Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - duizendpoot

Pagina's: [1]
1
Borstkanker / Coda Barbecue
« Gepost op: juni 11, 2012, 10:49:38 am  »
Hier ben ik nog eens. Sommige zullen me nog wel kennen, anderen niet. Ik kom nog wel regelmatig de berichten lezen, maar reageer niet zo veel meer.

Op zondag 1 juli is het de jaarlijkse Coda Barbecue.Start om 11u30. Coda is een hospice voor patïenten met kanker waar ze hun laatste dagen/weken kunnen doorbrengen in een huiselijke kring. Het is gelegen te Wuustwezel, in een heel mooie en landelijke omgeving, 40 Ha groot. Omdat ze steeds te weinig subsidies krijgen, werken ze met veel vrijwilligers en organiseren ze elk jaar een BBQ. Deze is steeds zeer goed georganiseerd, kostte vorig jaar 15€ per persoon voor het eten, keuze uit vis en vlees. Er zijn springkastelen voor de kinderen, je kan er met een koets mee rijden over het immens grote terrein. Er worden wandelingen georganiseerd. Kortom, als het mooi weer is, kan je er een heel leuke middag doorbrengen. Vorig jaar waren er verschillende mensen van het forum aanwezig, zij kunnen het beamen.
Als je zin hebt om te komen, laat het dan weten dan houden we plaats. Ook als je twijfelt of je komt (naargelang het weer of hoe je je voelt) laat het weten.
Er is 1 héél grote tent en nog veel kleinere party tentjes, dus ik ga daar proberen 1 voor ons te houden vanaf 12u. Ons = mijn zoon, schoondochter, kleindochter en ik.
Laat het even weten, en ik hou een plaatsje vrij.  Als je twijfelt of je al dan niet komt, wil ik gerust mijn tel. geven. zodat je de dag zelf kan bellen.

Voor iedereen een dikke knuffel en misschien tot ziens.
Groetjes
Betty


2
Borstkanker / Koppen XL: kom mij maar halen
« Gepost op: februari 01, 2011, 16:53:31 pm  »
Hallo, lotgenootjes
Een vraagje, vanavond geeft Koppen XL om 21u15 een reportage over Bart, een 23 jarige kankerpatiënt die beslist heeft om te sterven wanneer hij beslist. Ik ga deze wel opnemen en misschien ooit zien. Momenteel kan ik er niet naar kijken, ben ik de enige of niet? Net zoals het boek van Marie-Rose Morel
ligt al van het begin in de kast, in afwachting dat ik het kan lezen. Wat vinden jullie, kan en mag zoiets op TV vertoont worden of niet? Zelf vind ik het absoluut heel moedig, zo wordt het toch veel bespreekbaarder. Voor de goede informatie: ik ben niet terminaal, ik ben sedert vorig jaar juni herstellende
Wat vinden jullie?
Groetjes

Pagina's: [1]