Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Kristina

Pagina's: [1]
1
Lotgenotencontact / vzw NET & MEN kanker
« Gepost op: november 24, 2014, 12:57:08 pm  »
De vzw NET & MEN Kanker België is een vereniging voor patiënten met Neuro Endocriene Tumoren (NET) & Multipele Endocriene Neoplasie (MEN)
NET & MEN zijn beide zeldzame aandoeningen, en mensen voelen zich hierdoor vaak niet (h)erkend. De vzw NET & MEN Kanker wil praktische en psychosociale steun bieden.
Hiervoor kunnen we rekenen op een medische adviesraad. De bestuursleden zijn vrijwilligers, vaak zelf patiënt of naaste.

ACTIVITEITEN
 - Contacten tussen patiënten, familie en naasten bewerkstelligen.
 - Organiseren van info- en ontmoetingsdagen.
 - Het geven van informatie over de ziekte en hoe ermee omgaan.

DOELSTELLINGEN
 - Lotgenotencontact.
 - Meer visibiliteit geven aan NET & MEN.
 - Door kennisverspreiding over NET & MEN, tijdig een juiste diagnose mogelijk te maken.

CONTACTGEGEVENS

vzw NET & MEN Kanker
Franchommelaan 124 F6
8370 Blankenberge

Mob. +32 471 21 77 54
Tel. +32 50 41 12 90

www.net-men-kanker.be
info@net-men-kanker.be

FB : https://www.facebook.com/VzwNetEnMenKankerBelgieBelgique

2
Andere kankersoorten / NET
« Gepost op: januari 03, 2014, 22:54:00 pm  »
Hallo iedereen,

Ik wil me graag eventjes netjes voorstellen zodat iedereen weet wie ik ben :-)

Ik ben dus Kristina, ben in november 25 jaar geworden en woon samen met mijn vriend, onze engelse bulldog en 5 poezen in Antwerpen.

In maart 2012 hebben mijn vriend en mijn ouders mij thuis in coma gevonden. Ik ben vrijdagavond gewoon gaan slapen en zaterdag rond 17u hebben ze eindelijk mijn ogen open gekregen. Later ben ik wakker geworden op de spoed in het ziekenhuis en is zo stilletjes de bal aan het rollen gegaan. Ze hebben bij mij NET, neuro-endocriene tumoren, vastgesteld. Ik lag in coma omdat mijn tumoren eigenlijk insulinomen zijn en deze mijn suiker dus helemaal in de war hadden gebracht. De ambulanciers konden deze gewoon niet meten die dag, zo laag stond hij.

Na verschillende onderzoeken wisten ze mij te zeggen dat ik 1 tumor in de pancreas heb en een 20-tal in de lever. Degene in de lever zijn uitzaaiingen. Na 2 maanden ziekenhuis kon ik eindelijk naar huis. Ze hadden eindelijk een oplossing gevonden om me stabiel te houden. Nu moet ik dagelijks Afinitor 10mg en Pantomed innemen en krijg ik om de 4 weken een Sandostatine inspuiting. Ik ben mijn professors in Leuven dan ook zeer dankbaar want ze wisten niet hoe ze mij moesten helpen.

Dat is redelijk kort gezegd mijn "verhaal" :-) Mocht je heel mijn getuigenis willen lezen kan je deze terugvinden op volgende link : http://net-men-kanker.be/getuigenis%20katrina.html

Pagina's: [1]