Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - erwtje

Pagina's: [1]
1
Andere kankersoorten / Re:chondrosarcoom in bekken
« Gepost op: oktober 05, 2011, 14:50:57 pm  »
Dank voor jullie reacties. Inmiddels is de operatie (in NL) achter de rug. Deze is geslaagd te noemen, hoewel het allemaal zwaarder heeft uitgepakt dan vooraf gehoopt. Ik moet nu ook aantal maanden in gipscorset. Chondro, moest jij dat ook? Vooraf was dat woord nooit gevallen.

Groet, Erwtje

2
Andere kankersoorten / chondrosarcoom in bekken
« Gepost op: september 16, 2011, 22:04:26 pm  »
Hoi,

Ik ben nieuw hier...euh...helaas  :(
Bij mij is onlangs een chondrosarcoom in mijn bekken ontdekt. Aangezien het te opereren gebied niet duidelijk in kaart kunnen brengen, zal een groot deel van het beleid pas plaatsvinden tijdens de operatie. Dat vind ik moeilijk: krijg ik donorbot? Eigen bot?Pennen? Hoeveel moet er van bekken weg? Moeten er zenuwen doorgehaald worden om de tumor te kunnen verwijderen? Ik ben heel benieuwd of er iemand is die eerder een bekkenoperatie aangaande het verwijderen van een chondrosarcoom heeft gehad. Binnen 14 dagen zal ik geopereerd worden en ik ben bang. Vooral voor de periode daarna. Ik heb namelijk 3 jonge kinderen.

Alvast bedankt, Erwtje

Pagina's: [1]