Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - lila

Pagina's: [1]
1
Lotgenotencontact / bijnierschorscarcinoom lotgenoten
« Gepost op: december 31, 2008, 13:42:11 pm  »
Hallo,

Ik zoek lotgenoten in Belgie die ook lijden aan bijnierkanker,wat zeer uitzonderlijk is en waarvoor weinig of geen behandeling bestaat. Ikzelf wordt behandelt ik UZ Gent en ik weet dat er daar nog iemand is die dezelfde medicatie Lysodren gebruikt. Graag had ik met die persoon in kontakt gekomen of anderen die ervaring hebben met Lysodren;

groetjes,

lila

2
Andere kankersoorten / bijniertumor
« Gepost op: mei 29, 2007, 19:51:26 pm  »
hoi, ik ben op 20 april geopereerd van een tumor in de rechterbijnier. omdat deze tumor vrij groot (>15 cm) was kon men enkel via gewone chirurgie de rechterbijnier en tumor wegmenen. volgens de eerste berichten is alles in orde en voel ik me ook vrij goed ondanks een vrij zware operatie, alles is volledig weggehaald en daardoor is er momenteel ook geen enkele behandeling nodig en mogelijk. is er iemand in belgie die hiermee ook ervaring heeft. waar kan ik eventueel meer informatie vinden over dit soort kanker. blijkbaar zijn er nog maar weinig onderzoeken naar gedaan omdat het een vrij zeldzame kanker is (volgens oncoloog nog niet veel over geweten) wie kan me helpen???
groetjes

Pagina's: [1]