Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - rietepetiet

Pagina's: [1]
1
Borstkanker / Het K monster
« Gepost op: september 20, 2013, 12:13:38 pm  »
ik heb op 30 augustus mijn man verloren na een 5 jarige strijd tegen het K monster en heb nu pas de moed gevonden om het mee te delen. Nu kan ik mijn strijd weer volop voeren tegen mijn K monster dat heeft op hold on gestaan daar ik mijn echtgenoot tot het laatste zelf thuis hebt verzorgd met als resultaat dat het mijne naar de achter grond is verdwenen. Ik ben nu op controle geweest en ik lijk toch nog in remise te zijn want als je na 16 jaar hervalt ga je toch met een klein hartje naar die onderzoeken ook omdat het de eerste maal was zonder mijn steun en toeverlaat.

2
Borstkanker / werken na okselruiming
« Gepost op: april 21, 2012, 15:51:30 pm  »
Hallo beste mensen,

Ik heb nog een vraagje, hoe lang heeft het bij jullie geduurd vooraleer jullie terug wat in het huishouden konden  doen. De eerste maal heeft het 2 jaar geduurd  met level 2 tot ik terug mijn huishouden tenvolle kon doen. Werken ging op 8 maand partime en 6 maand later full time (ik deed wel bureel werk met pc) maar nu met level 3 weet ik het niet en bij het minste dat ik doe heb ik dus mijn tennisbal en hoe hebben jullie jullie leven terug inhoud gegeven? Ik ben nu met pensioen en al wat ik voor de operatie deed gaat nu niet meer.

3
Borstkanker / okseloedeem
« Gepost op: april 18, 2012, 01:02:38 am  »
hallo mensen ik heb een vraag, ik ben 4 maanden geleden geopereerd (borstamputatie)  okselruiming level 3 en nu bij minste ik doe krijg ik een harde zwelling juist onder de oksel en die wordt steen hard. Het is precies of ik een tennis bal onder mijn huid heb zitten. Ik heb vandaag een echo laten maken en het is lymfevocht bij het lidteken en lymfevocht dat tussen de vetcellen zit. Heeft soms iemand va jullie dat ook gehad en kun je er iets aan doen, ik moet nog meer dan een week wachten voor ik de specialist kan spreken. Zij er onder jullie nog dames met okselruiming level 3 en hoe lang heeft het bij jullie geduurd eer je iets kunt doen? En wat kun je nog doen  van activiteiten na de genezing. Deze ingreep zou zeer ingrijpend zijn volgens de huisarts en nu heb ik schrik dat ik niets serieus meer met die arm kan doen.

4
Borstkanker / borstreconstructie
« Gepost op: maart 25, 2012, 16:16:27 pm  »
Ik ben in december geopereerd van borstkanker.(mammectomie) In februari volgend jaar krijg ik een reconstructie. Hoe zijn jullie ervaringen. Is het de moeite waard om het te laten doen. Hoe is het resultaat achteraf. Het gaat om een diep flap van de buik.

5
Borstkanker / Aromatase inhilbitor
« Gepost op: maart 06, 2012, 16:00:40 pm  »
Heeft er iemand een aromatase inhilbitor gebruikt? Voor hoelang?  Wat zijn de bijwerken tijdens en na het langdurig gebruik(oesteporose en carpel tunnel syndroom)? :-X

Pagina's: [1]