Lotgenotenforum

Andere forums => Jongeren en kanker => Topic gestart door: els2 op juli 27, 2011, 21:45:40 pm

Titel: vakantieweek '11
Bericht door: els2 op juli 27, 2011, 21:45:40 pm
Zijn er mensen die dit jaar meegaan op de vakantieweek?
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: sander2014 op juli 28, 2011, 10:40:37 am
Ik heb hier, met een bang hartje althans, wel interesse voor. Waarom een bang hartje? Wel, het is toch spannend om met een stel "vreemden" een weekje op vakantie te gaan :-)
Maar ik ga mij zeker eens informeren van zodra de verantwoordelijke terug is uit vakantie.
grtjs
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: els2 op juli 29, 2011, 13:03:08 pm
en sander gaat (normaalgezien) mee !

'never underestimate the power of a woman'  ;D
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: sander2014 op juli 29, 2011, 14:20:14 pm
uhu, die vrouwen en hun overtuigingskracht toch hé  ;)
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: spade VI op juli 29, 2011, 22:42:37 pm
Ik ga daar eens naar informeren en misschien spring ik ook wel mee...eerst checken
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: els2 op juli 29, 2011, 23:29:48 pm
ga maar mee kris, dan kent sander al 2 'vreemden'  ;)
en anders laat ik mijn overtuigskracht wel eens op jou los.
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: spade VI op juli 31, 2011, 18:21:21 pm
Nouja, als ik dergelijke details wist en afspraken dan denk ik wel dat ik zeker mee kan. Is het die lilliane die verantwoordelijk is voor dit gebeuren?
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: els2 op juli 31, 2011, 19:03:38 pm
Ja. Moet ik de mail eens doorsturen?
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: spade VI op augustus 01, 2011, 09:11:15 am
Ja, dat zou handig zijn. Bedankt
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: sociale dienst Kom op tegen Kanker op augustus 01, 2011, 11:07:41 am

Beste Kristof,

Liliane Vervoort is inderdaad de verantwoordelijke voor onze jongerenvakantie.
Momenteel geniet ze van een welverdiende vakantie tem 13 augustus ...
Voor meer informatie kan je steeds mailen naar jongeren@tegenkanker.be, of bellen naar tel. 02/227.69.56
Haar collega's kunnen je ook bijkomende info geven.
Kijk ook naar de website www.jongerenmetkanker.be
Daar vind je meer info over de vakantieweek bij activiteiten alsook een contactformulier die je kan invullen.
Je vindt er ook foto's van de vorige vakantieweek in 2010.
Het wordt zeker weer grandioos, maar meer verklappen we niet ...

moderator VLK forum
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: spade VI op augustus 02, 2011, 01:46:35 am
Wie is Kristof? :)
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Veerle Mol op augustus 08, 2011, 13:59:57 pm
Haha, het verwarde VLK, grappig.

Normaal ga 'k ook mee naar de zee. Misschien ben 'k wel een beetje vreemd. Zult ge u bij moeten neerleggen vrees 'k.
Nieuwe mensen leren kennen kan verfrissend zijn...
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Rein op augustus 09, 2011, 12:05:14 pm
Haai iedereen.
Ik ben Rein, 26 jaar en borstkankerpatiënte. Ik heb me zonet aangemeld op dit forum en kwam gelijk vanalle interessante topics tegen waaronder de jaarlijkse jeugdvakantie!
Na zoveel positieve reacties kon ik moeilijk anders dan mij ook verder te informeren over deze vakantie. Ik stuurde vannacht een mailtje naar Liliane voor meer info dus ze zal me één dezer wel contacteren.
Zijn er nog mensen die meegaan die nog groggy zullen zijn van de chemo? Ik krijg dinsdag voorafgaand aan die vakantieweek mijn (hopelijk!!) laatste chemo en voorzien wordt dat ik dan nog wat buiten westen zal zijn, maar toch zou ik mij daardoor niet willen laten afschrikken... Kheb zo ondertussen ook wel is zin in een congé'tje en ik zou wel graag eens een heleboel lotgenoten ontmoeten.

Liefs,

Rein
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Toetiewoetie op september 03, 2011, 12:34:28 pm
Hallo,

Ik ben Anke, 23 jaar en ik ben sinds 2007 in behandeling voor een ganglioneuroblastoom. Een ganglineuroblastoom is een kwaadaardige tumur die ontstaat door een storing in mijn eiwitten waardoor mijn celdeling verkeerd loopt. Even een "korte" schets:

Op mijn 18 jaar had ik een grote tumor ter hoogte van mijn bijnier. In de zomer van 2007 werden zowel mijn tumor als mijn bijnier operatief verwijderd. Deze tumor duwde op mijn bijnier waardoor ik constant moe was omdat deze niet meer functioneerde. Na onderzoek kreeg ik te horen dat mijn tumor goedaardig was, maar er werd verzwegen dat er toch enkele kwaadaardige cellen gevonden waren. Natuurlijk was ik blij dat hij "goedaardig" was. Ik was heel de tijd in behandeling bij een neurochirurg omdat ik ook veel rugklachten had. Hij draaide niet rond de pot en leek me eerlijk. Soit, mijn gevoel was blijkbaar verkeerd...

Op regelmatige basis moest ik op controle. Het eerste jaar was alles in orde. Op een bepaald moment ging ik voor mijn griepvacin naar de dokter. Daar kreeg ik te horen dat ik ineens vroeger dan voorzien onder de scanner moest. Ik viel compleet uit de lucht! Ik voelde me goed en de neurochirurg had toch gezegd dat mijn scan in orde was?! Op mijn scan was er blijkbaar terug een hele kleine tumor te zien. Dit had men weer verzwegen! Er werd in het begin een afwachtende houding aangenomen, maar er werd blijkbaar zonder mijn medeweten besloten om de termijn van mijn controles in te korte. Op de nieuwe scanner was gezien dat de grootte van mijn tumor op mijn bijnier toegenomen was. Aangezien de tumor dat ik heb zeldzaam is op volwassen leeftijd, stonden de dokters voor een raadsel. Wat was de beste manier om mij te behandelen? Wat weten andere ziekenhuizen over een ganglioneuroblastoom op volwassen leeftijd? Hoever staan ze in Nederland? Het duurde héél lang (maanden) alvorens ik informatie kreeg. Ondertussen zat ik nog altijd niet op de dienst waar ik eigenlijk al in 2007 had moeten zitten, de dienst oncologie!

Na een tijdje werd ik doorverwezen naar een heelkundig chirurg die me in overleg met mijn neurochirurg verdere informatie gaf. Voor deze persoon had ik het helemaal niet. We moesten op consultatie komen zonder dat er verdere informatie was e.d. Na lange tijd ben ik eindelijk doorgestuurd naar de dienst oncologie waar ik bij een fantastische oncoloog terecht kwam. Bij deze oncoloog kreeg ik voor de eerste maal te horen van die enkele kwaadaardige cellen. Hij begreep niet waarom ik nu pas op deze dienst terecht was gekomen en was niet te spreken over de aanpak van de anderen die me behandeld hadden.

Ondertussen zijn we 2010. Ik krijg van de oncoloog te horen dat ik eerst zware chemotherapie moet krijgen  om mijn tumor te verkleinen. Daarna volgde er terug de operatie van in 2007 en na de operatie kreeg ik nog bestralingen. Heel deze behandeling zou een klein jaar duren en hij ze er liever vandaag dan morgen mee beginnen. Op dat moment zit ik in mijn laatste jaar orthopedagogie. Binnen twee weken was ik afgestudeerd. Enkel nog examens en mijn jury, maar mijn oncoloog kan me niet garanderen dat ik deze kan meedoen. Ik sta op mijn strepen en zeg dat ik deze sowieso meedoe. Ze hebben tenslotte genoeg gezeverd, deze twee weken zouden het niet meer maken! De oncoloog begrijpt me, maar ik mag enkel mijn school afmaken als mijn tumor niet extreem gegroeid is. Dezelfde dag moet ik nog onder de scanner. De volgende dag krijg ik gelukkig groen licht van de dokter. Mijn tumor is niet extreem gegroeid. Ik mag mijn school afmaken op voorwaarde dat ik de dag erachter direct binnen kom. Tussen mijn examens door zit ik nog regelmatig in het ziekenhuis voor onderzoeken. Er wordt ook nog een operatie uitgevoerd. De chemo kan mijn vruchtbaarheid aantasten. Eicellen kan ik niet meer laten invriezen omdat de termijn te kort is om nog een hormonenbehandeling  op te starten. Er wordt besloten één eierstok te laten invriezen. Een kleine ingreep, die gelukkig niet veel gevolgen had zodat ik kon studeren.

In 2010 ga ik binnen voor mijn chemo’s, gevolgd door de operatie die deze keer in Leuven gebeurde. Na de operatie heb ik pijn in mijn schouder. Ik heb waarschijnlijk in een vreemde houding gelegen of misschien zit er wel wat lucht in mijn schouder. De eerste dagen maak ik me geen zorgen, maar de pijn blijft aanhouden en wordt steeds erger. Na een aantal weken zit de pijn tot in mijn hand. Ik heb constant een voos gevoel en het is moeilijk sommige vingers te bewegen. Er wordt onderzocht of er nergens iets gekneld zit. Deze onderzoeken zijn allemaal in orde. Ik krijg een cortisonespuit in mijn schouder die hopelijk effect heeft, maar mijn arm wordt maar niet beter. Er worden verschillende scans genomen, maar er is niets te zien. In januari 2011 wordt er voor de zekerheid nog eens een PET-scan genomen omdat er weer een vermoeden is van een tumor. Niets te zien. Ik word naar de pijnkliniek gestuurd e.d., maar er wordt maar geen oorzaak gevonden. Pijnstillers helpen niets en het is een hele zoektocht om medicatie te vinden dat helpt. Na een half jaar heb ik eindelijk medicatie dat helpt. Medicatie tegen neuropatische pijn. Omdat er eigenlijk nog niet echt naar mijn nek is gekeken, wordt er besloten om een scanner te laten maken van mijn nek. En bingo, er is iets te zien. Maar wat er te zien is staat me niet aan. Er is terug een tumor te zien. Ondertussen zijn we maart. Er wordt terug besloten een volledige PET-scan te doen. De PET-scan wordt gedaan. Enkele uren laten mag ik bij de oncoloog komen. Aan zijn gezicht zie ik dat hij slecht nieuws heeft. Er is niet één tumor gevonden, maar twee. Shit! Ik heb een tumor op mijn zevende nekwervel die de pijn in mijn arm veroorzaakt en ik heb een tumor op mijn rechter bekken. Mijn oncoloog vraagt of ik geen pijn heb ik mijn been, heup of rug. Niet echt, een paar weken geleden was er wel precies iets in mijn rug geschoten. Deze pijn was na twee weken terug over, dus de link legde ik niet direct. Ik was zelfs aan het joggen en mijn oncoloog verklaarde me precies zot. Spijtig genoeg was het een paar weken later gedaan met sporten. Ik had terug last van mijn rug.

Vanaf deze diagnose gesteld was, kreeg ik om de 3 weken een botversterkend product. Omdat mijn oncoloog voor blok stond en niet meer wist hoe dit best te behandelen, en omdat hij het beste voor me wou, ging hij op zoek naar ziekenhuizen die meer gespecialiseerd waren. Ondertussen kreeg ik bestralingen voor deze twee tumors. Na een tijdje werd er besloten me door te sturen naar het UZ Gent waar ik behandeld wordt door een kinderoncoloog die gespecialiseerd is in neuroblastomen. Dit in combinatie met een gewone oncoloog. In Gent werden er nog een aantal onderzoeken gedaan, waaronder een botboor. Ik kreeg te horen dat mijn bot langs rechts was aangetast door de tumor. Niet zo’n goed nieuws dus. Daarnaast twijfel ik of ik nog wel behandeld wil worden. Ze kunnen de oorzaak immers niet aanpakken. Ik geef toestemming om de onderzoeken die ze willen doen, te doen. Ondertussen heb ik bedenktijd. Ik besluit er nog een allerlaatste keer voor te gaan.

Ze willen direct aan mijn behandeling beginnen, maar ik wil eerst nog op reis. Ik heb er nood aan. Door de vele behandelingen ben ik regelmatig niet op reis kunnen gaan. De oncologen daar hebben het niet graag, maar toch vertrek ik. Met de kans op verlammingsverschijnselen maar mijn arm hangt er ondertussen toch al bijna een jaar maar “half” aan. De dag na ik terug kom van op reis ga ik binnen voor mijn eerste chemo. Ondertussen heb ik mijn tweede chemo achter de rug. Met mijn arm gaat het stukken beter. Van mijn rug en been heb ik af en toe last. Er staan me nog zes chemo’s te wachten. Daarna krijg ik een hele zware chemo gevolgd door een stamceltransplantatie en nadien krijg ik nog een experimentele behandeling. Ik zal dus nog véél tijd in het ziekenhuis doorbrengen.

Ik weet dat momenteel de oorzaak van mijn kanker niet verholpen kan worden. Toch zet ik mijn hoop op de experimentele behandeling. Deze heeft zijn effect al bewezen bij kinderen. Ik hoop bij mij ook!

Twee weken geleden kreeg ik in het ziekenhuis een brochure van de vakantieweek van de VLK en een weekje geleden kreeg ik hierover ook een mailtje van Liliane. Er een weekje tussenuit en lotgenoten ontmoeten leek me wel interessant. Langs de andere kant had ik mijn twijfels: tegen dan heb ik vier chemo's acher de rug, wat als ik me die week niet goed voel, ...

Ondertussen heb ik de knoop doorgehakt en ben ik ervan overtuigd dat meegaan naar zee zeker en vast een positieve ervaring zal worden. Ik hoop dat ik groen licht krijg van de oncoloog!
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Rein op september 06, 2011, 19:49:58 pm
Hej Anke,

Indrukwekkend je verhaal. Tja bij mij hebben ze ook wel het één en ander verzwegen maar uiteindelijk kwam dat al snel aan het licht (mijn schoonbroer is chirurg en volgde het zaakje mee op). Maar toch allemaal wel straf dat dat zomaar gaat hé...
Ik kom net van't ziekenhuis van een chemo en al toen ik binnenstapte werd ik zo mottig als wat en moest ik overgeven, ze hadden mij zelfs nog niet aangesloten aan de baxters... Het was dus geen groot succes :) Al een geluk ben ik nu thuis en is het beter.
Ik heb vandaag aan de oncologe gevraagd of ik meemocht naar Oostende en die heeft mij groen licht gegeven! Ik zal dus volgende week alles in orde maken om mij in te schrijven, hopelijk is er nog plaats!
Hoe is het ondertussen nog met jou? Ook al nieuws of je mag meegaan op vakantieweek? Zoals je misschien al gelezen hebt... het zal bij mij ook tussen de chemo's door zijn... Allé vlak na mijn laatste chemo... Ik zal dus waarschijnlijk nog half gaar zijn... Kga het toch proberen hoor!

Veel sterkte nog!


Liefs,

Rein

PS: Ben je nu uiteindelijk kunnen afsturderen?
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Toetiewoetie op september 07, 2011, 11:52:25 am
Dag Rein,

Het is echt schandalig dat er bepaalde dingen verzwegen worden. Als patiënt hebben we immers recht op ALLE informatie.

Oh, echt niet fijn om zo aan je chemo te beginnen. Gelukkig ben je ondertussen thuis en voel je u beter. Hopelijk blijft het zo want het is niet fijn dat misselijkheid je dag bepaalt. Super dat je groen licht hebt gekregen van je oncoloog!

Ik moet maandag terug binnen voor chemo en dan ga ik vragen aan mijn oncoloog of ik mee mag of niet. Als ik mee mag stuur ik mijn papieren  dezelfde week nog op. Ondertussen gaat het redelijk goed. De ene dag gaat het al wat beter dan de andere. Het hangt er meestal vanaf hoe goed ik 's nachts heb kunnen slapen en hoe misselijk ik ben. Omdat ik om de duur niet meer sliep van de pijn hadden ze me slaapmedicatie voorgeschreven. Daardoor sliep ik meestal goed, maar deze medicatie had in combinatie met mijn andere medicatie "zat" zijn tot gevolg. De laatste tijd kreeg ik ook nare dromen dus ik heb besloten om mijn mijn slaapmedicatie te stoppen. Mijn pijn is ondertussen terug onder controle dus zonder slaapmedicatie moest slapen ook wel lukken dacht ik, maar blijkbaar is het een hele aanpassing. Hoe moe ik ook ben, ik geraak heel moeilijk in slaap. Van de chemo heb ik gelukkig nog niet moeten overgeven, maar ik ben soms wel misselijk. Bij mijn allereerste chemokuur in 2010 ben ik niet misselijk geweest, enkel van de bestralingen omdat mijn maag eigenlijk mee bestraald werd. Omdat ik nu wel misselijk was en Litican zijn werk niet meer echt doet, hebben ze me langer cortisone laten nemen. Tijdens het nemen van de cortisone was ik zo goed als nooit misselijk, maar deze wordt steeds stilletjes aan afgebouwd en ik voel direct het verschil. Vandaag heb ik een goede dag en ik hoop deze avond volleybaltraining te kunnen geven, al is het natuurlijk altijd de moment zelf afwachten. Mentaal gaat het de laatste tijd een beetje minder. Ik kijk enorm uit naar het moment dat ik onder de scanner mag om te weten of de chemo aanslaagt of niet, maar hiervoor moet ik nog minstens 6 weken wachten. Dat er precies geen einde komt aan heel mijn behandelingen is ook enorm frustrerend want het liefst van al wil ik gewoon terug aan het werk.

Ik heb mijn studies dat jaar gelukkig kunnen afmaken. Daarna ben ik direct in behandeling gegaan waardoor ik me niet kon inschrijven bij de VDAB omdat ik me niet kon aanbieden op de werkmarkt. Mijn wachttijd voor een werkloosheidsuitkering kon dus niet beginnen lopen: geen loon. Vanaf ik werkbekwaam was verklaard had ik een maand later werk. Spijtig genoeg ben ik na een maand terug hervallen. Ik had een vast contract waardoor ik nog een halve maand of maand ben doorbetaald door het werk. Op mijn werk ben ik met mijn gat in de boter gevallen want ook al heb ik er maar een maand gewerkt, vanaf ik weer kan beginnen mag ik weer aan de slag. Maar, ik heb niet lang genoeg gewerkt om een ziekte-uitkering te krijgen. Het was en is nog steeds een hele zoektocht naar één of andere uitkering waar ik recht op heb. Momenteel is er een aanvraag ingediend voor een tegemoetkomingpremie. Het kan 8 maanden duren alvorens dit goedgekeurd wordt. Ook al hebben we al een vrij goed systeem, er zijn toch nog enkele serieuze gaten. Gelukkig woon ik nog thuis en had ik een hospitalisatieverzekering, maar ooit wil ik wel op mijn eigen poten staan en dit is financieel momenteel niet haalbaar. Afwachten dus!

Hou je goed en veel sterkte!

Anke
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Rein op september 09, 2011, 15:30:52 pm
Hej Anke!

Om even terug te komen op je uitkeringen... Ik zat in dezelfde situatie als u! Het enige dat je eigenlijk kan doen is een leefloon aanvragen bij het OCMW. Dat komt overeen met een 500€ in de maand voor iemand dat nog thuis inwoont. Dat krijg je alleen als je ouders niet meer verdienen als een bepaald bedrag per maand. Mijn ouders zijn gepensioneerd en hun pensioen lag wel boven dat bedrag maar ik heb hen mijn situatie uitgelegd, dat ik dus eigenlijk normaal gezien thuis ook mijn steentje bijdraag en dat ik anders niets van inkomen heb om mijn ziekenhuisfacturen van te betalen etc etc... Ze hebben dat dan toegestaan dus ik krijg elke maand een 500 tal eurotjes van het OCMW. Het is niet veel, het is wat raar, maar het is toch iets hé!
Er zitten daar zoveel mensen van te profiteren die er totaal geen recht op hebben, dus klopt daar maar ne keer serieus op tafel zoals ik deed... met hun regeltjes altijd pfft! Ik zou ook echt enorm graag op mijn eigen benen staan, een apartementje kopen etc... maar die rotziekte kwam roet in mijn eten strooien... Op de koop toe werd ik één maand voor mijn diagnose op mijn werk ontslaan... doffe ellende dus!
Maargoed... we komen er wel door hé! Vraag zeker en vast is na over dat leefloon!!

Groetjes,

Rein
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Toetiewoetie op september 12, 2011, 16:31:27 pm
Rein,

Ik ga zeker eens horen bij het OCMW. Ik ben benieuwd naar hun antwoord.

Ondertussen ben ik voor mijn derde chemo in het ziekenhuis. Ik weet niet wanneer ik de oncoloog te zien krijg dus ik heb mijn vraag over de vakantieweek nog niet kunnen stellen. De dokters durven hier geen antwoord op geven.
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Toetiewoetie op september 13, 2011, 20:44:08 pm
Ik heb een GO gekregen! :-)
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: els2 op september 13, 2011, 21:38:43 pm
Super !

Tot dan !
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Rein op september 19, 2011, 18:52:45 pm
Toftof,

Ik vraag mij ook af op wat ik wacht om mij in te schrijven. Totdat het te laat is? haha... Nenee kzou er is werk van moeten maken, hopelijk lukt het nog!
Al nieuws van het OCMW, Anke? Echt een beetje haar op je tanden tonen daar hoor!

X

Rein
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Toetiewoetie op september 20, 2011, 15:10:34 pm
Heej Rein,

Vorige week kreeg ik ineens een mailtje in mijn mailbox van het CM met de melding dat ik een uitkering krijg!! Whiii! We begrijpen wel niet van waar het ineens komt dus even naar het CM gebeld om te horen of het zeker geen fout was. Had schrik een paar dagen later een telefoontje te krijgen ofzo dat er een fout gebeurd was... Bij het CM wist de persoon die met mijn dossier bezig is ook niet van waar het ineens kwam. Die persoon heeft echt kei hard zijn best gedaan om dingen uit te zoeken etc en nergens vond hij een oplossing, maar blijkbaar heeft zijn harde werk toch vruchten afgeworpen! :-D Ik heb nu zo'n 800 euro in de maand. Hij gaat nog wel uitzoeken hoe het komt dat ik er ineens één krijg want ik heb normaal gezien niet genoeg gewerkt voor een ziekteuitkering. Als ik meer weet laat ik zeker en vast iets weten. Kan misschien nog interessant zijn...

Ik kreeg gisteren een mailtje van Liliane met de vraag of ik kon bevestiging of ik mee ging of niet. Ze wist dat ik graag wou en mocht, maar ze had mijn documenten niet (gisteren verstuurd met de post). Ik heb snel bevestigd want in die mail stond ook dat de vakantieweek met mij erbij vol zou zitten. Maar zeker en vast nog proberen om nog mee te gaan hé?!! Mail ze maar! ;-) Hoe gaat het met jou?
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Rein op september 21, 2011, 00:45:53 am
Hej Anke,

Gho ja moest je iets meer weten over die uitkering van de CM mag je mij zéker iets laten weten want ik zit zowat in hetzelfde schuitje... en 800€ is nog altijd veel beter dan 500 :)

Ik heb ook net een email naar Liliane gestuurd om te vragen of er toevallig nog een plaatske vrij was. Eigenlijk stom dat ik daar zolang mee gewacht heb maar ik wou eerst mijn chemo afwachten, taxotere, om te zien hoe ik daar op reageerde. Als ik écht niet uit de voeten kan, zou ik op die vakantie niet veel kunnen gaan doen... En nu blijkt dat het allemaal zeer goed meevalt maar nu is het natuurlijk weer te laat misschien...

Anyway... moest er nog plaats zijn voor de vakantie, ga ik ook naar de ontmoetingsdag in Antwerpen nu zaterdag.. kwestie van het VLK al wat te leren kennen. Ik vermoed dat daar voornamelijk ook mensen zullen zitten die meegaan op de vakantie. Ga jij ook? Je kan in principe tot vandaag inschrijven.

Voor de rest met mij alles goed hoor. Het nieuwe schooljaar is begonnen en ik heb me ingeschreven voor een recem cursussen :) Ik heb dus een beetje routine terug al een geluk en ik voel me op die manier toch een beetje nuttig.

Goed, kga je eens laten, hopelijk tot zaterdag en de vakantie.

X

Rein
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Rein op september 21, 2011, 12:10:50 pm
Anke,

Ik kreeg net een antwoord van Liliane en ze had mij eigenlijk al enigzins meegeteld :) Super dus! Ik had altijd al de intentie om mee te gaan maar aangezien ik nog niets bevestigd had dacht ik dat ik misschien te laat zou zijn nu, maar al een geluk had ze mij dus al wel mee ingecalculeerd :)
Ik heb er wel al zin in eigenlijk, in die vakantie! Hopelijk blijft die chemo meevallen, dan kan ik er ook écht van genieten.
Ik heb mij dus ook ineens ingeschreven voor nu zaterdag de ontmoetingsdag. Benieuwd wat dat gaat geven... ik ben er wel een beetje nieuwsgierig en nerveus voor, voor heel dat VLK gebeuren :)
Kom je ook zaterdag?

Bye
Rein
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Toetiewoetie op september 22, 2011, 13:00:21 pm
Oh, echt super dat je mee kunt naar de zee!  :D Ik kijk er ook enorm naar uit. Lijkt me een hele ervaring. Hihi, wel een beetje spannend eigenlijk. Ik ben ook benieuwd naar hoe ik die week ga zijn. Dat ze mij maar twee in plaats van één spuitje geven om mijn witte bloedcellen goed te houden, dan kan ik er wel tegen!  ;) Alhoewel, ik heb mijn middagdutjes eigenlijk wel nodig want anders haal ik de avond niet of moet ik het mij de volgende dag bekopen. Hopelijk blijft het bij jou ook goed gaan want je had minder last van bijwerkingen nu hé?  :)

Ik ga niet naar de ontmoetingsdag gaan, al ga ik er spijt van hebben denk ik. Ik vind het wel een tof onderwerp aangezien ik zelf een boek aan het schrijven ben en ook een blog heb. Maar het is voor mij een vrij moeilijk uur en 'k had ook al andere plannen.

Rein, hou je goed en veel plezier hé zaterdag! X
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Lupita op september 25, 2011, 20:35:55 pm
Ik ben ook van plan om mee te gaan tussen twee chemo's door! Ben benieuwd om lotgenootjes te ontmoeten en alle andere verhalen te horen! Is er ook iemand van mijn leeftijd? (18)

Groetjes!
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: Rein op september 25, 2011, 22:04:47 pm
Dag Lupita,

Ik ben zelf 26 maar ik denk dat daar ewa van alles zit ze kwa leeftijd (allé binnen de cathegorie 17-30 natuurlijk)... Maakt u maar ni druk :)

Byebye

Rein
Titel: Re:vakantieweek '11
Bericht door: els2 op september 26, 2011, 01:11:05 am
Dag Lupita,

Je kunt ook altijd eens een mailtje sturen naar Liliane, als dat voor jou belangrijk is.
Ik weet 1 meisje die 18 is, de rest is wat ouder (maar ik ken natuurlijk niet de hele lijst he).
Weet wel dat wij op leeftijd geen onderscheid maken hoor, iedereen is welkom !

Groetjes !