Lotgenotenforum

Andere forums => Oproepen van studenten, instellingen en organisaties => Topic gestart door: Annelies Janssens op augustus 24, 2010, 10:33:55 am

Titel: Medewerking aan masterthesis geneeskunde
Bericht door: Annelies Janssens op augustus 24, 2010, 10:33:55 am
Beste bezoeker van de Vlaamse Liga tegen Kanker,

Wij zijn twee vijfdejaarsstudentes geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen.
In het kader van onze masterthesis voeren wij samen met een arts in de palliatieve zorg onderzoek naar hoe patiënten met een terminale diagnose hun laatste levensjaar beleven. Via dit onderzoek willen wij ook trachten bloot te leggen op welke domeinen er nog ruimte voor verbetering is.
Ons onderzoek is goedgekeurd door de ethische commissie GZA en er wordt gewerkt met informed consent zodat er geen inbreuk op de privacy mogelijk is.
Wij zijn op zoek naar een 70-tal patiënten die bereid zijn aan dit onderzoek deel te nemen. Eén van ons zal u 1 à 2 uur lang interviewen, nadien zullen de gegevens analytisch verwerkt worden.
Indien de prognose van uw ziekte ongeveer één jaar bedraagt, u bereid bent hierover te praten, u bij voorkeur in een straal van 30 km rond Antwerpen woont en u geïnteresseerd bent in dit onderzoek, mag u steeds contact opnemen op volgend adres: annelies.janssens2@student.ua.ac.be
Bij interesse zal ik u steeds een e- mail met meer informatie over het onderzoek toesturen.

Alvast bedankt voor uw tijd en we kijken uit naar uw medewerking.
Vriendelijke groeten,
Annelies Janssens en Britt Jacobs.