Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - jeannette

Pagina's: [1]
1
Borstkanker / "Dure kankerbehandeling kan niet meer"
« Gepost op: december 03, 2011, 09:20:37 am  »
Ik hoop in alle oprechtheid dat dhr. Cassiman dit iets genuanceerder heeft gezegd dan nu in 'De Morgen' te lezen staat .
http://www.demorgen.be/dm/nl/993/Gezondheid/article/detail/1357374/2011/12/03/Dure-kankerbehandeling-kan-niet-meer.dhtml
Ondanks dit alles toch een deugddoend weekend.

2
Borstkanker / Marlies Dekkers ontwerpt beha voor vrouwen na borstoperatie
« Gepost op: augustus 31, 2011, 18:26:13 pm  »
Omdat we toch altijd op zoek zijn naar een mooi beha. En nee ik krijg geen commissie :)
http://www.libelle.be/lib/mooi-zijn/10309/marlies-dekkers-ontwerpt-beha-voor-na-borstoperatie.html

3
Borstkanker / bandagist gezocht voor aanvraag Jobst- Ready-to -Wear armkous.
« Gepost op: november 23, 2010, 16:01:48 pm  »
Na zes jaar oedeem begin ik toch wat moedeloos te worden. Heb een attest van een gynaecoloog voor een armkous. Er is een nomenclatuurnummer voor de kous. Ik wil erg graag een Jobst Ready-to-Wear armkous van BSN medical. Na vier weken wachten op een antwoord van een aanvraag bij een bandagist kreeg ik vandaag het antwoord (na zelf te hebben gebeld) dat ik bij hun niet aan het juiste adres ben omdat ze geen maatschema toegestuurd kregen, anderen bandagisten werken niet met BSN. De kous die ik nu heb is versleten. Is er iemand onder jullie die ook een Jobst kous heeft en een bandagist kent die mij aan een dergelijke kous kan helpen. Qua papierwerk ben ik in orde, daar ligt het probleem dus niet.
Lieve groeten, Jeannette

Pagina's: [1]