Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - spade VI

Pagina's: [1] 2
1
Update: Het gezwel dat in mijn onder en bovenkaakbeen is gesitueerd, heeft zich nu door mijn kaakwand doorgevreten naar m'n linkerkies in m'n onderrij tanden...ik zie nu dus werkelijk het gezwel als ik mijn mond opendoe en m'n kaakvel aan de kant schuif...ik huiver bij het zien ervan en bedenk me net dat ik toch weer een stapje dichter bij de dood kom. There better be an after-life

2
Ow het dodenrijk mag nog even wachten ja. Al klinkt het avontuur om erheen te gaan steeds aanlokkelijker daar we hier niets meer van vooruitzicht hebben buiten onze tijd te verdoen. Leven zonder toekomst is hard om vol te houden, maar we houden het schip voorlopig sterk.

Overigens post ik hier ook even snel een linkje van m'n facebookerij zodat je meer up to date bent van alles, moest er al dan iets zijn. En daar ik facebook ook meer check

http://www.facebook.com/#!/pages/Kris-De-Smet-I-havent-got-forever-i-AM-forever-Mooie-martelaar/262883627090921

3
Jongeren en kanker / Re:Meisje 22 jaar, ineens slecht zien, heeft ze kanker?
« Gepost op: november 22, 2011, 17:37:10 pm  »
Het lijkt me niet echt gezellig om iemand anders z'n topic te onderbreken dus als iemand vragen heeft omtren mij, gelieve naar m'n topic te gaan. Ik had een goeie dag gehad omdat ik sex, een metalconcert en een meet & greet heb gehad met een wereldster (Lemmy).

Maar ondertussen zijn we weeral erg naar de kloten omdat m'n geest nu finaal gebroken is en ik meer pijnen beleef. Momenteel ben ik opgenomen in het ziekenhuis. En naast de verterende en tergende pijn van kanker, heb ik ook weer last van m'n liefdesverdriet waar ik nu al zo'n 3,5 jaar aan lijd...

Dat meisje is kort weer in m'n leven geweest zij het via sms berichtjes en ik verdenk dat het enkel goed was om haar geweten wat te sussen, dus ik ben gewoon kapot en teleurgesteld. Ik wil niet meer verder en laat m'n lijf het gewoon verder afhandelen tot dat het ook niet meer kan en dan is het voor mij goed...

Ik hoef geen afzien meer. En misschien vind ik achter de wolken wel iemand die me graag kan zien.

4
Hey Spade..

Onmacht is wat ik voel...als ik voor de 3de keer je berichten van voor naar achter lees. Onmacht omdat ik  merk dat het steeds moeilijker voor je wordt en daar niks aan verbeteren kan.. behalve je veel warmte en kracht toe te zenden..
Jouw helderheid in het beschrijven van wat je tegenkomt en hoe je het ervaart, is waardevol voor vele anderen. Schrijf je echt een boek of blijft dat een wens? ;)
Ik vind je een kanjer!! En blijf je volgen...

Dikke knuff, Jet

 

Hoi Jet en bedankt voor het volgen...

Mja, het boek is eigenlijk wel een project dat ik dit leven nog af wil hebben uiteraard. Maar ik moet mezelf echt aansporen om te schrijven want anders is dat zo van "ah fuck, weer een dag voorbij en niets geschreven" terwijl ik toch zeker wil dat het boek er komt. Momenteel heb ik bitter weinig maar in het weekend van 18 november ben ik er een weekendje tussenuit en ga ik volop schrijven, want dan is het just me, een huis en een laptop :) Geen modern warfare 3 om me af te leiden enzo :)

Toch bedankt voor het volgen en welkom

5
Bedankt Nici

Ik hoop dat jou en je gezin de rest van jullie levens bespaard mag blijven van deze miserie. 1 keer is al een keer teveel om in aanraking te komen.

Dankje voor de mooie woorden en tof dat je me volgt.

Momenteel ben ik bezig aan een boek, waarin veel staat over de laatste jaren. Dus als je ooit interesse hebt, kan je dit werk misschien eens lezen. Allez, ik bedoel dat er hier zeker nog een aanwijzing zal staan naar de titel en al dat gedoe...

Maar toch bedankt voor de toffe post

6
De laatste dagen ondervind ik alleen maar pijn en mentaal valt het leven me echt zwaar...De pijn van verloren kans op liefde, levensverwachtingen, personen die je gaat achterlaten, fysiek word het ook niet echt lekker.

Heb nog maar wat geschreven aan m'n boek. En heb m'n officieel "remembrance" liedje gekozen

http://www.youtube.com/watch?v=QXwPUYU8rTI

Prachtig nummer gewoonweg

7
Jongeren en kanker / Re:Meisje 22 jaar, ineens slecht zien, heeft ze kanker?
« Gepost op: oktober 29, 2011, 20:33:36 pm  »
Hoi Thalia,

Goh moeilijk om daar een begrip op te plakken, al ben ik momentele in hogere sferen omdat ik gisteren waarschijnlijk de beste dag van m'n leven heb meegemaakt :)

8
Jongeren en kanker / Re:Meisje 22 jaar, ineens slecht zien, heeft ze kanker?
« Gepost op: oktober 21, 2011, 12:34:08 pm  »
Vreemde vraag om het hier te stellen. Zou met die klachten toch echt wel eens naar de dokter gaan.

9
We're still alive, but for how long, i just don't know...Ik stuur je bericht

10
Levenseinde / Re:Euthanasie
« Gepost op: augustus 26, 2011, 22:58:10 pm  »
Hey,

Ik ben een 23 jarige jongeman die helaas ook het einde in zicht heeft. Mijn verhaal is begonnen in 2007 en zal dus binnenkort ook een einde krijgen. Mijn verhaal kan je lezen onder "Lijden maar toch doorzetten...tot het bitter eind, Kan ik mijn geluk vinden"? in het forum jongeren en kanker.

Zelf heb ik twee weken geleden gehoord gekregen dat ik dus volledig uitbehandeld ben en dus geen opties meer heb en een zekere dood tegemoet ga. Ikzelf heb gekozen dat, indien het moeilijk wordt en ik niet meer goed ademen kan, ik voor dezelfde optie ga als da yucka "palliatieve sedatie"... Ik zal in slaap gedaan worden, geleidelijk dacht ik, en nog steeds een natuurlijke dood sterven. Veel kan ik momenteel gewoon even niet kwijt daar ik met een andere aangrijpende kwestie bezig ben, maar ik dacht me alvast in te burgeren in dit topic voor de dagen, weken, maanden die me resten...

11
Jongeren en kanker / Re:Op zoek naar twintigers - lotgenoten
« Gepost op: augustus 15, 2011, 23:23:44 pm  »
Deze zijn duimen staan omhoog voor zolang ik dat nog kan :)

12
Alweer een update maar helaas een verpletterende en worst case scenario...

Daar de chemo me enorm misselijk maakte en me meer bedlegerig maakte dan wat anders en ik m'n eten niet binnen kon houden voor een week of anderhalf en deze blijkbaar niets uithaalt, heb ik besloten geen meer te ondergaan. Ik verkies kwaliteit boven kwantiteit van mijn laatste levensperiode.

Ik ben dus uitbehandeld en heb geen enkele opties meer. Vaag experimentele optie is er maar dat zou nul tot 15 procent kans hebben om effect te hebben en mij kennende zal ik dat zeker niet hebben. Ook zouden de bijwerkingen niet gekend zijn en dus gokken zijn. Dit is voor mij dus het einde van de weg. Zelf had ik het al altijd verwacht dat ik op een dag wel genekt zou worden door deze rotziekte maar nu het werkelijk zover is, kan ik het toch niet laten me even machteloos te voelen en net in het geval van Jezus "niet van deze beker gif te willen drinken en aan me voorbij laten gaan"...

Helaas, dat kan ik niet. Zelf blijf ik relatief kalm eronder maarja, Sterven, begin er maar eens mee eh. Ik heb ondertussen vrienden en familie ingelicht dat het waarschijnlijk niet meer te redden is en ja, ik zie het toch dat de meesten er niet zo lekker van zijn. Zelf probeer ik de moed hoog te houden maarja, Spijt overvalt me, zeker nu ik denk aan de zaken die ik zal missen en nooit zal beleven of meemaken. Ik heb enkel al eens gekeken voor muziek voor m'n uitvaart maar aan de rest kom ik niet. Het muzikale gedeelte is al zwaar genoeg, maar wel mooi.

Hm ik typ een andere keer wel eens verder. Mijn boek twijfelde ik om nog deftig aan te beginnen maar daar er zoveel vraag naar is, zal ik misschien toch eens moeite doen en wie weet komt er nog wat van en krijg ik hem misschien zelfs nog af :)

De vakantieweek ging ik aanvankelijk niet doen omdat ik in behandeling was en mega ziekelijk was, maar ik moet zelf eens kijken of ik werkelijk nog mee kan gaan, daar ik met zoveel zaken zit. Tis zoals we zeggen "so little time, so much to do"

Achja, ik zal wel zien

13
Jongeren en kanker / Re:vakantieweek '11
« Gepost op: augustus 02, 2011, 01:46:35 am  »
Wie is Kristof? :)

14
Jongeren en kanker / Re:vakantieweek '11
« Gepost op: augustus 01, 2011, 09:11:15 am  »
Ja, dat zou handig zijn. Bedankt

15
Jongeren en kanker / Re:vakantieweek '11
« Gepost op: juli 31, 2011, 18:21:21 pm  »
Nouja, als ik dergelijke details wist en afspraken dan denk ik wel dat ik zeker mee kan. Is het die lilliane die verantwoordelijk is voor dit gebeuren?

Pagina's: [1] 2