Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - judith

Pagina's: [1]
1
Lotgenotencontact / longkankeer
« Gepost op: december 19, 2008, 21:11:42 pm  »  goeden avond,


   mijn naam is judith het is voor de eerste keer dat  ben dus ik ken mijn weg nog niet zo goed, ik ben een vrouw van    60 jaar ik ben paliatief en krijg een zeer goede ondersteuning van alle diensten.                                                                                                                                                         
Ik heb eigenlijk mijn oor al overal te luisteren gelegd maar tot nu toe nog geen antwoord gekregen, u moet namelijk wete dat ik zeer veel hou van zwemmen en  een ontspannende jacuzzi,en ik weet niet of dat kan of mag. Ik heb een pijnpomp en voel mij momenteel tamelijk goed maar ik zou zo graag nog eens een jacuzzi nemen en zwemmen.

Zou er misschien iemand zijn die daar ondervinding mee heeft of er iets van af weet,moest het niet mogen zou u mij dan ook kunnen de reden daarvan geven .in ieder geval bedankt uit de bodem van mijn hart        JUDITH

2
Oproepen van studenten, instellingen en organisaties / kanker
« Gepost op: juli 21, 2007, 11:41:09 am  »
  ik heb gisteren van mijn arts te horengekregen dat ik  een kwaadaardige tumor zit die ze nog hel lemaal kunnen  localiseren :'(aar waar zij vrij zeker van nzijn dat die klieren zitten tussen de longen ijn wereld is totaal in elkaar gestort en nu hoop ik maar uitgans ijn hart dat ze er nog iets kunnen aandoen i van mijn kant zal vechten gelijk de beren maar ik wil wel weten of ik een kans kan krijgen en het is daardat ik voor vrees dat het te laat is Misscien zijn ner nog ensen in deze situatie geweest en kunnen ze ijmisschien een klein beetje licht in de duisrenis geven       dank u aan allen die willen luisteren

Pagina's: [1]