Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Vinnieke

Pagina's: [1]
1
Borstkanker / Re: Letrozol
« Gepost op: maart 04, 2018, 15:25:59 pm  »
Bedankt iedereen voor de reacties.
Ik neem nu een 4 maanden letrozol en heel veel last van spier en gewrichtspijnen. Vooral in vingers, polsen en voeten. Momenteel.is het bij mij ook moeilijk te zeggen of alles van de letrozol komt, aangezien ik 2 weken geleden een halve prothese in mijn knie gekregen heb en ik daar natuurlijk ook veel pijn van heb met onder andere te lopen met krukken. Ook mijn andere knie zal nog moeten gebeuren waardoor ik momenteel in een donkere periode zit met heel veel pijn. 2 jaar geleden ook al aan beide knieen geopereerdd, vorig jaar dan borstkanker vehad, dit jaar terug een knieoperatie en waarschijnlijk begin volgend jaar de andere knie nog. Hopelijk kan ik dan een streep,trekken onder het medische en een beetje hoopvol naar de toekomst kijken. En natturlijk ook te hopen dat de bijwerkingen van de letrozol dan ook een beetje doenbaar blijven. Dunner haar heb ik,er niet van, integendeel.

2
Borstkanker / Re: Letrozol
« Gepost op: oktober 23, 2017, 07:47:31 am  »
Dag Anna,

Hartelijk bedankt voor uw reactie. Stelt me toch al enigszins gerust als ik hoor welke klachten jij en Ingrid hebben. Ik hoop dat het bij mij ook gaat meevallen. Ik wens u nog veel sterkte. Groetjes

3
Borstkanker / Re: Letrozol
« Gepost op: oktober 19, 2017, 09:44:43 am  »
Dag Ingrid, bedankt voor uw reactie. Spier en gewrichtspijnen heb ik nu al omdat ik daar heel gevoelig voor ben. Heb jij ook last van haaruitval? Daar heb ik wel bang voor. Voor de rest hoop ik inderdaad dat ik ze vrij goed ga kunne verdragen. Afwachten dus.

Groetjes

4
Borstkanker / Letrozol
« Gepost op: oktober 06, 2017, 17:21:16 pm  »
Hallo iedereen,

Graag had ik zowel positieve als negatieve reacties gehad op letrozol. Ik moet hier 1 november mee starten, maar als je de bijsluiter leest heb je al niet meer veel zin erin.

Pagina's: [1]