Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Catalan

Pagina's: [1]
1
Hersentumor / Re:Hersentumor of niet?
« Gepost op: mei 14, 2011, 14:07:01 pm  »
Bedankt voor de reacties.

Op de plaats waar ik steeds deze hoofdpijn voel zitten geen hersenen als ik de anatomie van de mens bekijk.

Dat is voor mij enigzins een geruststelling. Ik denk dat het eerder om een zenuw of een bloedvat gaat die buiten de schedel ligt.

Ook heb ik geen andere bijwerkingen, dus de kans dat het om een hersentumor gaat is denk ik klein.

Volgende week ga ik naar de huisarts, benieuwd wat hij zegt.

2
Hersentumor / Hersentumor of niet?
« Gepost op: mei 12, 2011, 12:00:25 pm  »
Hallo,

Ik heb nu al een jaar een sluimerende pijn aan de rechterkant van mijn rechteroog. Het komt regelmatig terug op onregelmatige tijdstippen. Het is een stekende pijn die niet lang duurt (ongeveer 5 min.). Clusterhoofdpijn is het al niet, de pijn is niet ondraaglijk en slaat niet over naar het oog of andere plaatsen.

Ik vraag me ook af of het wel hoofdpijn is want op de plek (rechterkant vh rechteroog) van de pijn liggen geen hersenen denk ik.

Kan een hersentumor gedurende een jaar (hoofd?)pijn veroorzaken zonder andere symptomen (geen duizeligheid/misselijkheid, geen extra pijn bij drukverhoging, ...)?

Doktersbezoek zit er sowieso aan te komen maar ik zou graag willen weten wat jullie denken, denken jullie dat dit een hersentumor is of niet?

Alvast bedankt voor de reacties.


Pagina's: [1]