Lotgenotenforum

Andere forums => Oproepen van studenten, instellingen en organisaties => Topic gestart door: FabiaD op oktober 09, 2018, 17:08:46 pm

Titel: Hoe kunt u helpen om de toekomst van kankerzorg vorm te geven?
Bericht door: FabiaD op oktober 09, 2018, 17:08:46 pm
Vertraging opgelopen bij uw diagnose of behandeling? Gefrustreerd met de verspilling of inefficiëntie in uw kankerzorg? Deel uw ervaring en help All.Can om de toekomst van kankerzorg te verbeteren.

In de gezondheidszorg wordt inefficiëntie vaak veroorzaakt door niet te focussen op wat belangrijk is voor patiënten. De All.Can patiëntenenquête verzamelt inzichten over waar de inefficiëntie zich bevindt en over hoe kankerzorg zou kunnen verbeterd worden. De bevindingen worden gebruikt om beleidsgesprekken te ondersteunen over het verbeteren van kankerzorg voor iedereen.

Bent u een (ex)kankerpatiënt of kent u iemand? Klik hier om deel te nemen aan onze patiëntenenquête of help ons de enquête te verspreiden: http://patientsurvey.all-can.org
Titel: Re: Hoe kunt u helpen om de toekomst van kankerzorg vorm te geven?
Bericht door: FabiaD op oktober 15, 2018, 10:39:50 am
Bedankt voor uw reactie en info! Fijn dat u de enquête wilde invullen. Mocht u de enquête ook willen helpen verspreiden bij andere patiënten, zouden wij dat ten zeerste appreciëren.