Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - clousaeuke

Pagina's: [1] 2
1
Borstkanker / ongerust
« Gepost op: oktober 18, 2011, 12:45:09 pm  »
Hallo allemaal,
Heeft er iemand de laatste tijd nog iets gehoord van onze "witte vlinder",waar zit die toch???? >:(
Ik ben ondertussen al wel een beetje ongerust aan het worden,het is niet van haar gewoonte om hier zo lang weg te blijven,
zou ze in een dipje zitten???
Ik hoop dat ze ons dan om steun komt vragen,want zij is toch ook altijd één van de eerste die klaar staat voor een ander!!
Langs de andere kant heb ik alle respect ervoor als ze even niets met dit forum wil te maken hebben,want ondervind dat soms aan mezelf dat ik even niet wil komen lezen of schrijven en effe op mijn eentje wil zijn,maar het mag niet te lang duren ook niet want dan zak je weg,en dan is het moeilijker om eruit te komen.
Witte vlinder ,als je dit leest ,ik ben bezorgd om jou en hoop je hier snel weer te vinden,en als het je even tegen zit,laat je niet gaan en denk aan de weg die je al afgelegd hebt,je hoort hier bij de straffe madammen hé!!
Nog een paar maand en je mag je hormonen pillen weggooien en dan kan je misschien ook een heel stuk beter zijn,hou je goed hé,en tot hopelijk gauw!!!
Liefs Heidi

2
Borstkanker / controle
« Gepost op: oktober 14, 2011, 23:13:39 pm  »
Ben vandaag met grote schrik naar ziekenhuis geweest voor controle,klinich onderzoek en bloed onderzoek;alles perfect!!!
Een pak van mijn rug gevallen ,want was er zoals iedere keer van overtuigd dat er iets zou zijn!!
Kan eindelijk weer een beetje gerust zijn en genieten van de kleine dingen.Volgende controle in april.
Liefs Heidi

3
Borstkanker / gedichtjes
« Gepost op: september 18, 2011, 20:17:38 pm  »
 Dit gedicht heb ik geschreven toen ik op het einde van de behandeling was.Ik weet niet waarom ik dit hier nu wil zetten maar wou het gewoon doen ,misschien om de mensen die in behandeling een duwtje te geven om verder door te gaan tot het einde!!!


    Ga weg!!

Ik laat je niet meer toe in mijn leven ,neen nooit

Je heb al genoeg roet in mijn eten gegooid

Ik heb nooit echt van je gehouden,

Heb je ook nooit kunnen vertrouwen

 Ik heb je aan de deur gezet en ben heel blij,

Want geef toe ,je paste toch niet echt bij mij.

 Je maakte me moe en gaf me grijze haren,

Ik kon zelf mijn zenuwen niet meer bedaren

.Nu ben je weg en ik voel me opgelucht en blij,

Neen,t’is gedaan jij hoort niet meer bij mij.

Mij familie en vrienden zijn mijn vaste anker,

Blijf jij maar weg,gij rot stukske kanker 
Liefs Heidi

4
Borstkanker / Gezellig samen naar leuven!!!
« Gepost op: augustus 11, 2011, 14:17:27 pm  »
Hallo allemaal,

Mijn vakantie zit er op,het is goed geweest en de batterijen zijn weer wat opgevuld!!We hebben daar ook ons portie zon kunnen op doen.
Zoals beloofd zou ik nu er werk van maken om een samen komst te organiseren.
Zoals ik een beetje kan uitmaken op de vorige mails ,zie ik dat de meeste op 10 september aanwezig kunnen zijn.Dat is een zaterdag en dan zijn ook alle winkels open in Leuven dat is dan mooi mee genomen hé!!
Ik zou graag hebben dat iedereen die kan zich nu dan even laat horen zo kan ik dan een beetje zien met hoeveel we gaan zijn en dan kan ik iets bespreken in Café Leffe!
Ik ga dan het aantal doorgeven en vragen dat we gewoon kunnen eten of drinken wat we op die moment willen.Zou gemakkelijk zijn dat we niet op voorhand moeten kiezen.
Zo nu is het aan jullie ,laat je horen,en hopelijk met zo veel mogelijk!!!
Liefs Heidi x

5
Borstkanker / die moeheid weer!!
« Gepost op: april 21, 2011, 13:16:49 pm  »
Ik kom hier ook weer eens mijn zegje doen.
Mijn man is samen met een paar familieleden de oprit aan het vernieuwen,wat veel werk met zich mee brengt,stof kuisen en zorgen dat die mannen eten hebben en drinken op zijn tijd en ge weet binnen zo veel stof als buiten om te kuisen ,de was en de strijk die moeten ook door gaan.
Nu vandaag de vierde dag dat ik zo probeer mee te draaien en het gaat al niet meer.Ik was daarnet mee de stenen aan het in vegen met zand en begon inneens zo raar zicht te hebben ,een beetje troebel zo en dan natuurlijk paniek hé.Ik voel me ook moe en dan ben ik weer ongerust,maar als ik dan zie wat ik al allemaal gedaan heb,maandag heb ik dan voor allemaal bbq gedaan met alles erop en aan(één van de werk mannen was jarig),want als ik iets doe wil ik dat goed doen.Maar dat ik daar dan altijd maar een paar dagen van kan genieten om dan weer het deksel op mijn neus te krijgen!! >:(Zo erg.....;
Vandaag zie ik het dan weer niet meer zitten hé,depri gevoel ,het besef dat het zo toch voor altijd zal blijven is er weer en geeft geen goed gevoel!!!Kl*te is het...
Heb sinds gisteren mijn regels ,dat zal er ook een rol in spelen denk ik en dan zo veel nekpijn ,omdat alles vast ziten daar ook heel ijl van ben in mijn hoofd,allé alles tesamen is veel te veel voor één mens eigenlijk!!!
Nu zit ik hier en zij staan daar buiten te werken en dat gaat me niet af,de zon schijnt en je kan er niet van genieten omdat er te veel zorgen in je hoofd zitten.....
Wanneer stop het toch eens ....Nooit ik weet het wel maar zou het zo graag anders hebben net als zo vele onder ons.
Toch bedankt om eens naar mij te luisteren........
Fijne dag verder aan iedereen.
Liefs Heidi x

6
Borstkanker / 19 jaar getroud!!
« Gepost op: maart 26, 2011, 19:49:16 pm  »
Wij waren zijn deze week 19 jaar getrouwd en ben me er goed van bewust,dat het wel eens anders had kunnen zijn.Ik ben dan ook fier en heb voor mijn venke een gedicht geschreven ,en wou dat graag met jullie delen!!Omdat ik weet dat jullie mijn echt vrienden zijn!!!
Liefs Heidi

Johan,
Zo veel jaren geleden toen ik jou voor de eerste keer zag,
Dacht ik “dat is een jongen die ik graag mag”!
We werden een paar en hielden van het leven,
Je hebt me twee schatten van kinderen gegeven.
Wij vier samen ,is een droom apart,
Ook al was ons leven soms wel hard!
Wij  nemen het leven van de beste kant,
We komen er wel,samen hand in hand.
En als ik jou zo eens stiekem bekijk,
Dan denk ik ,zelfs na 19 jaar, mijn eerste gedachte krijgt gelijk!
Ik hou zo van jou xxx
Je vrouwke Heidi

7
Borstkanker / terug thuis
« Gepost op: augustus 09, 2010, 18:17:24 pm  »
Hallo allemaal

Eerst en vooral iedereen bedankt voor de steun en de lieve berichten.
Ik ben van gisteren thuis ,ben nog heel moe en heb nog behoorlijk pijn,maar dat zal hier thuis beter genezen dan in het ziekenhuis!!
Ze hebben dus de galblaas weggenomen en de leidingskes leeg gemaakt en ze hebben dan zo maar 200 kleine steentjes verwijderd,niet te geloven dat een mens daar mee rond loopt hé.
Ik stond op het punt een nieuwe gal crisis te krijgen,ik mag er niet aan denken wat ik dan nog zou beleeft hebben.Nochthans heb ik op het punt gestaan op daar te gaan lopen ,net voor ze me weg brachten naar de operatiezaal,zo een bang,niet gewoon!Maar ben dan toch blij dat ik doorgebeten heb en heb de ademhalingtechniek toegepast en ben dan rustiger geworden.
Ik hoop dat ik nu door al de ellende door ben en dat ze me een beetje rust gunnen,heb het nu wel gehad hé!!
Vrijdag gaan we naar een camping in zonhoven ,lekker rusten in een rustige omgeving,en zo proberen we dan alles een beetje te verwerken en terug sterker te worden.
Aan allemaal een heel mooie vakantiemaand nog en aan de mensen die volop bezig zijn met een behandeling veel moed en succes,en doorbijten hé mensen!!!
Vele lieve groeten en knufs van Heidi

8
Borstkanker / Ben het nu echt beu
« Gepost op: augustus 04, 2010, 22:10:13 pm  »
Hallo allen,
Ik dacht dit jaar eens goed op vakantie te gaan.Hadden het allemaal zo nodig !
Ik heb de vierde dag dat we in zeeland waren een galcrisis gedaan waardoor de pancreas ontstokkern was en me de dag erna niet meer kon houden van de pijn,wij naar de dokter daar ter plaatse en die gaf mij een spuit morfine,(dat is het dacht ik morfine en pijnvrij!!) mis gedacht ,het hielp geen vin!Het enige wat we konden doen was naar ziekenhuis rijden.Dus wij naar Leuven ,gasthuisberg.De nodige onderzoeken deelde mee een heel zwaar onstekking van de pancreas en gal.De volgende 5 dagen geen eten en drinken en volle tube medicatie en pijnstillers,afgezien,nooit zo een pijn gehad!!Heb daar 16 dagen gelegen en nu ben ik thuis tot morgen want dan moet ik binnen om de gal te laten verwijderen.Daar gaat dan mijn zo nodige vakantie,ik ben het nu wel echt beu aan het worden.Ik dacht zo een heel zwaar jaar eens de rug toe te keren maar neen ik kreeg er weer iets boven op!!.Ik hoop dat de operatie goed zal verlopen en dat ik er niet te ziek van zal zijn en snel naar huis kan want ik verlang zo naar rust!!!
Dit moest er even uit !
Liefs Heidi

9
Borstkanker / Dikke arm!
« Gepost op: juni 07, 2010, 19:20:26 pm  »
Hallo iedereen,
 Heb gedaan met de behandelings sind 2 maart en begin nu zo stilaan een dikkere arm te krijgen en zou graag weten of het bij jullie direct heel dik was of is het ook zo stilaan gekomen?
Deze morgen was hij 3 cm dikker dan de andere,nog niet zo maar toch al genoeg naar mijn zin,ik heb dan lymfedrainage gehad en is preccies iets minder nu.Wat doe ik nu het beste ,alle dagen naar kiné of een armkous aan vragen ?Ik moet pas in augustus naar de Prof.,en weet niet goed wat ik ondertussen moet doen ,of zou ik naar de huisdokter gaan?Het is raar maar ik weet het allemaal even niet zo goed.
Liefs Heidi

10
Borstkanker / Eerste controle
« Gepost op: april 26, 2010, 22:21:06 pm  »
Hallo iedereen,
Ik heb vandaag mijn eerste controle achter de rug.Wat een stress zeg niet menselijk,maar het is goed verlopen en ik heb de bloed uitslagen en alles is OK !!!JOEPIE JOEPIE JEEEEH!!!!IK BEN ZOOO BLIJ!!!Een heel pak dat van je schouders af valt op zo een moment,en zegen dat we de eerste twee jaar dat alle drie maanden moeten gaan mee maken,maarja als het dan goed afloopt is het allemaal de moeite waard.Ik wil jullie allen nog eens bedanken voor de goed steun en de berichtjes ik hb daar echt veel aan, en vooral een vriendin van in het zieken huis die hier geregeld eens komt piepen,ze stuurde  altijd zo een aanmoedigende berichten en mails naar mij,ja die heeft mij er mee door gesleurd ,Kristel dankjewel hiervoor.
Dit moest ik toch even kunnen zeggen.Ik hoop op mijn beurt nog veel mensen te kunnen helpen en dat we elkaar blijven steunen want hier eindigd het niet hé ,het is voor het leven hé.
Lieve vrienden ik ga nu slapen en hoop deze nacht eens te kunnen door slapen .
Tot de volgende.
Knuffels Heidi

11
Borstkanker / Spierpijnen
« Gepost op: april 12, 2010, 16:53:27 pm  »
Hallo lotgenbootjes ,
Ik heb toch zo veel last van spierpijnen en toch neem ik geen nolvadex of iets anders ,want hij was niet hormoon gevoelig.Ben daar echt ongerust over aan het worden,ook natuurlijk omdat mijn controle dichter bij komt.Heb altijd pijn in de onderrug en heupen en  die straalt door de benen,als ik op mijn ribben druk doet dat ok zo pijn ,ik weet het niet hoor,moet ik ongerust zijn of niet?En anderzijds denk ik ik ga dat niet zeggen want dan weer die onderzoeken,maar dat is bang zijn natuurlijk.Het is toch zo vermoeiend hé.Bedankt voor te luisteren hé
Liefs Heidi

12
Borstkanker / veel pijn
« Gepost op: februari 20, 2010, 15:32:29 pm  »
hey lotgenootjes,
Ik heb vrijdag de 28ste bestrling gehad en de twee van de boosters dus, en heb nu wel echt veel pijn in de borst ,die gloeid zo hé net of die ontstoken is.Ben ook serieus verbrand onder de arm en onder de borst .Hebben jullie dat ook gehad?G ahet maandag zeggen dat het zo erg is.Hopelijk gaat het tegen dan beter.
Fijn weekend allemaal.

zie het even niet zo goed zitten

Liefs heidi

13
Borstkanker / laatste berg!
« Gepost op: januari 13, 2010, 09:00:14 am  »
Hey lotgenootjes,
Ik ben gisteren aan de laatste etappe begonnen,de stralen .
Ik moet een reeks van 33 hebben en ik vraag me nu al af als dat gedaan is wat ze dan nog gaan doen van onderzoeken?
Wat hebben ze bij jullie gedaan?Ik ben bang dat ik onder de scanner moet want wil dat niet ik heb het daar ze benauwd onder.
Ik ben al goed aan het smeren voor niet te hard te verbranden van de stralen want dat zal ook pijnlijk zijn,
Ik hoop dat het hierna rustig word.Dat hoop ik voor ons allemaal!!!
Groetjes Heidi

14
Borstkanker / pijnlijk verlies
« Gepost op: december 10, 2009, 04:50:31 am  »
Halllo allemaal,Ik wil even iets kwijt.
Ik ben ben ziek geworden in juni,,maar in mei daarvoor is er een tante van mijn man ook getroffen door baarmoeder kanker met uitzaaingen in lever en longen.Wij hebben samen heel veel gepraat en heel veel steun aan elkaar gegeven.Zij was er natuurlijk erger aan toe want een operatie zat er niet in.Over 4 weken deed ze dan een aanval van epelepsi waardoor ze 2 tumoren in haar hoofd vonden.Bij mijn vorige chemo lag ik in het ziekenhuis( zoals jullie konden lezen) wel ik lag naast haar op de zelfde kamer.We hadden een band opgebouwd in die periode die nogal stevig staat.Nu is zij gisteren avond overleden,en ik ben er helemal kapot van,zij had zoveel moed en vertrouwen dat ze nog zou genezen ,had nog vanalles gemaakt vorige week om op de kersttafel te zetten ,want dat was voor haar één groot familiefeest,en nu..
Ben wel blij dat ik haar maandag nog bij haar geweest ben ,zij was ondertussen thuis en de palliatieve zorgen kwamen dagelijks,maar maandag zat zij nog in de zeten en babbelde nog rustig met mij.Ik dacht ,ik ga nog maar eens langs want als ik ziek word van de chemo  duurd het een week voor ik nog eens langs kan gaan.
Zij was natuurlijk veel zieker dan wij en je mag ons daar niet met vergelijken!Maar zit er wel van in de put,juist nu ik blij zou kunnen zijn dat ik door de chemo ben,Het is niet simpel,ik hoop dat ze de rust gevonden heef die ze zeker verdiend.
Zo zie je maar weer dat je elke dag dat je kan moet genieten van alles wat voorkomt.Ik hoop dat ik jullie niet vanstreek breng want dat is zeker de bedoelingniet.
Een verdietig cloaesuke

15
Borstkanker / morgen laatste chemo
« Gepost op: december 07, 2009, 14:39:29 pm  »
Hallo allemaal,morgen is het voor mij zo ver,de laatste chemo.Ik moet wel eerlijk toegeven dat het toch met gemende gevoelens is hoor.Blij dat het de laatste is maar tegelijk bang voor wat komt.Daarna nog 25 stralen en dan....Wie weet wat er dan nog gaat komen daar heb ik atijd zo een schrik voor dat ik eigenlijk niet zo blij meer kan zijn.Ik mis dat gevoel van eens intens blij te zijn,en ik weet ook goed genoeg dat wij met die onzekerheid moeten leren leven maar weet eigenlijk momenteel niet hoe er mee om te gaan.Ik ben door deze ziekte heel onzeker geworden.Hoop dat het er nog een beetje af gaat.Aan ale vechtertjes heel veel sterkte en moed.
Liefs heidi

Pagina's: [1] 2