjes,

Karine

2
Borstkanker / lymfedrainage
« Gepost op: augustus 24, 2015, 12:17:41 pm  »
Goedemiddag,

Ben ongeveer 1 1/2 maand geleden gestart met lymfedrainage bij kiné ( lymfevocht  kwam opzetten tijdens warm weer en na langdurig werken op pc)
Heeft iemand ervaring met het feit hoe lang het kan duren voor deze behandeling efficiënt werk begint te leveren?  :-\ De rechterarm en de plek onder de oksel zijn momenteel de enige factoren waarvan ik echt "last" heb (pijnlijk)- chemo is achter de rug en ben momenteel bezig aan radiotherapie.

Graag een tegenberichtje,

Groetjes,

Karine

3
Borstkanker / lymfestrengen
« Gepost op: mei 06, 2015, 16:05:25 pm  »
Hallo iedereen,

Werd op01/04/2015 geopereerd- rechterborst amputatie en okselklieruitruiming.
Momenteel word ik nog geplaagd door opgedroogde lymfestrengen- vorige week werden er 2  "gebroken" door ziekenhuisarts en 2 gaven het op tijdens kiné-sessie.
Tevens heb ik ook last van een "strakke band"gevoel in borstkas en deel van de schouder.
Heeft iemand hier ervaring mee in de volgende zin: -is dit tijdelijk of gaat dit blijvend zijn- moet ik hier geduld mee  oefenen en kan ik evt.wel hopen op een verbetering ervan?

Tot hoors,

Karine


Pagina's: [1]