Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Ninfa

Pagina's: [1]
1
Hallo,

Ik ben de 17 jaar en mijn mama heeft CLL (Chronische Lymfatische Leukemie). Ongeveer 5 jaar geleden zijn mijn ouders gescheiden en heb ik ervoor gekozen om bij mij papa te gaan wonen en mijn 2 jongere zusjes bleven bij mama. Ik heb nog regelmatig contact met mijn mama en de laatste tijd ziet er heel ziek uit. Ik heb haar verschillende keren gevraagt hoe het met haar gezondheid gaat en ze antwoord altijd dat het uitstekend is en dat ik me niet zo een zorgen moet maken. Soms zegt ze dat ik overdrijf.
Ik had me neergelegd bij de situatie en dacht dat het dan wel goed zou gaan met haar maar een half jaar terug moest ze naar het ziekenhuis. Op dat moment ging ik logeren bij mijn oma en opa van mama haar kant. Mama zei dat het een routine operatie was. Maar mijn tante zei dan weer iets heels anders en mijn oma en opa schrokken toen ik zei dat het toch maar een routine operatie was. Aan iedereen hun reactie te zien bleek dat het helemaal geen routine operatie was en dat ik de enige was die niet mocht weten wat het dan wel was.
Daarna hoorde ik een aantal keer dat ze naar het ziekenhuis is moeten gaan en 1 keer zelfs naar haar specialist in Engeland. Mijn zus zegt dat mama me niet wil vertellen hoe het met haar gezondheid is omdat ik bij mijn papa woon en ik dit aan hem zou kunnen door vertellen en dat hij dat dan tegen haar gaat gebruiken op de rechtbank ivm de scheiding. Als mama ernstig ziek zou zijn zouden mijn zusjes misschien bij papa moeten gaan wonen.
Ik maak me heel fel zorgen om mijn mama want ze ziet er niet gezond uit en alles wat ik te horen krijg ziet er ook niet zo goed uit. Ik zou heel graag willen weten hoe het gesteld is met haar gezondheid. Ik vind het zeer pijnlijk dat ze zou liegen over haar toestand tegen mij. Ik vind dat ik ook recht heb zoals mijn zussen om te weten wat er aan de hand is en wil haar ook helpen als ze het moeilijk heeft. Ik zou graag een betere band met haar opbouwen maar ze duwt me precies iedere keer weer weg.
Mijn vraag is nu of iemand weet hoe ik eventueel informatie rond mijn mama haar gezondheid zou kunnen verkrijgen? Mag ik dit aan haar dokter vragen?

Pagina's: [1]