Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - anvdk

Pagina's: [1]
1
Hallo Heidi,

Hoe ik mij voel het is onbeschrijfelijk.  Bij ons pa is 56 jaar is in februari 2009 nierkanker vast gesteld met uitzaaiïngen naar 1 long.  Het was net een bom die binnenvalt.  Je bent van niets meer zeker, het is een vreselijke ziekte het maak je volledig kappot,
Ons pa een boom van een vent,  werken dag en nacht, en van de ene dag op de andere nierkanker met een uitzaaiïng, mijn wereld draaide 360°, ik kan er niet meer bij dat dat allemaal kan zonder dat ze iets kunnen aandoen!!
Veel sterkte,

2
Longkanker / Re:nierkanker met uitzaaïng in de long
« Gepost op: juli 06, 2009, 18:46:15 pm  »
Hallo,

Bij het lezen van je verhaal, had ik zo iets van die kan het verstaan wat het is.
Bij ons pa en blok van een vent werd in februari 2009 nierkanker met een uitzaaiïng naar de long vast gesteld.  Na verscheiden malen bij de huisarts langs te gaan. die zei steeds dat het niets was!!!!
In maart werd bij ons pa 1 nier verwijderd een operatie van +/- 6 uren die goed verlopen was.  Na 3 weken mocht pa met de chemo beginnen, jammer de 1ste reeks sloeg niet aan, integendeel er was een  kleine uitzaaïng naar de lever bij gekomen.  Ze zijn dan direkt met een tweede keur chemo begonnen, wij vonden ons pa zeker niet verslecht, wel was hij heel moe o zo moe, maar we gingen ervoor.  Op 15 juni 2009 sloeg bij ons het noodlot toe in de nacht had ons pa een inwendige bloeding gekregen en was hij overleden.
Ik kan het niet geloven, ben vandaag voor het eerst weer gaan werken, ik kan het niet geloven dat hij er niet meer is.  5 maanden terug was er geen vuiltje aan de lucht en nu ...., Ik ben tewreden dat ik het eens kunnen schrijven heb,  ik weet dat er veel mensen zijn zoals wij,  vandaar ik eens schrijf, in elk geval voor jouw ook veel sterkte en misschien tot mails,

Pagina's: [1]