Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - bibke.l@hotmail.com

Pagina's: [1]
1
Longkanker / Re: Kleincellige longkanker
« Gepost op: april 16, 2018, 06:12:50 am  »
hallo Sarah,
Bij mij is ook sinds maart  2018 een kleincellige longkanker ontdekt, gelukkig nog in de begin fase .
Waardoor ze mij meteen aan chemo en radio-therapie gezet hebben .Nu voel ik  me schuldig tov mijn man ,dat hij als invalide met mij overal  moet rijden omdat ik een zout te kort heb door de longkanker.
Hopelijk kunnen ze het stabiliseren , en dat ze de chemo minder zwaar maken want daar heb ik ook heel wat neveneffecten gehad.En  aangezien ik er heel graag met lotgenoten erover wil praten ( maar ik heb al gelezen dat er niet veel zijn met kleincellige longkanker).
Ik wens jou en je mama veel moed en sterkte 
groetjes

2
Longkanker / Re: Longkanker, 36 bestralingen i
« Gepost op: april 11, 2018, 05:37:10 am  »
hallo, ik heb kleincellige longkanker en heb 2 chemo achter de rug nu zijn ik begonnen aan een sessie van 30 bestralingen .
De eerste dag van de bestraling was ik kapot twee maal per dag en dan nog zoveel km moeten doen om bestraald te worden .
Soms krijg ik ook tintelingen in mijn vingers , maar het duurt niet lang
Ik ben alleen bang dat mijn slokdarm verbrand geraakt na de eerste week door de bestraling .
Wie heeft er last van de bestralingen? Graag had ik wat meer met lotgenoten kunnen praten , want leven met een partner die geen kanker heeft verstaat het niet dat je constant moe bent.

Pagina's: [1]