Lotgenotenforum

Soorten kanker => Borstkanker => Topic gestart door: Kikki op juni 12, 2010, 21:46:03 pm

Titel: Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 12, 2010, 21:46:03 pm
Hallo iedereen, ben er nog even.
Heb enkele weken geleden  het inloophuis leren kennen van het VLK en het is me ontzettend meegevallen. Zoals de naam het zelf zegt,t'!s een huis waar je zomaar kan binnen lopen en waar de koffie steeds klaar staat. Je wordt er zo hartelijk en warm ontvangen dat je haast zou vergeten dat je op dat moment "nieuweling" bent??.Deze mensen hebben allemaal maar één doel en dat is om samen te komen en je zorgen even te vergeten over je kanker en te praten en praten..... (heel belangrijk), en om je te realiseren dat je niet de enige bent met welke vorm van kanker dan ook ,iedereen begrijpt je zonder al te veel woorden, wat met buitenstaanders zowiezo niet of nauwelijks zal lukken.
Dus ik kan maar één raad meegeven, ga ervoor en ga letterlijk over die drempel heen, je zal het je niet beklagen.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: summer36 op juni 12, 2010, 22:25:53 pm
Heel goed gezegd Inge.Ik heb een jaar geleden de diagnose borstkanker gekregen.Na operatie en tijdens chemo en bestraling kreeg ik massa's kaartjes,sms'en,telefoons.Vaak drie-vier bezoeken per week.Nu is de behandeling gedaan en ben ik sinds einde maart bezig aan een moeizame,trage revalidatie.Van de aandacht en steun,die ik kreeg tijdens de behandeling,zijn er nog maar weinig overgebleven.Men vraagt nog wel hoe het gaat,maar men luistert niet meer naar mijn antwoord.Integendeel als ik eerlijk zeg hoe ik me voel,minimaliseren ze het en vertellen over hun problemen(die dan vaak gaan over een rokje , dat niet meer past:alsof dat 'een probleem is')De enige steun,die heb,is van enkele vrienden,die ook al zoeiets meemaakten van heel dichtbij en van de mensen,met wie ik revalidatie volg in het ziekenhuis.Vorige maand ben ik ook voor het eerst naar het inloophuis gegaan.Ook ik werd heel warm onthaald,omarmt met steun.Eindelijk een plaats waar men luistert naar mijn problemen,klachten ,zorgen.Waar men steun,raad geeft of enkel dat luisterend oor.Daar moet ik mezelf niet steeds weer verdedigen zoals in de buitenwereld(mijn wereld van voor mijn ziekte)wel het geval is.Daar oordeelt men niet " je ziet er nochthans goed uit,wanneer ga je eigenlijk terug werken".Een oordeel waar ik me nog slechter van ga voelen.Moet ik er slecht,onverzorgd uitzien opdat ze zouden geloven hoe ik me vanbinnen voel?In het inloophuis moet je de schijn niet ophouden.Wil je huilen dan kan je dat,wil je enkel vanop de zijlijn luisteren naar de anderen dan kan dat ook.Daar word je gesteund in je ziekte,behandeling,herstel zonder oordelen.Dus ook van mij een dikke proficiat en dank aan de mensen van het inloophuis en van mij dezelfde raad:zet de stap,je zal je er zo gesteund voelen
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 13, 2010, 10:44:12 am
Lieve Indian,
Ja, voel mij zo goed daar in dat inloophuis(Carnotstraat Antwerpen)alhoewel ik daar maar 2 x geweest ben, bij de plechtige eropening en bij mijn eerst cursus geheugentraining.
Je wordt al snel aan elkaar voorgesteld en de uitdaging is natuurlijk de namen te onthouden maar dat lukt goed!! Nu Maandag ga ik weer op training van 13.30u tot 16.00u In welk inloophuis ga jij??
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: summer36 op juni 13, 2010, 10:55:49 am
Hey Inge,ben zelf ook nog maar twee keer geweest:info over zon én over problemen met slapen en vermoeidheid:waar ik veel van geleerd heb.Ik ga naar Brugge,daar ik ook in de buurt woon
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 14, 2010, 17:44:25 pm
Tof, vandaag weer naar het inloophuis geweest en lekkere geheugentraining meegedaan. T'is daar altijd een toffe en ontspannen boel zene en er wordt toch veel gelachen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 14, 2010, 22:17:02 pm
Hoe doen jullie dat toch? Hoe durven jullie dat? En kan je daar ook nog naar toe als de diagnose al 3 jaar geleden is? Ik zou er zo graag eens naar toe gaan maar ben gewoon bang. Sinds de voorbije 3 jaar ben ik bang voor nieuwe situaties. En als je daar binnen gaat, tot wie moet je je dan wenden? Als ik al een beetje wist hoe het er gaat, maakt dat de stap een misschien een beetje kleiner...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: keane op juni 15, 2010, 13:18:18 pm
Hallo Marie,

Mijn ervaringen met het inloophuis zijn ook heel positief hoor.
Hoe doe je zoiets hé , daarbinnen stappen.?!
Ik heb eventjes geslikt en toen zonder twijfelen de deur opengemaakt..
Er staat altijd iemand klaar om je op te vangen en dat was toen bij mij ook het geval.
Een hartelijke begroeting.. Lekker koffietje en een babbeltje. 't Ijs was meteen gebroken..
Ik stap nog regelmatig binnen voor de tweewekelijkse koffiemomenten.
En ik kom er elke keer  super rustig en tevreden naar buiten.
Ken je niet  iemand die je de drempel over kan helpen, een lotgenootje misschien?
Iemand die er al geweest is? of een lotgenootje dat ook niet durft?
Met twee is misschien eenvoudiger?
Zeker doen, Zelfs al is je diagnose 3 jaar geleden... Je bent er in elk stadium van je ziekte welkom!
Zelfs familieleden, als ze daar behoefte aan hebben.
Keane
Keane
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 15, 2010, 18:02:50 pm
Lieve Marie,
Zoals Keane al komt te zeggen, gewoon binnenstappen en doen zoals je altijd doet.Ik weet het ,de eerste keer is het niet gemakkelijk, al die hoofdjes richting jou en afwachtend wederzijds!Maar eens je eerste woordje"hallo" gezegd ,ben je over het "ergste" heen. Je wordt direkt opgenomen in het"groepje"net alsof je er al jaren komt!Met de naamsaanduiding komt al snel de koffie en de koekjes zijn niet ver hahaha :D :D :D
Je vroeg je je ook af of je nog wel welkom bent, al ben je "al" 3 jaren rein?Maar natuurlijk, in wezen is iedereen welkom die met kanker te maken krijgt, direct en indirect. Je kan daar je vragen, frustraties en bedenkingen kwijt, een antwoord zal niet lang op zich laten wachten, vertrouw daar op!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 15, 2010, 19:31:12 pm
ja, ik zal het toch moeten proberen  al weet ik nu al hoe moeilijk de stap zal zijn. En nee, er is niemand die ik ken die zou kunnen meegaan. Ik ken zelfs geen lotgenoten. Blijkbaar komt darmkanker weinig voor als je nog net geen 50 bent en dan zijn de meeste ook nog mannen. Het enige lotgenootje dat ik kende is vorig jaar overleden en vanaf toen werd het voor mij pas echt moeilijk, terwijl de resultaten best wel goed zijn en ik weinig of geen lichamelijke klachten heb. Ik hoop dat ik toch de moed heb om binnen te gaan. Na de vreselijke ervaring van vorige week in het ziekenhuis kan het mij alleen maar helpen.
Groetjes,
                   Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juni 16, 2010, 11:49:16 am
hoi Marie, ik begrijp jouw angst en drempelvrees
ben ook nog nooit in een inloophuis geweest, had altijd drempelvrees
en nu nog eigenlijk, ik zit ook met vragen met " wat moet je doen als je daar binnenstapt,
tot wie moet je je wenden",
allemaal vragen
gr Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 16, 2010, 12:06:00 pm
Beste
Marie,
Waar woon je ergens, in welke stad. Ik kan je misschien een ruggesteuntje geven indien in Antwerpen. Daar ga ik in de Carnotstraat in het inloophuis en dat bevalt mij wonderwel, t'lijkt mij leuker om niet alleen te moeten gaan en zo verlaag je je drempelvrees!!Laat je iets weten?Inge52
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 16, 2010, 13:55:36 pm
Inge, dit vind ik echt fijn. Ik woon in Berlaar dicht bij  Lier dus zou zeker het inloophuis van Antwerpen worden. Ik zou dan met de trein komen, dat is maar een klein half uurtje. Ik had gedacht van ergens begin juli omdat ik nu nog naar school moet.
Sabine, spijtig dat jij een stuk verder woont anders konden we samen gaan, dat zou toch leuk zijn? Ik stuur je straks een mail want heb nog heel veel te vertellen.

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 16, 2010, 14:14:54 pm
Ja Marie, laat maar iets weten!Als je dan met de trein tot in centraal station komt, kun je tram 10 of tram24 nemen aan Astridplein ongeveer 3 haltes (tegenover de Kerkstraat)vlak aan ingang inloophuis!!!!
T!is elke dinsdagmorgend van 10 tot 12u koffiemomenten!


 Lees juist in mijn foldertje op 22/6 dinsdagmorgen van 10 tot 12u en op donderdagnamiddagen( dus morgen )17/6 en 1/7 van 14u tot 16u!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 16, 2010, 15:06:30 pm
Inge, 1 juli zou voor mij wel kunnen en 8 juli ook... Wanneer is voor jou het gemakkelijkste? Bij mijn profiel vind je mijn email-adres, dat is misschien makkelijker om verder af te spreken. Alvast heel erg bedankt hoor!

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 16, 2010, 15:28:27 pm
Marie,
1 juli komt voor mij niet goed uit daar ik met mijn ventje iets te vieren heb,nl onze 32 ste huwelijksverjaardag en dat krijgt voorrang he! Maar volgende dinsdag 22/6 van 10 tot 12u zou ik wel kunnen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 16, 2010, 15:34:41 pm
22/6 moet ik nog naar school. Kan donderdag 8 juli voor jou? En anders zoeken we verder... Dinsdag 6 juli zou ook kunnen als dat voor de middag is. Namiddag heb ik inschrijvingen op school???

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juni 16, 2010, 15:36:35 pm
Hoi Inge,

ik kom je alvast proficiat wensen, amai 32 jaar getrouwd
dat is niet niks hé, wij zijn maandag 25 jaar getrouwd
gr Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 16, 2010, 15:54:58 pm
Marie, het programma loopt maar tot en met 1 juli,spijtig
Sabine bedankt voor de felicitatie, en voor jou natuurlijk ook proficiat
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 16, 2010, 20:26:49 pm
Is het daar dan gesloten in juli en Augustus? Dat is echt wel jammer...
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 16, 2010, 21:47:09 pm
Weet het niet Marie, moet ik eens vragen volgende week of ik zal eens bellen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 16, 2010, 21:52:08 pm
Als je het mij dan zou willen laten weten?

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 17, 2010, 11:08:36 am
beste Marie,
Hierbij geef ik je al enkele datums van de koffiemomenten in het inloophuis in de Carnotstraat 136 in Antwerpen die al verder lopen dan 1 juli!je kan er vrijblijvend binnenstappen, de rest komt van zelf. En als je het fijn moest vinden kunnen we voor de deur afspreken en samen binnengaan!
Hier dan de datums:

Dinsdag 6 juli van 10 tot 12u
Donderdag 15 juli van 14 tot 16u
Dinsdag 20 juli van 10tot12u
Donderdag 29 juli van 14 tot 16u
Dinsdag 3 augustus van 10 tot 12u(ben er dan zelf niet)
Donderdag 12 augustus 14 tot 16u(idem)
Dinsdag 17 augustus 10 tot 12u


Hopelijk ben je hiermee geholpen, misschien zien we elkaar dan)

grts inge52

Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 17, 2010, 11:16:53 am
Dinsdag 6 juli is prima voor mij. Ik kom met de trein en zal om 10 over 10 in het station zijn. Het zou nog een kwartiertje stappen zijn dus denk ik dat ik er rond half 11 zal zijn. Ik zou het heel fijn vinden samen met jou binnen te gaan. Hoe kan ik je bereiken moest er toch iets fout gaan?
Alvast heel erg bedankt...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 17, 2010, 12:28:25 pm
Zal proberen om te komen op 6 juli,laat nog iets weten , want mijn ventje werkt vanaf 1 juli part-time is dus niet zo gemakkelijk!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 18, 2010, 13:54:44 pm
Beste Marie,
Zou lukken om om af te spreken aan de ingang van het VLK,carnotstraat 136(vernieuwd pand)Zal op de uitkijk staan om 10u!Probeer dus een vroegere trein te nemen indien mogelijk!inge
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 18, 2010, 14:38:10 pm
Een vroegere trein is geen probleem. Ik zorg dat ik er om 10 u ben.
Groetjes,
                  Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 18, 2010, 14:51:21 pm
oke!hoe gaan we elkaar herkennen?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 18, 2010, 14:57:54 pm
Tja, zit jij op facebook? Dan zou het makkelijk zijn, anders moeten we iets anders verzinnen...
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 18, 2010, 15:07:35 pm
Zal proberen buiten te staan rond 10u, heb kort grijs kopje(ja, wat te dragen, weten het weer nog niet!)Hoe zie jij eruit?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 18, 2010, 17:42:39 pm
Ik heb blond haar, half lang en gewoonlijk veel kleurtjes aan...Ik zal zorgen dat ik er iets voor 10 ben.
Tot dan..
Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 18, 2010, 18:01:26 pm
Prima, ik kijk er naar uit en kunnen we samen binnen, en heb je voor in de toekomst hopelijk geen drempelvrees meer!Tot dan, inge
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 21, 2010, 11:54:36 am
Morgen weer naar koffiemoment in inloophuis,kijk er naar uit en  begin het plezant te vinden vooral omdat je daar vrijblijvend kunt vertellen over je ervaringen, en ook wat je kwijtwil !!Je bent met mensen samen die aan één woord al genoeg hebben om je te begrijpen wat er op dat moment in je leeft!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juni 21, 2010, 20:44:13 pm
oh, vind het spijtig dat ik morgen niet kan gaan naar het inloophuis, het lijkt erop dat het voor vele de eerste keer zou kunnen zijn ;)
Misschien ga ik volgende week donderdag wel, als mijn drempelvrees niet onverwachts toeslaat :-[
knuffels
pascale
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 21, 2010, 20:53:13 pm
Op 6 juli ga ik samen met Inge, misschien kan je dan ook komen? Ik durf het niet alleen en samen is toch wel anders al ken ik jullie ook niet  :)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 22, 2010, 14:54:11 pm
Hey Marie,
Ben deze voormiddag weer naar inloophuis geweest, maar buiten mij waren er alleen 4 vrijwilligers en heb me daar fijn mee onderhouden. Dus geen lotgenootjes aangetroffen,
wij denken dat dat komt omdat ze nog volop aan de carnotstraat aan het werken zijn en daardoor geen parkeerplaatsen voor handen zijn,dat dat de mensen afschrikt om te komen, maar dat betert als alles in orde is!!Dus 6 juli zal er wel meer volk zijn?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 22, 2010, 15:02:37 pm
Inge, Dat is niet erg vind ik als er weinig mensen zijn. Het is de eerste keer er binnen stappen en we zullen dan op z'n minst al wel met twee zijn hé?

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 22, 2010, 16:31:21 pm
Dat is ook waar!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juni 22, 2010, 16:56:43 pm
ik had graag gekomen, maar dan heb ik chemo :(
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 22, 2010, 17:17:14 pm
Ik weet het je te zeggen of het meegevallen is en dan spreken we nadien een dag af dat het voor jou wel kan. Ok?

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 22, 2010, 18:31:26 pm
Heb jullie een abonnement van de Zoo?, kunnen we daar nog nakeuvelen of ergens elders!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 22, 2010, 18:40:37 pm
Nee, heb ik niet...maar we doen wel ergens een terrasje. Moet alleen zorgen dat ik om 16 u op school ben want ik moet die dag permanentie doen voor de inschrijvingen.

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 22, 2010, 18:45:02 pm
We zullen dan zien!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: bloempje op juni 26, 2010, 11:53:11 am
hoi iedereen...

mss kom ik ook wel even langs heb op 8 juli 1 ste chemo en dan verzet ik even mijn gedachten...


groetjes Suzanne
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juni 27, 2010, 09:58:53 am
Kom maar af Suzanne, dan zijn we alvast met 3... om 10u aan de ingang...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 27, 2010, 16:39:01 pm
JaSuzanne, kom maar af, hoe meer zielen hoe meer vreugd en we kunnen zo onze zinnen zeker verzetten, terasje zullen we wel vinden!inge52
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juni 27, 2010, 21:47:46 pm
is er iemand die nu donderdag naar het inloophuis gaat?
pascale1
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 28, 2010, 15:27:14 pm
Donderdag komt slecht uit voor mij, maar Dinsdag 6 juli ga ik zeker en Bloempje en Marie P komen ook dacht ik!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 04, 2010, 20:27:11 pm
Hopelijk krijgen we veel respons van dames hier op het forum die naar het inloophuis komen nu dinsdag 6 juli van 10 tot 12u!!!, leren we elkaar kennen!!Tot dan??
Adres: Carnotstraat 136 in Antwerpen(3 haltes met tram 10 of 24 vanaf het centraal station) halte vlak voor de deur!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juli 04, 2010, 20:49:38 pm
Ik zal er zijn... tot dinsdag.

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 04, 2010, 21:51:13 pm
veel plezier meiden
ik wou dat ik er bij kon zijn
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 05, 2010, 08:21:36 am
Goede morgen meisjes,
Zit ik toch al een paar dagen met een zomerverkoudheid zeker!Ik probeer maar zoveel mogelijk te zorgen en m'n best te doen dat het niet erger wordt en neem trouw mijn hoestfles in en elke dag wel 2 dafalgans en zakjes om slijm te lossen ,want wil echt wel naar het inloophuis komen en jullie niet teleurstellen. Als het niet moest gaan schiet dan niet op de pianist.Zal proberen om toch te verschijnen al is het voor jou Marie , dat je je inspant om met de trein te komen!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 05, 2010, 08:45:57 am
veel beterschap Inge
ik heb wat last van allergie, verstopte neus
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: bloempje op juli 06, 2010, 13:03:38 pm
hoi iedereen ik heb het niet gehaald....moest deze morgent zeker naar het ziekenfonds om een aanvraag te doen voor financiele steun....je wilt het niet geloven hoelang ik daar heb gezeten 1 u en 45 min allee kom op zeg was echt niet te doen ze wisten nergens van en ze was maar aant rondbellen naar overal ...pffffff nu weet ik nog niets meer.....iedereen zegt maar vanalles en gij moet erachteraan lopen....na dat ik buiten kwam stond mijn humeur op nul geloof me en ik had helemaal geen zin om nog te liggen stressen om naart stad te rijden en daar nog een parkeerplaats te zoeken ze zijn daar aant werken dus steld u voor.....was al helemaal opgedraaid door de ziekenkas....zou het mss net gered hebben voor 12 u dus dat had geen zin....zal voor een andere keer zijn hoor...hoop dat jullie het wel leuk hebben gehad.

groetjes suzanne
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 06, 2010, 14:58:14 pm
Maar lieveke toch, zo stressen voor ons :D :D. Begrijpelijk dat je over je toeren was, ik zou voor minder. Heb je er dan niet van je oren gemaakt?, zou bij mij niet pakken!Begrijpelijk met die werken voor de deur, maar als het enmaal af is gaat het mooi worden, je kan nu al tot voor de deur met tram 10of 24(halte)T'was heel leuk deze voormiddag en Marie heeft het wel gehaald, toffe meid.Was al iets vroeger en samen met de rest hebben we haar opgewacht, best grappig. Maar het ijs was al snel gedooid zene en ze voelde zich direct op haar gemak. We hebben samen met de ploeg +-5 lekker over koetjes en kalfjes getatert en het ging er losjes aan toe. De volgende maal is het de 20ste juli(dinsdag)ga ik weer hoor. Wie zin heeft, kom maar af, ze vinden het trouwens tof dat ik reclame maak, zo krijgen ze nog meer mensen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juli 06, 2010, 15:12:23 pm
Ja , was best leuk. Heb alleen maar spijt dat ik er niet eerder naar toe ben geweest. Volgende keer kan ik niet, dan zijn we op vakantie , maar begin augustus ben ik zeker terug van de partij, met taart... Ik denk dat dat 3 Augustus is hé?
Groetjes,

Marie
             
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 06, 2010, 15:18:57 pm
Ja tof van die taart, ben nu al verlekkerd hoor :P :P, breng ik volgende keer heerlijke zelfgebakken cake mee!allee we smullen weeral, wij dan ,want zelf eet je er niet van, vreemd!!!!Was nog even in de Zoo broodje gaan eten en dan naar de bus, was te warm!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juli 06, 2010, 15:21:15 pm
Dan eet ik ook wel een stukje hoor. Maar als je zo een paar taarten per week maakt is dat niet te doen...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 06, 2010, 15:21:37 pm
Nu denk ik eraan, 4 aug vertrekken wij ook op vakantie maar zal proberen om de 3de nog effe te komen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juli 06, 2010, 15:22:59 pm
Ik durf wel alleen nu hoor maar het is natuurlijker fijner als je er ook bent. Ik moet nu naar school vertrekken tot 8 u, bah...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 09, 2010, 17:06:23 pm
hallo,
Wie van jullie heeft er zin om een lessenreeks mee te volgen "mijmeren op papier"Creatief schrijven ,dat doorgaat in het inloophuis Carnotstraat 136 Antwerpen?De eerst les gaat door op 9 sep om 13.30u tot 16u Vervolg van de reeks op
23 sep
7-21 okt
4-18 nov
2-16 decWat breng je mee?

Levenservaring
Voor pen en papier zorgen wij

Kosten
20eure voor de volledige reeks

Inschrijving verplicht
03/213.13.44 of via antwerpen.vliga@tegenkanker.be
Ook na te kijken in het recente "Leven"
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juli 09, 2010, 17:19:14 pm
Ik ga me inschrijven. De twee laatste data kunnen niet voor mij maar dat zal wel niet zo erg zijn, denk ik...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 09, 2010, 17:22:39 pm
Hey Marie, fijn je nog eens te horen,
Ja ,ga ik ook doen, maar 23 sep kan ik ook niet zit dan onder het zonnetje!maar al de andere data's gaat voor mij!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 09, 2010, 18:10:22 pm
hé jammer , dat zou nu echt iets voor mij zijn
maar Antwerpen is wat ver voor mij
ik ben een echte schrijver
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juli 09, 2010, 19:37:57 pm
goh, zou ik ook willen doen. Maar hoop nog een vakantie te boeken na de chemo,voor oktober of november.
Ik heb nog wel wat tijd zeker om hier over te beslissen?


m
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 11, 2010, 12:39:52 pm
Pascale, niet te lang meer over denken , er zijn maar 12 plaatsen en ik en Marie P gaan al, dus nog maar 10!!!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juli 12, 2010, 09:55:38 am
hey iedereen,

als ik donderdag genoeg energie heb, ga ik langs het inloophuis.
is er nog iemand , die gaat?????
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 12, 2010, 12:53:33 pm
Misschien kom ik wel Pascale ,is van 13.30 tot 16 u! Marie P heb ik zo al leren kennen verleden dinsdag en het was tof weer iemand bij in het inloophuis!!3aug moet je ook komen dan brengt Marie P lekker gebak mee dat ze zelf bakt!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juli 12, 2010, 18:38:21 pm
donderdag lukt zeker!, 3 augustus is afwachten, heb dan juist chemo gehad :(
@inge ,ik kom van borsbeek :)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 13, 2010, 13:47:39 pm
Ja Pascale ,zou tof zijn he?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juli 15, 2010, 11:30:30 am
gaat er iemand naar het inloophuis vandaag???
pascale
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 15, 2010, 18:27:36 pm
Lieve Pascale,
Lees je vraagje hier nu pas, was gisteren nog op het forum.
Spijtig, ben er vandaag niet geraakt, want heb voor me zelf uitgemaakt dat ik slechts op dinsdag ga, dus volgende week ben ik er zeker weer van de party hoor!!dan zien we elkaar eindelijk en hopelijk is Marie P er dan ook weer!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juli 15, 2010, 18:32:16 pm
Ik kan pas op 3 Augustus komen hoor,vertrek zondag op vakantie...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 15, 2010, 18:37:14 pm
Oh ja dat is ook waar, was her vergeten sorry meid!
Ik kom ook  de 3de, de 4de zijn wij ook op verlof, ben al verlekkerd op je gebak!!doeiiiiiiiiiii en goede reis en voorzichtig Marie ,maar amuseer je rot  8) 8) 8) 8)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op juli 15, 2010, 19:15:59 pm
ik hoop maandag te kunnen vertrekken naar zee , voor een weekje ;D
Alleen moet ik maandag nog op controle voor witte bloedcellen, ze moeten goed zijn! IK WIL NAAR ZEE.
Even weg van alles met vriend, dochter en hond.  ;D
En de maandag erop, is het dan weer chemo-time :(
Vind al bij al, dat die drie weken daar tussen voorbij vliegen.
groetjes
pascale
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op juli 16, 2010, 09:14:28 am
Dat zal ik zeker doen Ingrid, ik tel de dagen af en ben zo blij onze lieve vrienden terug te zien. Tot 3 Augustus en hopelijk kunnen we nog een paar mensen overtuigen om eens langs te komen.
Groetjes,
                Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 17, 2010, 14:29:35 pm
Wie komt er naar het inloophuis van Antwerpen op dinsdag 20 juli?, ik zal er zeker zijn!
T'is van 10 tot 12u
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 20, 2010, 13:50:11 pm
Joepie, weer een forumlid naar het inloophuis gekregen, ditmaal een man!Ben goed reclame aan het maken en vanmorgen bij het koffiemoment in Antwerpen was het dan zo ver, verrassing!
Iedereen is nog altijd van harte welkom, trouwens donderdags(namiddag van 13.30 tot 16u)kan je ook terecht om je zorgen eens van je af te praten en dat heeft Wannes goed begrepen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 26, 2010, 16:28:59 pm
Wie is er precent op 3 aug in het inloophuis (ik ben aanwezig)in de carnotstraat Antwerpen van 10 tot 12u, de werken aan de straat schieten goed op en de bussen en trams rijden nu zowel naar de stad binnen als naar buiten de stad. Hopelijk komen er nog enkele lotgenootjes bij!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op juli 28, 2010, 14:22:28 pm
Hey, ik ga alleszins Donderdag 29juli, morgen dus, naar het inloophuis,
groetjes,
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 02, 2010, 19:24:02 pm
Zal morgenvroeg aanwezig zijn in het inloophuis,wie komt er ook eens kijken?, is best leuk en je ontmoet er ook lotgenootjes om bij een lekker tas koffie eens bij te praten over wat je zoal bezig houdt!!
Van 10u tot ong. 12u
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op augustus 02, 2010, 19:29:20 pm
had graag gekomen inge, maar moest vanmorgen op controle , en had bloedarmoede, vanddar die extreme vermoeidheid.
Heb twee transfusies gehad, voel me al veel beter,maar die mondontsteking gaar maar niet weg:-(
Dus zal morgen weeral maar  thuis blijven ...
pffft, dat is toch wel het vervelende, niets kunnen plannen op voorhand  ...
pascale
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 02, 2010, 19:46:52 pm
Ja lieveke, verzorg je maar eerst  en goed uitrusten, dat is nu het belangrijkste, toch? Inloophuis gaat niet lopen en als je je te ziek voelt heb je er ook niets aan. Je mond spoel je het best met dat middel(rode vloeistof, niet echt lekker) dat je meekrijgt op oncologie? heeft mij goed geholpen!
We zien elkaar wel eens een andere datum!Houd je goed!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op augustus 02, 2010, 19:48:11 pm
Ik kom hoor en het taartje staat al klaar. Tot morgen...

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 02, 2010, 19:49:35 pm
LEKKERRRRRRRRRRR!!!!Heb nu al zin hihihi ;D ;D ;D ;D
Tot morgen!!Inge
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op augustus 02, 2010, 20:44:35 pm
Jammer dat het voor mij zo ver is
jullie doen me watertanden zeker met je taartjes Marie ;)
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op augustus 02, 2010, 21:40:10 pm
We spreken deze vakantie nog af in Hasselt he Sabine en dan breng ik een taartje voor je mee. Ik stuur je één van de dagen een mail met de reisverhalen.
Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op augustus 02, 2010, 21:57:08 pm
oké Marie, begin al te watertanden
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: vify op augustus 03, 2010, 07:05:54 am
inloophuis hasselt?????
Sabine je bent een snoepkont hahahaha
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 03, 2010, 13:47:28 pm
Vivy, de taart van Marie hebben we al binnen deze voormiddag zene, kunnen ze ons niet meer afnemen! ;D ;D ;D
Zij komt van Berlaar en speciaal naar ons in Antwerpen met de trein, echt tof!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op augustus 03, 2010, 19:49:24 pm
neen niet inloophuis in Hasselt Viviane
Marie en ik mailen elkaar al eventjes, we zijn beginnen mailen met elkaar
toen we wisten van elkaar dat we alle twee naar een psychologe gingen
ze zei een tijd terug om eens af te spreken in Hasselt, vandaar
groetjs Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 15, 2010, 11:46:53 am
Ben nu pas terug van een deugddoende vakantie in het Zwarte woud en veel gewandeld, nu dinsdag zal ik niet kunnen komen op ons koffiemoment, binnen 41 dagen zal ik er hopelijk weer bij zijn ,tot dan lieve vrienden!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op augustus 15, 2010, 12:26:31 pm
Hoi Inge,

ik hoop dat je genoten hebt in het zwarte woud, maar dat zal wel
mooie omgeving daar hé, welkom terug, blij om je terug te horen
5 september komen we in Hasselt bijeen, ik hoop dat je ook kan komen (zie ander topic)
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 15, 2010, 13:29:26 pm
Ja mensen, die 41 dagen moeten natuurlijk 14 zijn he hihihi :D :D :D, zou toch lang zijn om niet naar m'n huisje te mogen!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op augustus 15, 2010, 13:31:46 pm
Wel ik dacht het al. Ik weet ook nog niet of ik er dinsdag geraak en de volgende moet ik naar het ziekenhuis. Zal dus september worden,denk ik.

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 16, 2010, 09:43:34 am
Goedemorgen lotgenootjes,
Ben terug van de reis en heeft me goed gedaan, er staat er nog één in de startblokken, maar die zal voor nietsdoen en zon gereserveerd worden!!Ja Marie, moet eerst door mijne was en strijk geraken, maar in september zien we elkaar toch, we zullen ons schrijftalent eens tonen se :D :D ::) ::)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op augustus 18, 2010, 21:19:54 pm
Blijkbaar ben ik de enige die er dinsdag geraakt is, zat daar mé drie vrijwilligers, de moeite
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op augustus 18, 2010, 23:02:31 pm
Oei, en hebben ze je zo wat bezig gehouden? De volgende dinsdag dat het koffiemoment is kan ik er ook niet zijn, moet weer maar eens naar het ziekenhuis, bah. Maar daarna ben ik terug paraat hoor.
Groetjes,
                Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 19, 2010, 14:58:39 pm
Ja Marie, ik zit ook altijd met dat probleem van t'ziekenhuis!! Vanmorgen nog naar oncologie geweest voor mijn maandelijkse shot drugs(Zometa= botversterker voor mijn gezwellekes)Alles weer prima, ook mijn bloed en tumormarkers dik oke!!kunnen we er weer maandje tegen. En Wannes, ik probeer de volgende er bij te zijn hoor!!En op 9 sep begin ik met Marie onze grote schrijfuitdaging.Zit wel met een pijnlijke duim en neem er nu Brufen voor, door de pillen,hopelijk kan ik goed schrijven.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op augustus 21, 2010, 13:53:35 pm
Dag lotgenootjes

Ik ben onlangs ook voor de eerste keer naar het Inloophuis (Carnotstraat, Antwerpen) geweest. Ik werd daar erg goed opgevangen en ben zo blij dat ik de stap heb gezet. Ik zal, in de mate van het mogelijke, met veel plezier deelnemen aan bepaalde activiteiten. Echt, voor iedereen die nog twijfelt, zet de stap. Zelf heb ik spijt dat ik het niet vroeger heb gedaan.
Het doet plezier te lezen dat quasi iedereen het als positief ervaart.
Groetjes
Lydie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op augustus 21, 2010, 16:40:57 pm
Dag Inge,
ik wil 'mijmeren op papier' wel volgen, maar ik volg nog altijd aquagim voor mijn herstel (bij rekantoe) Dit begint op 9 september terug. Ik wordt daar verwacht om 16u30 (Wilrijk). Het is juist op een druk moment ih verkeer. Ik moet omstreeks 15u50 doorgaan als ik in het VLK ben om op tijd te zijn. Vorig werkjaar heb ik geregeld dikke stress gehad daarmee, ih verkeer. Je moet dan weten dat ik nadien, als de aquagim gedaan is (+-  ik terug moet naar huis met de auto door nog drukker verkeer, en maar stressen. Het laatste uur dat ik daar ooit ben van thuis gekomen is 19u25.
Dus, ik kies voor de aquagim nu.
Maar ... ik ga wel van koffiemoment veranderen. De vrijwilligers van het donderdagnamiddagkoffiemoment  stoppen met de koffiemomenten en gaan een andere activiteit doen, er komen dan andere vrijwilligers.
Maakt het me makkelijker om van koffiemoment te switchen.
dada
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op augustus 21, 2010, 16:46:17 pm
Hé Inge,

wat bedoel je met "schrijfuitdaging" ?
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: vify op augustus 22, 2010, 14:38:28 pm
Hallo Inge welkom thuis
Ik groet je nu vanuit het  verre Friesland
Het weer is even minder dus word het bootreisje even uitgesteld maar ik word hier echt verwend oor mijn vriendin en haar man
groetjes viviane
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 22, 2010, 18:07:46 pm
Hey vivy, hoe is je verlofje in Friesland, hopelijk kan je je lekker ontspannen en eens met iets anders bezeig zijn dan onze" kanker"
Sabine, die uitdrukking gebruik ik om aan te tonen dat het een uitdaging zal zijn om al je gedachten en hersenspinsls op papier te zetten, aan de andere kant schrijf ik heel graag, ook gedaichtjes en rijmpjes zuig ik zo uit mijn duimpje(als het minder pijn doet, nu neem ik Brufen daarvoor en echt ,het helpt, is is nl en ontstekingsremmer.
Hallo Wannes, natuurlijk gekkie moet je doen wat het leukste is voor jou, iedereen is daar vrij in en zo te horen heb je veel baat bij je aquaavontuur!!Ik ga proberen zoveel mogelijk de dinsdag voormiddag te komen bij  het koffiemoment!
Lydy, fijn om jou ook te mogen begroeten, was er niet toen jij bij het koffiemoment was(je 1ste keer)maar de 31 ste kom ik hoor, dan leer ik jou ook kennen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 27, 2010, 16:03:09 pm
Wie komt er nog op dinsdag 31 aug naar het inloophuis Antwerpen, Hasselt is mij te ver!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op augustus 29, 2010, 15:25:36 pm
Dag Inge
Op 31 augustus kan ik er spijtig genoeg niet zijn, ik heb kine in de voormiddag. 9 september lukt me wel, maar dan volg jij 'mijmeren op papier', zie ik. 14 september kan ik wel. Ik hoop je dan te zien, zodat we mekaar kunnen leren kennen.  :)
Groetjes
Lydie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 29, 2010, 17:28:05 pm
Beste Lydie,
De 14de zal ik proberen om ook te komen, dan kunnen we elkaar eens ontmoeten, het is daar steeds een toffe boel en de 9de begin ik inderdaad aan "mijmeren op papier "samen al zeker met Marie P
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 31, 2010, 17:02:17 pm
Hallo iedereen,
Vanmorgen weer in het inloophuis geweest en het was weer tof!Van 17 tot 21 jan 2011 gaan we een weekje naar zee op vakantie naar Ter Duinen in Nieuwpoort met  de mensen die graag meegaan.dat wordt blijkbaar elk jaar gedaan en dit maal zou ik dat graag eens meedoen, t'was weer een leuke boel volgens hen en je mag nog iemand meebrengen ook(niet percé ee kankerpatient, ook familie en vrienden zijn toegelaten)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 31, 2010, 18:25:32 pm
De knoop is doorgehakt, ga het doen, mijn weekje aan zee in jan 2011!!!Heb er met mijn ventje over gesproken en hij vind dat ik dat zeker moet doen, zo met lotgenootjes samen en hij komt mij dan en dagje bezoeken. Dus wie er nog zin voor moest hebben,je kan je laten inschrijven in het inloophuis of telefonisch!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op augustus 31, 2010, 19:05:38 pm
Ik vraag me af of je als (ex?) kankerpatiënte ook een dagje zou mogen langskomen in Ter Duinen in Nieuwpoort om eens kennis te maken met de lotjes - straffe madammen - krijgers. Ik woon nl. vlakbij en zou dat wel leuk vinden.
Groetjes.
Omamanita
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 31, 2010, 19:30:08 pm
Ja omanita,
Dat heb ik gevraagd en ze zegden dat dat logisch is!Je mag zelfs een familielid of vriend(in) meebrengen voor morele steun, alhoewel dat je aan elkaar genoeg steun hebt denk ik!
Want ik beschouw mij als ex-patient(is ook niet helemaal waar ,want moet ook nog mijn maandelijkse botversterkers krijgen)maar zo voel ik het aan(al 2maal kanker gehad)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: keane op augustus 31, 2010, 19:30:19 pm
Omamanita,

Dat zie ik ook wel zitten. Samen met de lotgenootjes eens een dagje langskomen in Nieuwpoort.
Hoop dat het kan.
Keane

Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: keane op augustus 31, 2010, 19:31:32 pm
Inge,

Kan je ons daar al wat meer over vertellen?
Keane
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op augustus 31, 2010, 19:35:26 pm
Zet hier even het adres van ons inloophuis Carnotstraat voor inlichtingen en -of inschrijvingen!
VLK-coordinatoren Antwerpen, carnotstraat 136
2060 Antwerpen
tel: 03/213.13.44, e-mail antwerpen.vlga@tegenkanker.be
Er zijn al ongeveer 20 inschrijvingen voor Nieuwpoort van 17 tot 21 jan 2011!!!
het zou 80 euro kosten voor de week in vol pension!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op augustus 31, 2010, 20:05:38 pm
Bedankt Inge, 'k heb een mailtje naar 't Inloophuis gestuurd.
Ik houd jullie op de hoogte als ik iets hoor.
Gr'tjes
Omamanita
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op augustus 31, 2010, 20:50:58 pm
Inge, zou er iets verkeerds kunnen zijn in het mail adres?
Krijg volgend antwoord:

"This is an automatically generated Delivery Status Notification.
  Delivery to the following recipients failed.
       antwerpen.vlga@tegenkanker.be  "

Groetjes. Omamanita

Heb het even uitgezocht, er zit een lettertje tekort moet "vliga" zijn ipv "vlga". Nu zal 't wel lukken...

Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 01, 2010, 13:58:58 pm
Oh ja Omamanita,
Dom van mij he?
Ja heb me dus ingeschreven telefonisch deze morgen!En de prijs hangt wel af van je inkomen. We zullen dan onze belastingsbrief wel moeten meebrengen zeker?hoe gaan ze dat anders weten. In ieder geval houd ik jullie op de hoogte, ga de 14de toch nog eens naar het inloophuis!!Ze gingen ook nog papieren naar huis sturen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op september 01, 2010, 14:04:10 pm
Helemaal niet dom Inge, gewoon een beetje haastig denk ik...
Zonnige groetjes van aan de zee.
Omamanita
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 01, 2010, 19:49:19 pm
Oh Omamanita, zit jij aan zee? dan kun je even gaan kijken naar ter Duinen in Nieuwpoort, zo heb ik een idee waar ik terecht kom in Jan!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op september 01, 2010, 20:07:44 pm
Hallo Inge,
Ik ben er ooit eens geweest (een oude tante van mij was er toen voor een revalidatie) maar da's al heel wat jaartjes geleden. Ik herinner me wel nog dat ze er vol lof over was. Het ligt niet vlak bij zee en is behoorlijk groot, met een soort park rond. Meer kan ik me niet herinneren. En ik kom regelmatig in Nieuwpoort (is maar een 10 tal km van Koksijde waar ik woon) maar dat is dan de dijk of de winkelstraten.
Misschien ga ik er wel eens kijken, maar dan moet je even geduld hebben, eerst de trouw van m'n zoon dit weekend en dan vertrek ik voor een weekje op vakantie, maar daarna fiets ik er wel eens heen.
Groetjes.
Omamanita
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 02, 2010, 14:03:41 pm
Dank je Keane voor het berichtje en het mooie filmpje over ter Duinen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 07, 2010, 14:40:23 pm
hey Marie,
ben je klaar om nu donderdag je pen ter hand te nemen?Ik hoop dat het plezant gaat worden en met hoeveel we gaan zijn???grt Inge52
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op september 08, 2010, 07:53:29 am
Ja hoor, tot morgen... Ben echt benieuwd. Hoor er hier verder niemand over, zouden we dan maar met twee zijn ???

Groetjes,
                  Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 08, 2010, 09:45:26 am
Hey Marie,
Stel je voor, maar dat zal wel niet he? niet iedereen zit te tateren op dit forum  :D :D :D
Tot morgen dan, knuffel
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op september 08, 2010, 09:52:00 am
amuseer jullie morgen, als het niet zover was dan was ik ook gekomen
ik schrijf héél graag
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 09, 2010, 09:16:57 am
Hallo iedereen.
Vandaag begin ik en Marie P met onze"mijmeren op Papier" in ons inloophuis in Antwerpen, denk wel dat het tof gaat worden, mensen die zin hebben kunnen altijd komen kijken, want voor in te schrijven is het misschien te laat, alhoewel!!Doeiiiiiiiiiibegint om 13.30
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op september 09, 2010, 09:41:44 am
Geniet ervan Inge, zou ik ook wel eens graag doen, misschien ga ik wel eens informeren bij het inloophuis in Brugge, maar het is soms een rem als je eerst al 45 minuten moet autorijden om er naar toe te gaan.
Mijmeren doe ik vandaag enkel over m'n bagagelijstjes, we vertrekken morgen voor een weekje naar Kreta. :D 8)
Groetjes.
Omamanita
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Bert Rolloos op september 09, 2010, 21:36:25 pm
Hallo Omamanita,
Geniet er maar met volle teugen van, even er helemaal uit zijn zal je vast goed doen.
Zonnige vakantiegroetjes,
Bert 
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 15, 2010, 17:14:19 pm
Beste lotjes,
Ben gisteren weer naar het inloophuis geweest(om de 14 dagen op dinsdag)en heb er toch weer van genoten. En ja hoor, 4 nieuwe lotjes kwamen tot daar en waren ook blij dat ze eindelijk die stap hebben durven zetten!We waren zowaar met 12 personen :D :D :D :D :D
Het zeereisje voor jan. 2011 kwam weer aan bod en ik kreeg al meer en meer zin om mee te gaan en heb vanmiddag de folder ingevuld en op de bus gedaan!en nu maar hopen dat er nog een plaatsje vrij is!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op september 15, 2010, 21:12:46 pm
Met 12? wooh. Volgende keer kan ik ook nog eens denk ik. Ga jij naar het schrijven nog gaan Ingrid? Ik vond het op zich wel leuk maar vind het moeilijk voor te lezen aan mensen die je nog haar of pluim kent. Zeker omdat het dan ook nog eens over jezelf moet gaan.

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op september 16, 2010, 14:08:12 pm
Hey Marie,
Ja de eerste keer zo veel volk, ze moesten op zoek gaan naar stoelen, want we zaten in dat kamertje waar we je taart hebben gegeten en dan de raam open, dan weer dicht ,dan de deur weer open enz..... was een zottekesspel, er was een grotere kamer ter beschikking, maar er waren er bij die liever bleven, heb maar gezwegen.
Heb nu wel andere zorgen aan mijn kopje, dez morgen met vol zelfvertrouwen naar het ziekenhuis zoals elke maand voor mijn botversterker en dit maal nog eens een scan en dan kom je achteraf bij de dokter en krijg je een koude douche.Ja, heb een terugval, de lever roert zich weer en het gezwel is toegenomen ondanks mijn medicatie, krijg je weer een dreun en kom je met twee voetjes op de grond. Kan terug aan een behandeling beginnen met chemo >:( >:( >:((na ons verlof!)Dus niet zo'n goed nieuws he? maar laat mij niet kennen hoor en vecht terug en ja, ik ga nog eens een keer proberen voor die les maar niet de 23ste, maar de volgende
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op september 16, 2010, 21:30:16 pm
Hey Ingridje,

Dat is inderdaad schrikken als je dat te horen krijgt. Ik denk aan je en leef met je mee. Probeer toch zoveel mogelijk te genieten van je vakantie en wat daarna komt dat zie je dan wel. Ik heb enorm bewondering voor de manier waarop je dit aanpakt. En je komt er wel hoor, je bent nu éénmaal een vechter. Volgende keer kan ik ook niet naar de cursus maar de keer daarna ben ik er. Dikke knuffel en tot dan,
            Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 05, 2010, 14:20:26 pm
Hey iedereen,
Ben van Zaterdag terug van een lekkerlui verlofje in de zon en kan er tegenaan aan de komende chemo, dat is weer even tegenslag maar moet er door, want niets doen is geen optie heb ik onderhand begrepen!!
Vandaag in inloophuis geweest want dacht dat het koffiemoment was, niet dus!Was abuis!!
Marie P, ik zal niet verder kunnen doen met onze cursus want weet niet hoe alles zal verlopen!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op oktober 06, 2010, 15:29:40 pm
Hallo Ingrid,

Fijn dat je toch nog een leuke vakantie hebt gehad. Ik zal ook niet meer naar de cursus "schrijven " kunnen gaan. Op donderdag om de 14 dagen pas ik mijn kleinzoontje op. Nu mijn dochter haar uren verandert zijn valt het steeds op de donderdag van de cursus. Dat kleine ventje naar school brengen en na de middag stiekem thuis houden om samen leuke dingen te doen, daar kan toch niets tegenop, toch?
Voor vrijdag wens ik je alle moed en sterkte toe en zal aan je denken.
Liefs,
           marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 06, 2010, 16:28:24 pm
hey Marie,blij je nog eens te horen. Ja heb weer tegenslag maar ga me er ook deze keer doorslaan, dat weet ik.Deze chemo zou lichter dan die van verleden jaar moeten zijn en één waar je nauwelijks misselijk van wordt,zal de dokter dan maar op zijn woord geloven he?Je hebt gelijk dat je nu meer met dat ventje bezig bent, onze koffiemomentjes gaan niet lopen en als ik mij redelijk voel kom ik misschien nu dinsdag ook langs, was gisteren geweest, had mij vergist van week!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 10, 2010, 17:05:44 pm
Ondertussen m'n 1ste chemo van 2de reeks gehad nu vrijdag en is tot hiertoe goed meegevallen, eigenlijk niets misselijk maar wel moe!Ben vrijdag thuisgekomen rond half 2 en geslapen tot 5u!Heb wel normaal kunnen eten!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op oktober 11, 2010, 23:26:25 pm
Hey Ingrid, ga je morgen naar het inloophuis? Ik heb vorige week telefoon gehad ven gezegd dat ik zou komen maar ik moet morgen naar het ziekenhuis. Wil je zeggen dat ik zeker probeer de volgende keer er te zijn. Doe ze daar allemaal veel groetjes en vooral Johan. X marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 12, 2010, 14:28:03 pm
Hey Marie,
je berichtje nu pas gelezen daar ik in het inloophuis was, we hebben het nog over jou gehad,en Johann was er ook(moet zijn beste vriendin nu zaterdag ten grave dragen, is er zeer verdrietig om) was er wel later dan anders!!Met mij gaat het goed en moet nu vrijdag voor m'n 2de chemobeurt, hopelijk kan ik nog lang naar het inloophuis gaan want vind het daar zeer fijn!Mijn reisje naar zee zal afhangen van de chemo anders ga ik wel mee!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 24, 2010, 18:40:58 pm
Ondertussen zit m'n 3de chemo in m'n lijfje en voel ik me nog altijd goed, niet misselijk, alleen beetje moe en m'n haar heb ik ook nog!Het eten smaakt me allemaal even goed. Nu dinsdag ga ik nog eens naar m'n inloophuis in Antwerpen en als ze horen of lezen dat ik met een zelfgebakken cake afkom ,zullen er wel veel op afkomen hihihi :D :D :D Tot dan
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op oktober 24, 2010, 18:54:11 pm
Ik kom dinsdag ook nog eens een keertje en als jij nu iets lekkers meebrengt doe ik het volgende keer. Ik zal wel een beetje later zijn. Neem de trein die een uur later is anders ben ik al om 10 over 9 in Antwerpen en sta daar dan wat rond te draaien tot het 10 uur is. Tot dinsdag...X

Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 24, 2010, 19:13:26 pm
Hey Marie,tof dat je komt!M'n ingredienten van de cake staan al klaar, ga ze morgen bakken!!Tot dan ,knuffel!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 25, 2010, 14:12:56 pm
T'is een cake geworden met rozijntjes gedrenkt in bruine rum en stukjes appel!Er zal gesmult worden met een tas koffie, terwijl we leuteren tegen elkaar over onze misere!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op oktober 25, 2010, 14:14:19 pm
Mmmmm, klinkt al heel lekker. Tot morgen ;)
Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 25, 2010, 14:23:44 pm
Snoepertje!!! :D :D :D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op oktober 25, 2010, 14:27:34 pm
Eigenlijk ni zo hoor, ben meer geinterresseerd in wat er allemaal in zit en hoe je dat maakt :)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 25, 2010, 14:38:21 pm
Zal morgen het recept eens geven se!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op oktober 25, 2010, 16:45:58 pm
Hey Inge en alle andere lotjes hier, ik denk dat ik morgen ook naar het inloophuis kom. Ik verontschuldig mij nu al dat ik ni vd cake zal proeven, omdat er rumin verwerkt is. Eet of drink niets waar alcohol in zit (al 28j),maar dit zal voor mij de pret niet wegdrukken, ik wil enkele uurtjes hier buiten zijn in gezelschap,
tot morgen,
wannes
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op oktober 25, 2010, 17:00:46 pm
Ik vind het zo spijtig dat ik er morgen niet kan bij zijn! Ik moet naar het ziekenhuis voor mijn magnesiumbaxter.  :( Die loopt 6 uur, dus de hele dag gaat eraan. Dat receptje van de cake wil ik ook wel hebben, Inge, het ziet er in elk geval superlekker uit.
Op 9 november kan ik er normaal gezien weer bij zijn.
Lieve groetjes
Lydie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 25, 2010, 17:05:04 pm
Lydie , het receptje heb je te goed. Spijtig dat je er niet bij kunt zijn, 9 nov zien we elkaar hopelijk, moet vrijdag 5 nov. voor m'n 4de chemo!
Wannes, heb er niet aan gedacht van die rum, maar veel zit er niet in zene!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 25, 2010, 19:21:43 pm
Had m'n cake verdeeld over twee kleinere bakvormen en dat vond mijn ventje zalig,heeft aan de tweede al goed aangezeten en heeft de cake lekker verklaard!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op oktober 25, 2010, 19:29:33 pm
Dat is dan alleen maar goed nieuws voor ons he? ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 25, 2010, 19:37:41 pm
Vooral de rumsmaak vind hij lekker!
Tot morgen dan!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 26, 2010, 16:46:01 pm
T'was weer reuze tof en gezellig in ons inloophuis in Antwerpen, denk dat ze allemaal op mijne cake zijn afgekomen hihi :D :D. We hebben er weer een nieuwe dame bij!Hier kan ik mijn zorgen echt afschudden en , gaan mét elkaar door dik en dun!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op oktober 26, 2010, 16:49:28 pm
De cake was dan ook heeeeel lekker en ja het was gezellig. Die paar uurtjes vliegen voorbij.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op oktober 27, 2010, 16:16:08 pm
Hey Lydie,
Hoe is het geweest dinsdag met je magnesiumbehandeling?Zo een lange tijd in het ziekenhuis(6u)is ook wel vermoeiend veronderstel ik??In ons inloophuis was het weer tof, hopelijk ben je er dinsdag 9 nov ook weer bij!!Knuffels
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op oktober 29, 2010, 10:31:49 am
Hallo Inge
Van zo'n magnesiumbaxter krijg ik meestal hevige hoofdpijn, wat nu ook weer het geval was. Woensdag en donderdag was ik erg moe. De hoofdpijn verminderde wel met stevige pijnstillers. Vandaag voel ik me al een stuk beter, hoor!
Jij hebt vandaag geen chemo. Dat weekje rust doet wel goed, hé!  :D
Normaal gezien ben ik er op 9 november weer bij, hoor!
Liefs
Lydie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 09, 2010, 08:52:02 am
Spijtig genoeg kan ik vandaag niet in het inloophuis zijn, de chemonadelen halen mij in, vermoeidheid enz...
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: line 57 op november 10, 2010, 19:38:02 pm
hey

Ik ga elke keer naar het inloophuis Carnotstraat in Antwerpen.Je bent daar van harte welkom en wordt heel goed opgevangen.Een gesprekje met koffie of thee en wat met lotgenoten praten doet zo goed.

Ik probeer elke keer te gaan, ik volg de datums op in het tijdschrift leven, dat je gratis thuis gestuurd krijgt.

groetjes

Line 57
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 12, 2010, 18:38:51 pm
Line 57,
Ga jij dan donderdags of dinsdags, ik ga dinsdags!!23 nov ben ik terug van de partij, tegen dan zal ik wel papieren hebben gekregen enweten of ik mee ga naar de zee!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 18, 2010, 17:11:54 pm
Heb gisteren m'n inschrijvingspapieren gekregen voor ons vakantie aan zee(Nieuwpoort),heb ze ingevuld,alleen de oncoloog moet morgen nog verder invullen en dan stuur ik ze op. Ben al verlekkerd!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op november 18, 2010, 22:58:07 pm
Dagdag,
ik denk dat ze in het VLK alle brieven voor de vakantie al hebben verstuurd afgelopen maandag denk ik. Ik sta op de reservelijst samen met enkele anderen. HAd er rekening mee gehouden dat ik misschien niet zou mee kunnen, ben uiteindelijk al 2x meegeweest en goe meegevallen.
Ik wacht af, de gelukkigen zullen geen spijt hebben als ze daar zullen zijn. Als het koud is daar, dan is het echt wel koud. Maar heel mooi als het wat vriest of als er sneeuw ligt.
Zoals elk seizoen zijn schoonheid heeft,
Inge,hopelijk gaat het een beetje met je chemo, volhouden is de boodschap, ik kom waarschijnlijk ook naar het VLK volgende dinsdag 23ste
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 19, 2010, 16:10:53 pm
Als ik m'n brief maar dinsdag heb ontvangen en nu maar door de oncoloog het medisch attest vandaag heb kunnen laten invullen, kan ik hem niet vroeger posten,hopelijk houden ze daar rekening mee want ben al helemaaal gesteld op ons reisje!!
T'wordt koud dinsdag en wat regen, hopelijk kan ik komen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 23, 2010, 09:50:17 am
Lieve Lotjes van inloophuis Carnotstraat Antwerpen,
Wilde vandaag om 10u zo graag op koffiemoment komen maar kan het echt niet opbrengen, ben zo moe en elke dag wat meer. Dat heb ik in die 4 jaar nog nooit gehad alhoewel deze chemo véél lichter is dan de vorige.Maar ons reisje naar zee in jan laat ik niet vallen ,daar wil ik bij zijn en de inschrijving is al rond enkel nog betalen, ik kijk er zalig naar uit!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op november 23, 2010, 15:25:09 pm
Dag Inge
Ja, we hebben je gemist hoor deze morgen. Leen vertelde ons dat je nu een 'rustweek' hebt. Rust nu vooral erg veel en laat je verwennen door je ventje, zodat je weer wat sterker kunt worden tegen de chemo van volgende week.
Voor het reisje naar zee moet ik enkel nog het medisch attest krijgen van mijn oncoloog, dan kan ik alles opsturen en dan betalen. Ik kijk echt uit naar dat 'zeeweekje'.
Binnen veertien dagen kan ik er niet zijn op het koffiemoment, maar ik hoop er op 21 december weer bij te kunnen zijn.
Liefs en sterkte
Lydie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 23, 2010, 15:29:35 pm
Hey Lydie,
juist wakker van even te rusten op m'n zeteltje,ja fijn dat je ook meekan naar zee, gaat tof worden en hopelijk voel ik me dan beter,moet nog wel 3 chemo's hebben de laatste op 17 dec!!!Op 21 dec op het koffiemoment doen ze misschien wel iets voor kerst???groetjes van ingrid
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: line 57 op november 23, 2010, 20:22:08 pm
Hey
Kben vamorgend niet gekomen naar het koffiemoment.
Kwilde vanmiddag komen naar de hand en voetmassage, maar spijtig genoeg was dit afgelast.

De volgende keer ben ik zeker van de partij.

groetjes

line 57
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 24, 2010, 09:43:01 am
Bedankt line57 voor je priveberichtje, kan me jou toch niet voorstellen, kom jij dinsdagsvoormiddags naar de koffie??Nu 23 nov ben ik er ook niet geraakt wegens vermoeidheid!Maar 7 en-of 14 dec én 17 dec(voorbereiding voor ons zeereisje) ben ik er wel
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: line 57 op november 24, 2010, 12:50:41 pm
hey Inge

Ik kom naar het koffiemoment van de vlk donderdag 2 dec in de namiddag en 7 dec in de voormiddag


mss dat we elkaar daar dan zien he


groetjes

line57  (nicknaam)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op november 24, 2010, 22:17:57 pm
Dag Inge52,
afgelopen Di was Lydie en ik op het koffiemoment.
Ik zal niet meegaan naar zee, heb geen brief gehad. had dit wel een beetje verwacht, ne tenslotte al 2x meegeweest met het VLK.
Iedereen moet de kans krijgen  en daarbij ben ik op vlak van gezondheid goed tegenwoordig.
Ik hoop dat je nog wat goed bekomt vd zware chemo dat je toch echt wat kan genieten van de zeelucht en de andere mensen daar en de activiteiten.
Een aanrader is zeker de relaxatie ginds.
Maar we zien mekaar nog wel daarvoor op het koffiemoment,
dada,hou je taai en respecteer je grenzen hé, laar jamaar verwennen dor die goede man van jou,
groetjes,
wannes1952
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op november 29, 2010, 14:50:19 pm
Verleden week kreeg ik onverwacht een lieve telefoon van het inloophuis om te informeren hoe mijn toestand er voor staat, was één keer niet geweest naar het huis en ze misten mij al, zo lief. Dat is die opkikker die een patient zo nodig heeft, en doordat het zo maar gebeurt krijg je weer die moed om verder te gaan. In jan gaan we 5 daagjes naar zee met de VLK en dat gaat mij goed doen, daar leef ik naar toe!Bedankt inloophuis voor die warmte!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 01, 2010, 17:51:34 pm
Als het dinsdag boven nul is kom ik nog eens naar inloophuis!17 dec kom ik zeker voor de voorbereidende dag voor ons zeeweekje!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op december 01, 2010, 18:47:31 pm
Ik kan niet dinsdag, mag nog eens naar de scanner :-\
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 01, 2010, 18:49:47 pm
Oei Marie, toch niet erg?of gewoon controle?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op december 01, 2010, 19:24:26 pm
Nee hoor, halfjaarlijkse controle. Ni leuk maar niks aan te doen he?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op december 02, 2010, 12:20:12 pm
Dag Marie-P
was de uitslag op dinsdag oké,
groetjes,
wannes1952
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op december 02, 2010, 12:34:36 pm
Ik moet nu maandag naar de scanner en dinsdag voor de uitslag daarom kan ik ni komen naar Antwerpen. Nog eventjes afwachten dus maar ben er voor de eerste keer vrij gerust in al zal dat dinsdag misschien weer anders zijn.
Groetjes,
                   Marie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 02, 2010, 14:44:48 pm
Zal allemaal wel meevallen, moet zelf voor m'n 7de chemo nu vrijdag en wordt het al wat gewoon ;D ;D!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 06, 2010, 09:59:17 am
Zal proberen om morgen nog eens te komen, het heeft nog geen weer geweest met die kou en sneeuw en moet wel met de bus en stuk te voet!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op december 06, 2010, 22:41:32 pm
dag Inge, hoop dat je morgen terug ih VLKgeraakt. ik zelf zal er niet zijn; Heb vandaag zware testproef gedaan voor de expeditie die ik in september wil meedoen met Outward Bound en ik heb zwaar oedeem in L-been sinds een drietal dagen.
Moet morgen uitslapen, op de middag moet ik kledern gaan afhalen en nog enkele andere dirngende zaken regelen,
als je morgen ih VLK geraakt,  doe ze daar dan de groeten van mij,
en duffel je goed in hé, 't zal koud zijn,
lieve groetjes,
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 07, 2010, 07:32:32 am
Helaba Wannes,
Een goede,mooie en koude morgend gewenst,maar jij zal nog lekker aan het soezen zijn in je warme bedje!
Dat been is ook niet oke he?verzorg maar goed en veel succes met je testproef,maar forseer je niet!
Ik wil toch nog eens naar vlk tretten en daarna nog eens langs een paar winkels, zal ze zeker de groetjes overbrengen zene!Zal me wel goed moeten induffelen!!liefs van Inge ;) ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 07, 2010, 11:07:36 am
Vele groetjes terug van leen en Mariette,ben nu aan het tokkelen op pc in het inloophuis!! ;D ;D ;D
Lydie is er ook niet bij ,is belet!Zorg goed voor jezelf of laat je verzorgen en tot de 21 ste ????
Marie P, voor jou hetzelfde meid vanuit het inloophuis!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: marie p op december 07, 2010, 11:11:09 am
Net terug van het ziekenhuis en alles ok!!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 07, 2010, 11:23:35 am
Dat vinden wij goed nieuws hier, je doet het goed juf!!!
Binnen 14 dagen kom jre toch, je bakt ook zo lekker(hint??)
Grt , dat van dat bakken is ingefluisterd door Leen!!foeiiiiiiiiiiiiii
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op december 07, 2010, 12:04:52 pm
dag MArie p, da's heel goe nieuws.
Hoe hoog zijde gesprongen?
dada
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 07, 2010, 16:17:07 pm
Marie, ga jij nu mee naar de zee, zou het fijn vinden. Ik geloof dat Lydie ook meeging.Hier in het inloophuis zei Hilde dat we al zeker met 35 zijn!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: noordje op december 07, 2010, 19:20:06 pm
Ben 45 jaar, in februari borstsparend geopereerd, eerst 6 chemo's gehad, OP, 33 bestralingen en wil graag eens naar inloophuis Hasselt
gaan, maar er nog niet geraakt. Heb altijd mijn moeder met Alzheimer verzorgd tijdendens mijn behandelingen en
nu is ze overleden toen ik juist goed hersteld was, heb het heel moeilijk gehad, wil er eens met mensen over praten,
want zoals je zegd: als je er goed uitziet ben je genezen voor de buitenwereld.
Ik kan dat niet meer doen wat ik vroeger kon, maar dat verstaan de mensen niet.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op december 07, 2010, 21:01:31 pm
@ Proficiat Marie, ben echt blij voor je, heb veel aan je gedacht vandaag

@ Noordje, wat een moeilijk jaar voor jou, jij eerst zo"n zware diagnose en dan je moeder nog overleden
   mijn innige deelneming.  Ik herken dat: er goed uitzien, genezen zijn voor de buitenwereld, ik ben nu 4 jaar verder
   en ik ben nog met momenten rap moe, mensen begrijpen dat niet, ik kan ook niet meer doen wat ik vroeger deed
   Ben jij van Limburg dat jij naar het inloophuis in Hasselt wilt gaan?  Ik ben van Houthalen
   als je kort bij mij woont, je mag altijd eens langskomen om eens te praten, ben van jouwe leeftijd, 46 jaar

groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kimmy op december 07, 2010, 23:23:38 pm
Och , ik weet maar al te goed hoe jij je voelt.... :'(
Ben ook van Limburg .
Zou ook wel eens willen langslopen in het inloophuis in Hasselt.
Misschien eens afspreken om samen te gaan ?
 :-* , Kimmy
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 11, 2010, 14:08:19 pm
iedereen is steeds vanharte welkom in het inloophuis in de Carnotstraat, maar op vrijdag 17 dec om 15u   zeker de mensen die zich hebben ingeschreven voor de zeereis naar Nieuwpoort op 17 jan 2011!!Er zijn nieuwe programma folders beschikbaar van de activiteiten in 2011
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 13, 2010, 11:18:17 am
Mijn gedichten vinden ze bij inloophuis zo goed dat ze er misschien enkele in de nieuwe uitgave van het tijdschrift"LEVEN"plaatsen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op december 13, 2010, 12:47:34 pm
fantastisch Inge, ik kan ook goed gedichten schrijven
maar jij bent wel een echte krak :)
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: christel 1966 op december 13, 2010, 18:32:38 pm
fantastisch nieuws inge ! leuk dat je mensen zo kunt beroeren met je gedichten !
blijven schrijven  ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: vify op december 14, 2010, 17:44:40 pm
die zijn ook super goed Je geichten, blijven schrijven, de mensen genieten ervan
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 14, 2010, 17:53:17 pm
T'is zo leuk dat er meerdere mensen zijn die mijn gedichtjes tof vinden, ze vloeien er zo maar uit,dat had ik al in mijn schooltijd!
En weet je,t'is ook ergens een therapie( voor mij dan )om met de kanker om te gaan,je gevoelens kwijt kunnen in het geschrevene.Weet ook dat het niet voor iedereen geldt.
Maar vraag me nu niet of het gedichten zijn of verzen of rijmpjes, dat onderscheid vergeet ik nogal eens.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op december 14, 2010, 19:47:57 pm
inge,

hoe je het ook noemt, maakt ni uit :) Het raakt, het ontroerd,en het is herkenbaar. Doe zo maar verder  :)
pascale1
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 17, 2010, 18:13:10 pm
Van namiddag een leuke bijeenkomst gehad in ons inloophuis in Antwerpen met de lotjes die mee naar ons zeereisje gaan in januari in Nieuwpoort!!t'is in Revalidatie-en-vakantiedomein "Ter Duinen" te doen, en dat voor toffe 5 dagen!Zo weten we toch enigsinds wie er zoal meegaan! :D :D :D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 26, 2010, 17:54:43 pm
Aan al mijn inloophuisvrienden van Antwerpen ,hele mooie en warme eindejaarsgroeten en dat we nog veel mogen samenkomen in 2011. Op 17 januari gaan we met een paar naar zee om eens lekker uit te waaien en plezier te maken!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 29, 2010, 17:37:28 pm
Wat zal ik in m'n valiesje steken? Gek he?maar ons reisje 17 jan zie ik helemaal zitten en dat geeft me een extra boest om alles optimistisch te zien. 6jan weer op controle en de nodige scans doorlopen en dan er van uit gaan dat het allemaal weer oke is?4 jan weer naar het "huis" en van de gelegenheid gebruik maken om nadien lekker te gaan solderen op de Meir!! en daarna naar de "Bistro" hapje eten met m'n ventje!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op december 29, 2010, 19:02:24 pm
HEy Inge52,
ben blij dat je maakan naar zee op 17januari. Zelf ben ik er niet bij , ben al 2x geweest dus ..  no problem. Ik hoop dat jullie goed weer hebben. Dat er sneeuw valt de nacht voor vertrek en danvriezen. 't is er heel mooi als er sneeuw ligt en tegen de vrieskou kun je je wapenen door voldoende fleeskeskleding mee te nemen.
Hopelijk is de verwarming ih treintje gemaakt (waarmee jullie ginds vervoer zullen hebben). 
Geniet er van hé,
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op december 30, 2010, 17:09:38 pm
Zeg Wannes, zal je nog wel zien op 4 jan in het huis zeker, of kan je niet?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op januari 03, 2011, 21:27:29 pm
Dag Inge 52, ik zit ziek thuis, al 2 weken last van hoesten enzo. morgen terug naar de dokter, maar jacqueline komt wel morgen.
dada
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op januari 03, 2011, 21:41:56 pm
hoi Wannes

ik wens je spoedige beterschap toe, verzorg je maar goed
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: summer36 op januari 05, 2011, 11:11:06 am
 Geniet er allemaal maar eens goed van op 17 januari
wannes,ook van mij van harte beterschap
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 05, 2011, 16:11:00 pm
Hey wannes,
.Heel veel beterschap gewenst he, en voor het nieuwe jaar dan ook veel gezondheid en geluk in de liefde en alles wat daar mee samenhangt!T'was gisteren reuze tof en veel lotjes die afkwamen en hebben dan ook gezellig gekwebbeld over echt van alles en Jacqceline en haar man zijn fantastische en lieve mensen, het klikte meteen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: line 57 op januari 08, 2011, 19:47:09 pm
hey Wannes en Inge

Kvind het tof je beiden te leren kennen.
Ksta zeker altijd open voor een babbel en steun.
Op mij kan je altijd rekenen;-)
Kheb al veel lotgenoten leren kennen in het inloophuis  VLK Carnotstraat in Antwerpen en mijn vrije tijd gaat naar ontspanning, ik pak alles mee van de vrienden van Akio ook;-)
Wat een fantastische opvang dare;-)

groetjes en tot ziens

line 57
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 10, 2011, 13:15:39 pm
Hallo Lydie,
Vindt je het goed om naast elkaar te zitten in de bus Maandag naar zee? dat zou tof zijn, wie eerst is houd dan plaats, oke?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 10, 2011, 14:48:21 pm
wie wil er naast mij zittten?
ik bijt niet he!!!
dikke zoen en tot maandag...
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 10, 2011, 14:53:17 pm
We kunnen met drie naast elkaar zitten ;D ;D ;Dallee met de gang tussen hihihi,bijt ook niet zulle
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 10, 2011, 15:13:13 pm
gezellig, heb er nu al zin in...nog tips om iets mee te brengen???
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 10, 2011, 15:41:19 pm
Ik ben verzot op strandwandelingen en doe mijn wandelschoenen al aan om te vertrekken, we zijn al met  een paar om enkele fikse kilometers te doen en daarna een koffietje met pannenkoek???
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op januari 10, 2011, 16:40:50 pm
Ik wens jullie een mooie week, een weertje zoals vandaag hier aan de westkust, niet té veel wind en een fris zonnetje... Dacht er aan om jullie eens te komen bezoeken maar ik heb een hele drukke week: maandag kiné en aquagym van Rekanto, dinsdag en donderdag oncorevalidatie in de kliniek hier, woensdag oppasdag voor de kleinkindjes en vrijdag kiné en boodschappendag ...
Laad jullie batterijen maar op met goede zeelucht en probeer even alle zware zorgen op de achtergrond te duwen, genieten gewoon...
Omamanita.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op januari 10, 2011, 18:03:52 pm
ik zit té ver van de zee af, anders kwam ik zeker eens langs
om samen met jullie een pannekoek te gaan eten
ik hoop dat jullie een fantastische week tegemoet gaan,
maar daar ben ik zeker van, ik hoor daar zoveel goeds van in mijn vrijwilligerswerk
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op januari 11, 2011, 16:47:05 pm
Hey Inge
Natuurlijk wil ik graag naast je zitten. Ik had daar zelf ook al op gehoopt. We houden plaats voor elkaar, hé! En Desiree kan natuurlijk ook nog op hetzelfde rijtje!  :D Ik kijk er zo naar uit. Genieten is de boodschap, hé lotjes.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 11, 2011, 19:31:09 pm
gezellig!! moet je nu een overtrek voor een dekbed meenemen of echt lakens voor dekens...anders neem ik gewoon een slaapzak of een dekbed mee...mss kan er ook nog een tentje bij, en hout voor een kampvuurtje..gezellig
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 12, 2011, 08:35:32 am
Ja mensen, heb dat nog eens gevraagd via de telefoon aan Hilde. En zij zei me dat ze dat erbij zetten omdat er mensen zijn die zowiezo hun lievelingsbedzaken meenemen.Je kunt daar wel lakens(zo van die ziekenhuislakens begreep ik, allee soort) bekomen en dekens, maar ik heb toch voor het zekere gekozen en heb een flanellen hoeslaken en bovenlaken (zeeman)gekocht en eigen fluwijn voor het kussen!We zullen wel zien en dan weten we het voor volgend jaar!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 12, 2011, 16:28:00 pm
ik neem mijn slaapzak en kussen wel mee..wandelschoenen en snoepjes niet vergeten he!!!!
knuf van desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 12, 2011, 16:30:52 pm
jaaaaaaaaaaa, snoepjes,zuurtjes en appelsienenstaafjes,kunnen we doorgeven in de bus. t'is juist schoolreis :D :D :D :DTot dan he????
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 12, 2011, 16:34:20 pm
Amai, heb al 600 berichtjes,ben echt een roddeltante he ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 12, 2011, 16:36:16 pm
hey inge..op naar de 700 toch??
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 12, 2011, 16:42:39 pm
dat moet gewoon, zolang blijf ik bij jullie!!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 12, 2011, 16:52:38 pm
Welke bagage hebben jullie???ga precies 2 weken (das precies vrouwelijk)en m'n ventje wordt al nerveus!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 12, 2011, 20:56:53 pm
ik begin zondag pas in te pakken hoor....
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op januari 12, 2011, 22:18:35 pm
ik denk echt dat jullie daar gaan genieten van die zeevakantie, het is jullie 105% gegund hoor,
Je kan daar ook steeds efkes op internet. Als je de eetzaal uit komt efkes naar rechts stappen achter het hoekje. Daar staat ne PC waar je mee op internet kan, soms wel aanschuiven.
Dus ... nu al reserveren ...!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 13, 2011, 10:26:47 am
lieve lotjes,
ik hoop ook echt dat het tof gaat worden, wel raar, op reis gaan met mensen die je niet kent, maar toch ook wel kent..lotjes he...
ben toch stiekum een beetje bang dat ik als halve nederlander niet bij de groep ga passen, maar denk dat dat niet zo gaat zijn. als iedereen iets lekker mee neemt gaat het in iedergeval al dikke fun worden!
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 13, 2011, 14:22:37 pm
helaba desiree, waarom zou jij niet bij ons passen?Iedereen is gelijk he meisie!
Waarom zouden nederlanders niet met Vlamingen kunnen communiseren? we spreken toch allen dezelfde taal?Het gaat verdorie tof worden ons reisje, zul je wel zien!lig daar niet wakker van!
knuffels van Inge52(allee Ingrid voor de vrienden)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op januari 13, 2011, 15:04:17 pm
Hey Desiree, ik sluit me hier volledig aan bij Ingrid, hé!! We zijn toch allemaal gelijk, wat is me dat nu. Als er nu iets is waar je absoluut niet wakker moet van liggen, dan is het dit wel!!
We gaan er een toffe week van maken. Inpakken doe ik pas zondag (een hele klus, vind ik, neem ik dat mee of toch niet, enz. ... ::) ) en morgen ga ik op snoepjesjacht!  :D
Tot heel spoedig!
Lydie
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 13, 2011, 16:47:50 pm
Wel, we nemen allemaal een lege koffer mee en gaan soldenshoppen :D :D :D :Dhééééééél veel mooie boutieks in Nieuwpoort-bad!!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 13, 2011, 16:56:45 pm
goed plan, nu nog een geldboompje..een heeele grote koffer is wel te regelen..begin echt de kriebels te krijgen om weg te gaan!!!jippie
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 13, 2011, 17:05:26 pm
Volg het weer op de voet, hopelijk wordt het lekker droog en koud ipv dat vieze natte weer!kunnen we met z'n allen heerlijk gaan wandelen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 14, 2011, 08:36:59 am
hey lotjes,
wie gaat er eigenlijk allemaal mee van het forum?
nu ist aftellen he?
gr desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 14, 2011, 12:34:10 pm
Ikke dus,en Lydie(ken ik al van het inloophuis) en jij dan! en dan vele anderen van ons huis, wie nog???????
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op januari 14, 2011, 13:29:01 pm
hey,

geniet van jullie weekje aan zee hé!!!!, pak het er maar eens goed van, soldekes, pannekoekjes, garnaaltjes, rodenbachje ;D
t'is jullie van harte gegund!, Hoop dat jullie een superweek  hebben!!
knuffels
pascale1
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 14, 2011, 17:11:12 pm
hi, ingrid,
heb snoepjes genoeg gehaald, heb nog een fles kinderchampagne staan...appelsmaak met bubbels...neem hem wel mee anders staat ie er tot volgend nieuwjaar. verder heb ik van hilde vanderkrieken vernomen dat hoezen voor dekbed en mss een eigen kussen genoeg zijn, maar ik denk toch dat ik mijn eigen dekbedje mee ga nemen.
desiree ;D ::)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 14, 2011, 18:05:25 pm
hey nedertje, ik heb bij zeeman(ook bekend in nederland?)een lekker flannellen hoeslaken en flanellen bovenlaken gekocht(lekker warm)en ik neem 2 kussenhoezen mee voor in geval ik nog een kussen moet bijvragen!Heb zure bollen gekocht en heb ook nog sinaasstaafjes en koekjes en neem een boterham met kaas mee voor in de bus en een flesje water, want die lichte lunch stelt misschien niet veel voor!
Breng dan wel bekertjes mee anders moeten we allemaal van de teut drinken  ;D ;D ;D
p.s enkele schrijffouten weggewerkt!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 14, 2011, 19:51:22 pm
hi, ik neem wel rietjes mee....zo groot is die fles nu ook weer niet. heb engelse drop, napoleons snoepjes, fruitella...nog geen koeken, op dit moment krijg ik van de taxotere weinig binnen...geen honger, beetje raar, maar we vallen er goed van af.
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op januari 14, 2011, 21:43:58 pm
hmm dames, jullie gaan het blijkbaar héél gezellig maken
ik hoop dat jullie een onvergetelijke week gaan beleven
ik duim een beetje voor mooi weer, niet teveel regen
ben al benieuwd naar jullie verhalen
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: christel 1966 op januari 15, 2011, 09:57:47 am
kan mischien al tipje van de sluier lichten ( in verband met het weer natuurlijk )
maandag nog veel wind en ook regen !
vanaf dinsdag word het weer kouder en ook droger !!!
dus mutsen en handschoenen mee !
en goed humeur ! maar dat zal zeker niet ontbreken !!
en dan alleen nog maar genieten  ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 15, 2011, 10:50:20 am
spoedoproep!
denk dat ik mijn paklijst samen met de inschrijfformulieren heb teruggestuurd....wie kan mij helpen?
een voormalig 'blondje'
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op januari 15, 2011, 13:03:20 pm
hey,
vind dit eigenlijk wel grappig  ;D
Jullie lijken net een stel chiromeiden die op kamp vertrekken ;D ;D ;D ;D
geniet er maar van ! :)
pascale
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 15, 2011, 15:17:23 pm
Wat moet je weten van je paklijst desiree??? zeg het maar dan zal ik het schrijven, de pil hebben we niet meer nodig he???? ;D ;D ;D ;D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 15, 2011, 15:20:03 pm
Pascale, heb nu wel geen ervaring met de chouts of chiro,maar ik denk dat dat gelijk is met een kiekenkot :D :D :D
Desiree, zeker je ziekenfondsboekje en klevertjes niet vergeten(ook voor nederland???)onderbroeken en sokken hihihi ;) ;) ;) ;)en je lach!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 15, 2011, 15:25:57 pm
ben opgewonden als een klein kind voor Maandag, kijk er echt naar uit, morgen voor goed de valies in laden en voor zeker te zijn mijn reisstrijkyzertje!!Tot  dan meiden!!!xxxxxxxx
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op januari 15, 2011, 16:44:01 pm
Ik denk dat ze hier in de Westhoek al weten dat de straffe madammen op komst zijn: de regen is gestopt en er was zelfs vannamiddag een dun sprietje zon te zien! Wel een koudere wind maar daartegen helpen mutsen, sjerpen en handschoenen (dus zet die maar op de "paklijst").En er zijn nog veel solden over in de winkeltjes van Nieuwpoort, heb mij ingehouden deze namiddag...
Veel plezier volgende week.
Omamanita
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 15, 2011, 17:49:17 pm
 ;D ;D ;DHey Omamanita, een gewaarschuwde vrouw is er twee waard, de bende is op komst!Misschien komen we je wel tegen in één van de winkels!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 15, 2011, 17:57:34 pm
een leuk vent mag er wel mee hoor..ben single...verder is mijn paklijstje een beetje kwijt. een warme trui, dekbed, wandelschoenen, berg medicatie en snoep..wie neemt de champagne mee?
desiree, dees voor vriendinnen
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 15, 2011, 17:59:33 pm
ik heb een reiswasmiddeltje mee, ingrid een strijkijzer..wie gaat de strijkplank meenemen! ??? ??? ??? ;D :o 8)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op januari 15, 2011, 20:04:28 pm
dames wat gaan jullie het leuk hebben samen
ben al zo benieuwd wat verhalen ik hier ga horen
hopenlijk krijgen jullie niet té veel regen
en Desirée, vergeet vooral je goed humeur niet ;)
Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: soes op januari 15, 2011, 21:20:27 pm
Aan iedereen een zeer prettige week aan zee !
soes
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 15, 2011, 22:26:46 pm
heb mooi weer besteld met een lekker zonnetje, dus dat moet lukken. maar voor de zekerheid neem ik toch maar een paraplutje mee.
goed humeur is ingepakt, de rest nog niet!
wie wil, mag altijd nog een parasol, badpak en zonnecreme meenemen, in belgie weet je nooit wat het weer gaat doen he....hihi
iedereen nog een fijn weekend.
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 16, 2011, 12:59:35 pm
Een badpak is niet nodig want er zou geen zwembad zijn! en de zee is nog wat koud of er moesten ijsberen bij zijn.
En om te strijken gebruik ik m'n bed!  ::) ::) ::)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kimmy op januari 16, 2011, 14:10:04 pm
Geniet ervan.
Het wordt jullie zo gegund .
 :-* , kimmy
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 16, 2011, 14:12:21 pm
toch wel een beetje raar om een weekje weg te gaan met mensen die ik nu nog niet ken..ik ga toch een beetje 'bang'mijn koffertje inpakken met toch het idee dat het een supertoffe week gaat worden
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 16, 2011, 14:17:00 pm
Nederbelgje dat maakt het juist spannend, je moet maar net denken of je een date hebt :D :D :DZal allemaal wel loslopen en gewoon jezelf zijn!Ik kijk er in ieder geval naar uit en heb de laatste 2 dagen bijna niet aan de kanker gedacht, die laat ik thuis!Tot morgenvroeg danxxxxxxxx
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 16, 2011, 16:08:04 pm
50 keer verpakken en herpakken, wordt er gek vandus nu stop ik en hopelijk heb ik alles bij, hebben jullie dat nu ook?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: omamanita op januari 16, 2011, 16:20:28 pm
Ja Inge, dat heb ik ook als ik op vakantie vertrek; een uitgebreid lijstje gemaakt en de laatste uren beginnen twijfelen of ik wel de goede dingen meeheb, en of ik niet té veel of té weinig van één of ander meeheb, en of m'n man niet gaat reklameren dat de valies te veel weegt, en of dat ik het toegelaten gewicht voor 't vliegtuig niet zal overschrijden... En toch is het elke keer wel redelijk ok en kijken we er toch ook weer telkens naar uit om te mogen "inpakken en wegwezen". Jullie toer nu, ik ga begin februari eventjes de batterijen opladen.
En ter info, 't is hier aan zee vandaag al de ganse dag zon, een beetje lente-achtig zelfs...
Omamanita
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 16, 2011, 18:00:04 pm
Dat is nog eens goed nieuws, dat beloofd!!dus nu maar duimen dat het zo heel de week blijft al vrees ik er een beetje voor. maar we nemen onze voorzorgen:paraplu, jas, regenhoedje ,goede stapschoenen enz.......
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 16, 2011, 18:16:39 pm
geen zorgen ingrid, heb ook veeel te veel mee, denk dat ik na deze week nog wel een week weg kan, heb bekertjes mee voor in de bus, dus dat zit goed, laarzen, wandelschoenen, slippers voor binnen,...regenhoedje heb ik niet, dus ik moet nog een klein parapluutje niet vergeten, in de volle overtuiging dat we die niet nodig gaan hebben  8)
tot morgen, al weet ik niet waar ik je aan moet herkennen. ik heb een oranje jas aan en een paars hoedje.
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: tulpje op januari 16, 2011, 19:03:54 pm
Beste Dametjes, ik hoop dat jullie een geweldig mooie, fijne week krijgen aan zee. Geniet van elkaar!
Ik wens jullie ook veel zon en weinig regen!!!!!!!!!
Veel plezier!
groetjes, Els
 

Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: keane op januari 16, 2011, 20:01:03 pm
Veel plezier aan zee ! Ik wens jullie het prachtigste weer toe dat maar mogelijk is in januari!
Ook veel nieuwe vriendschappen zullen wellicht gesmeed worden. En verder, genieten maar hé !
Liefs,
Keane
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op januari 16, 2011, 20:33:00 pm
voor alle lieve dames hier
ik wens julllie een hele fijne vakantieweek toe
geniet ervan, en geniet van elkaar
ik ga jullie wel missen hier
tot binnen een week
dikke knuffel
Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: jeannette op januari 16, 2011, 21:35:34 pm
Héél fijne dagen daar aan de zee!
Ik hoop dat jullie er voor 200% van kunnen genieten en alle batterijen een beetje kunnen opladen.
Liefs Jeannette
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 23, 2011, 12:25:49 pm
halie hallo,
Hier zijn we dan, terug van de zee met de lotgenootjes!!
Reuze week gehad en ons rotgeamuseerd!Het verslag ga ik jullie geven, maar eerst een boterhammetje eten.Tot straks
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 23, 2011, 13:29:25 pm
 :D :D :D :Dhier ben ik dus terug en ga proberen om een beetje een indruk te geven van onze dagen aan zee!
1ste dag
Mijn eerste indruk en ook van de anderen was toch vrij positief te noemen. Een mooiogend, licht en ruim verblijf met een mooi parkje rond dat ons werd beloofd en gekregen.
Na de warme ontvangst en een lichte lunch kregen we onze kamers toegewezen op het 1ste en 2de verdiep.Na tijd te hebben gekregen om rustig uit te pakken en ons thuis te voelen, ging het richting gemeenschapszaal om de activiteiten uitgelegd te krijgen.Dan 2uurtjes tijd om samen de omgeving even op te snuiven kwestie orrientatie(ho god ,grote ramp in het begin he Lydie?? ;D ;D)Het avondmaal in buffetvorm was voorzien om 18u.Na de maaltijd wat tijd voor rust en om 20u ging het dan terug naar de zaal(tje)om een gezellige kennismakingsavond te beleven!met de nodige eerste foto's.Rond 22u gingen en meesten richting bedje!
2de dag
lekker ontbijt genuttigd, dus we konden er weer even tegen om de frisse zeelucht te trotseren.
Vandaag stond een uitstap naar de vismijn van Nieuwpoort gepland met het domeintreintje en was echt interessant, ook omdat we virtueel eens mochten bieden op de visverkoop!plezier verzekerd
Met het treintje terug voor het middagmaal. Daarna kon je kiezen voor een gezellige wandeling op de wandelpromenade en aan de yzermonding(lekker koud maar goed ingeduffeld deed de zilte zeelucht wonderen voor je gemoed en je binnenste) en aan de mensen die wilden rusten op de kamer was er ook gedacht.Met z'n allen natuurlijk een gezellige taverne(fantastisch voorzien van alle facifiteiten voor rolstoelgebruikers) ingeduikeld voor een heerlijk tas koffie, thee of wat dan ook met een snoepje bij!Rustig terug gewandeld naar ons "huis" en tot 18u weer tijd voor- en om tot jezelf te komen. Lekker avondmaal en nadien gezellig samen gezeten voor mensen die daar behoefte voor hadden(niets moest deze dagen maar alles kon op je eigen tempo)Er werd ook rond 20u een klankschalensessie voorgesteld, heb meegedaan en was aangenaam verrast van de weldaad!
3de dag
Na lekker ontbijtje konden we vrij kiezen voor een relaxtatievoormiddag of een vrije wandeling in de omgeving, ik koos natuurlijk voor de wandeling en met flink uit de kluiten gewassen wandelschoenen en een dikke warme knuffelige jas ,handschoenen,muts en sjaal moest dat lukken!
Na het middagmaal ging het dan richting Veurne naar het Bakkerijmuseum waar we ons eigen brood mochten bakken en lekkere proevertjes kregen, plezier verzekerd hoor :D :D :DNiet echt eetbaar brood, te korte baktijd gehad wegens tijdgebrek.
S'avonds dan een leuke kwisavond met liedjes, om te raden van welke periode ze waren(was het nu in het jaar 50,60,70 of?????)hilarisch en wat afgelachen.De kweetnietjes hebben gewonnen, wij dus!!!! ;D ;D ;D
4de dag
Een goochel en jongleervoormiddag gehad en lekker toffe trukjes geleerd,dan lekker eten .
Dan namiddag met treintje  naar het strand voor een schelpenwandeling mét gids,terug met treintje(ik ging te voet,kom toch om te wandelen?)
S'avonds was er dan dansavond waarbij we uit de bol gingen en de vrijwilligers lieten zich niet onbetuigd!
5de dag
Onze laatste dag is weer aangebroken en het afscheid nabij, maar niet zonder nog een lekker feestmaaltijd te nuttigen met champagne en hapjes voor!en de "familiefotoshoot")
Nu konden we met een gerust en zalig gevoel huiswaarts keren met de bus en zeker te zijn dat je nieuwe vrienden kon toevoegen aan je leven en verzekerd te zijn elkaar vlug terug te zien op onze terugkjkdag in het inloophuis Antwerpen(15 feb,iedereen welkom trouwens)


Bij deze wil ik al onze vrijwilligers nog eens hartelijk bedanken voor het gezellige reisje dat we dank zij hun mochten beleven,want zonder hen was dit ons niet gelukt!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 23, 2011, 13:53:47 pm
leuk verslag ingrid, alleen dat brood van mij was niet echt eetbaar.
kus van mij
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 23, 2011, 13:56:03 pm
Neen dat van mij ook niet(te kort baktijd gekregen)alleen de eerste sneetjes????Hoe was de show van Natalia en Anastacia??
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 23, 2011, 14:41:13 pm
Op de laatste voormiddag aan zee heb ik nog vlug cadeaudoosjes leren maken en heb het waarschijnlijk aan m'n broek om het aan te leren in het inloophuis!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: christel 1966 op januari 23, 2011, 14:44:01 pm
lijkt erop dat jullie een leuke week achter de rug hebben ,
eens goed uitgewaaid en eventjes de zorgen aan de kant !
blij voor jullie x ;D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: tulpje op januari 23, 2011, 15:50:49 pm
Blijkbaar een fijne week gehad. Wat fijn!
Leuk dat we mee mochten genieten door het verslag van jou Inge52.
En nu allemaal nog nagenieten hé.
groetjes, Els
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kimmy op januari 23, 2011, 23:51:54 pm
Zo te lezen was het een fijne tijd voor jullie .
Het na-genieten kan beginnen  ;)
 :-*, kimmy
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 24, 2011, 08:52:16 am
Als je dat maar weet Kimmy,het was dan ook zalig om , net als jezelf ,met lotgenootjes kunt omgaan en met één woord(figuurlijk dan)elkaar kunt begrijpen, dat is nu net zo belangrijk. De vrijwilligers deden dan ook hun uiterste best om het je naar de zin te maken en ze er waren er op het moment dat het even niet ging!En met 2 meiden van het forum klikte het wonderwel en was het ijs snel gebroken,de ene nl Lydie kende ik al van het inloophuis en Nederbelg(Desiree)was ook een kanjer van formaat!Eigenlijk klikte het met iedereen zo wat!Nu 15 februari tussen 14 en 16u komen we samen op de feestelijke terugkijkdag in het inloophuis in Antwerpen Carnotstraat!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op januari 24, 2011, 16:40:00 pm
Hey Ingrid
Wat een leuk verslag heb je geschreven van onze "vijfdaagse". Weet jij de weg nog in 'Ter Duinen' ?  ::) We hebben daar wat afgelachen met onze zoektochten, hé! Het was een supertoffe week met een supertoffe groep. Onze vrijwilligers hebben ons echt verwend, dankjewel aan alle acht!
Désirée, ik duim ervoor dat je bloedwaarden beter zijn deze week. Met de 'meiden' alles kits? Leuke 'Natalia-avond' gehad?
Ik kijk er naar uit om iedereen terug te zien op 15 februari. Morgen heb ik een baxter en dan vraag ik of de baxter van de 15de kan verplaatst worden, zodat ik er kan bij zijn in het Inloophuis.
Tot spoedig!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 24, 2011, 17:21:27 pm
hi meiden, ;D
 nathalia meets anastasia was ongelovenlijk geweldig. wat een knallend concert was dat, we hebben ons ogen uit gekeken zoooo mooi en grappig. nathalia was met anastasia regelmatig grapjes aan het maken, haar hak brak af, anastasia's broek zakte steeds af en ze zei dat haar broek zo strak zat dat ze er nog geen scheet ik kon laten...nathalia gooide haar armband naar de veiligheidsmeneer en hij miste hem net om hem op te vangen..een fan probeerde hem te pakken en .....trekken dat ze er aan deed..
we hebben lekker meegezongen en de kids vonden het geweldig en ikke natuurlijk ook.
er was een koppeltje dat tickets had gewonnen met q-music en die mochten 1 liedje op een zetel op het podium zitten.
er kwam ook een meisje op het podium die kanker had, anastasia zong een liedje voor haar, anastasia heeft zelf ook borstkanker gehad. ik had zoiets van zij heeft kanker en mag op het podium, waarom ik dan niet....wat is de wereld toch oneerlijk.
het was een zalige avond.... :) :) :) :) :) :) :)
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 25, 2011, 09:25:26 am
Pascale, fijn dat je eens probeert om tot het inloophuis te geraken maar ik kom alleen op dinsdags om de 14 dagen van 10 tot12u(dus de 1ste febr) en natuurlijk op 15 febr voor ons feestkoffiemoment, tot dan misschien?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op januari 26, 2011, 10:08:14 am
Hallo, hier ben ik dan eindelijk. Hoorde zoveel leuke dingen over het forum, dus bij deze.
Het was inderdaad zeer leuk aan zee. Heel wat afgelachen. Mijn brood was, nadat het terug in de oven is geweest, toch nog lekker. Ik kijk er al naar uit op 15 februari in het inloophuis.
Fijn voor je, Desiree dat het zo leuk was bij Natalia
Start vanaf deze week met revalidatie, 2x per week. hopelijk helpt het een beetje tegen de vermoeidheid.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 26, 2011, 10:35:29 am
En... wie moet dan wel duizendpootje zijn ??? ??? ???, ik ben de gedichtendame, weet je nog????
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op januari 26, 2011, 11:26:29 am
Sorry, inderdaad als duizendpoot ken je me natuurlijk niet hè.
Ik ben Betty, zat bij jullie aan tafel bij het eten en de quiz waar we inderdaad heel veel lol
hebben gehad.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 26, 2011, 11:30:36 am
Deseriee, blij dat je het zo tof hebt gevonden met je Nataliaconcert, en je meiden zullen ook wel uit de bol gegaan zijn??
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 26, 2011, 11:37:19 am
Hey ja Betty, hoe kan ik je nu vergeten, hoe is het nu? Op je usb stick stond niets hoor!Heb wat foto's opgezet!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 26, 2011, 12:01:54 pm
hiiiiii betty. gezellig je hier tegen te komen. ik moet nog vaak denken aan die gezellige momenten van de vakantieweek. hopenlijk kunnen we een beetje contact houden?
hopenlijk gaat alles nog goed met je en ben je niet te moe.
dikke knuffel van desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op januari 26, 2011, 12:03:35 pm
Denk dat ik verlof nodig heb. Ben moe  :D. Ben een verkoudheid aan het krijgen.
bedankt om de foto's op de usb stick te zetten of moet ik je man bedanken?
Ik krijg ze wel op 15 februari. Kom ik zeker naar het inloophuis. Verder zal ik de eerste
tijd niet naar het inloophuis kunnen komen aangezien ik deze week start met revalidatie,
2x per week dinsdag en donderdag van 10u30 tot 12u30.Hopelijk helpt het een beetje
tegen de vermoeidheid. :-\
En natuurlijk desiree houden we contact, heb je reeds een berichtje gestuurd via MSN
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 26, 2011, 12:15:41 pm
heb je berichtje gekregen hoor, morgen de 5e chemo....denk aan mij!!!!!
dikke knuf van mij
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op januari 26, 2011, 12:23:12 pm
hey, ben morgen in het ziekenhuis voor revalidatie, ik kom even naar boven oftewel voor
ofwel na de sport
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 26, 2011, 12:24:09 pm
zie maar, ik ben er toch wel een tijdje zoet denk ik.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 26, 2011, 12:26:06 pm
En wie komt er mij bezoeken vrijdag???? :'( :'( :'( :'(Ik ben op oncologie in Malle, ook niet zo ver van bij jullie!Om 9 u bloed trekken en dan weer bij oncoloog.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 26, 2011, 12:31:27 pm
ik wil wel langskomen, maar mijn hulp komt vrijdag en die doet er moeilijk over als ik niet thuis ben.....maar ik kom zeker een keertje langs.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op januari 26, 2011, 15:58:28 pm
Hey 'duizendpoot' alias Betty, wat fijn je hier weer te ontmoeten. Ik hoop dat je vooruitgang boekt met de revalidatie. Désirée, ik denk morgen aan je en wens je veel goede moed. Nog eentje te gaan daarna, geloof ik hé? En Ingrid, je weet, vrijdag zijn mijn gedachten dan weer bij jou!
Ik kijk er naar uit om iedereen terug te zien op 15 februari. Ik ben er gisteren in geslaagd mijn volgende baxter van de 15de naar de 16de februari te verplaatsen, dus 'I'll be there'.
Lieve groetjes aan alle lotgenootjes
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op januari 27, 2011, 09:22:21 am
Hey, fijn voor jou Lydie, dat je ook kan komen naar het inloophuis.

Ingrid, ik wil wel komen vrijdag, is inderdaad niet ver, maar ik werk tot 12u, tenzij het rustig is
dan mag ik vroeger stoppen. Meestal zo tussen 10u30 en 11u. Ben je er dan nog in Malle? Dan kom ik bij je langs.
Alleen even laten waten waar je bent. Ben je op de afdeling of waar? Hou me op de hoogte.

Voor allen die naar het ziekenhuis moeten voor behandeling, hopelijk gaat de tijd een beetje snel, met zo weinig mogelijk ongemak
veel sukses voor hen die op controle moeten en hopelijk ENKEL GOED NIEUWS
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 27, 2011, 15:22:26 pm
Nog iemand iets vernomen van Marie P, zij is ook al een paar maal naar het inloophuis gekomen maar kon niet mee naar zee. Bij deze Marie als je dit leest en je moest tijd hebben kom dan naar onze feestelijke dag in het inloophuis op 15 feb van 14 tot16u.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 27, 2011, 18:04:46 pm
Duizendpootje, sms mij morgen als je wilt weten of ik er nog ben, ga seffens sluiten!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 28, 2011, 11:10:49 am
Bedankt  :-* :-* :-* :-*meiden voor jullie schouderklopjes via sms, heel lief
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 28, 2011, 18:00:14 pm
Wie van de meiden van ons" lotgenootjes"komen er nu dinsdag naar het huis van 10tot12u????? ;) ;) ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op januari 29, 2011, 10:51:41 am
hey inge,
Ik heb gepland om dinsdag langs te komen.  Heb maandag wel een baxter nog, maar hoop dat die s'anderendaags uit gewerkt is ::)
Waar is dat huis ongeveer gelegen? is dat ter hoogte van de kerkstraat of verder? t'is maar om te weten welke tramhalte ik moet nemen, ik kom met de 24 van deurne.

hoe is het afgelopen bij de onco, ???

groetjes pascale1
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 29, 2011, 13:33:37 pm
Lieve Pascale,
Zou fijn zijn om je daar ook te mogen begroeten!
T'is heel simpel, is schuin tegenover de kerkstraat gelegen(halte), kunt niet missen en als je van Deurne (middelares-Monica)komt neem je tram 24(eindhalte Van Stechelman garage) of de 11 naar eksterlaar, ze stoppen allemaal voor de deur van het inloophuis!!Of de 10 turnhoutsebaan naar Deurne of t'stad
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 31, 2011, 11:52:01 am
hi ingrid,
ik ga morgen helaas niet kunnen komen, ben zo ongelovenlijk moe van de chemo....lig heel de dag op de zetel....
de 15e kom ik zeker wel hoor, denk dat het dan zeker wel weer normaal zal zijn.
dikke knuf van desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op januari 31, 2011, 12:11:20 pm
Dag Nederbelgje, spijtig dat je je zo moe voelt. Rust maar tijdens de dag, zodat je je wat beter voelt als de meiden thuis komen.
Als je iets nodig hebt van de winkel of je wil gezelschap, of als ik iets anders kan doen, laat het gerust weten. We weten allemaal hoe het is. Af en toe een schouder nodig hebben is niet erg. Laat het maar weten als ik iets kan doen.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 31, 2011, 12:25:27 pm
Lieve desiree, spijtig dat je niet kan komen maar je moet naar je lichaam luisteren en rusten als het dat verlangt en verzorg je maar, ons "huisje" gaat niet lopen en de 15de zien we elkaar dan toch!Verschillende Chemo geeft verschillende bijwerkingen en is niet te onderschatten en dat ondervind ik nu zelf ook, deze pillen zullen dan toch sterker zijn en mijn weerstand proberen te kraken ,maar ik geef niet op!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op januari 31, 2011, 13:16:24 pm
hey betty, je bent altijd welkom hier hoor, ook zonder dat je boodschapjes mee hoeft te nemen....de koffie staat altijd voor je klaar!
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op januari 31, 2011, 13:36:27 pm
En Pascale, kom jij nu morgen naar het inloophuis?Nederbelgje afgezegd wegens moeheid van de chemo!Denk dat duizendpootje en Lydie wel zullen komen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op januari 31, 2011, 15:38:16 pm
Dag Ingrid,  ik kan morgen niet komen naar het inloophuis  :(. Revalidatie van 10u30 tot 12u30. En dit voor 3 maanden.
Maar ik kom zeker op 15 februari.
En Desiree, ik kom zeker eens langs voor de koffie. Rust maar goed.
Ik ga nu werken.
Groetjes iedereen
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op januari 31, 2011, 20:21:37 pm
hey inge,

nee, zal er morgen ni zijn, heb vandaag terug slecht nieuws gekregen, heb daar juist nog eens goed uitgeweend, voel me nu wat verdoofd en rustiger door de traantjes.
Moet er eventjes terug door komen. zal wel lukken, we kunnen niet anders, het went nooit, maar we gaan vlugger "verder".
Zal morgen wel wat meer uitleg neer schrijven.
Maar heb de energie niet om met de tram naar 't stad te komen, heb pijn , begin morgen met hoge dosis cortisone, hopelijk brengt dat wat verbetering.

groetjes aan iedereen,
pascale1
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 01, 2011, 07:20:33 am
Maar meisje toch, en ik wilde nogsnel schrijven(daarom zo vroeg) om te waarschuwen dat ons klikje(waarbij jij natuurlijk nu ook hoort) zelf niet kan komen zodat je niet zonder ons aan tafel zou zitten, dat zou niet fair zijn. Lydie heeft last van constipatie, ik van diaree, Duizendpootje moet 3x naar revalidatie gedurende 3 maanden en nederbelgje zit volledig in de vermoeidheid van haar 5de chemo. Dus je ziet het he? onze problemen blijven ook duren, kan dus heel goed begrijpen dat je je eigen slecht nieuws dus weer eerst moet gaan verwerken!!
En dat koude weer!!Maar de 15de verwachten we elkaar allemaal indien mogelijk op het feestelijke koffiemoment in het inloophuis van 14 tot16u. Natuurlijk zijn jullie meiden van het forum allemaal hartelijk welkom, zou heel tof zijn en leren we nog meer snuitjes kennen!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 01, 2011, 09:16:03 am
hey meiden, geen goed nieuws lees ik zo. >:( 
Lydie, hopelijk gaat het al wat beter, niet kunnen is bijna nog erger dan te veel.
Waarbij ik natuurlijk niet denk dat het bij u minder erg is he Ingrid, als ik nog herinner van bij mij, uiteindelijk durf je niets in te nemen tegen de diarree bang dat je dan bent om constipatie te krijgen.Meestal was ik al blij dat ik de toilet haalde.
Desireeke, u vergeet ik natuurlijk ook niet hé meid. Gaat het al beter? Of ben je nog steeds zo vermoeid?
Pascale, u ken ik nog niet (hopelijk komt er binnenkort verandering) maar ik wens u toch veel beterschap. Hopelijk gaat het vanaf nu de goede weg op.
Als je een luisterend oor nodig hebt, je ziet het, het kliekske van het forum zit klaar voor u.
Kop op voor iedereen.
Groetjes en een warme knuffel
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 01, 2011, 09:45:35 am
hey duizendpootje, goede morgen
Zoals je ziet was ik al vroeg op het forum, om Pascalleke te verwittigen dat we vandaag niet komen naar het "huis" anders zit die meid daar alleen en dat kunnen we niet maken he, we zien elkaar de 15de terug!
Ben ook benieuwd naar haar!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op februari 01, 2011, 09:59:53 am
hey meisjes,

heb zo'n spijt dat ik niet kon, komen, maar nu lees ik dat jullie ook niet goed zijn. :(
tja, het is weer bang afwachten, zou zo graag eens een echte lotgenootjes stem horen, die me begrijpt, en het allemaal al (spijtig genoeg ) heeft meegemaakt.
Maar ben wel verrast, dat jij me pascallekke noemt Inge!!!, raar maar zo noemden mijn vrienden en familie mij ook altijd  :)

veel beterschap voor iedereen,
pascale1
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 01, 2011, 10:30:25 am
Hoop je vurig te ontmoeten de 15de, je lijkt me een toffe en lieve dame! :-* :-* :-*
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op februari 01, 2011, 12:35:39 pm
dag dag, ik wou vandaag ook nr koffiemoment gaan maar door (dure) pannen met de auto ni kunnen gaan. Maar di 15 kom ik, zoals velen hopelijk om 14 naar het gezamelijk koffiemoment van VLK-AKIO ih inloophuis, tot dan lotjes,
wannes1952
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 01, 2011, 13:34:16 pm
Ben juist terug van mijn revalidatie, maar gezien ik met een verkoudheid zit had ik niet veel adem (heb ik zowiezo al minder door mijn astma). Ben dan gestart met fietsen 8 min. maar na 5 min. was mijn pijp al uit, dus maar gestopt. Loopband heb ik wel 8min kunnen doen, maar aan een lagere snelheid dan ik anders doe. Dus op aanraden van de kinesiste Mick, ben ik maar gestopt, maar ik mocht dan op het massagebed. Zaaaaaaaaaalig gewoon,  ::) een aanrader, als ik ooit de lotto win komt dat zeker in huis.  ;D(Mogen jullie allemaal bij mij komen genieten ) Wat is het juist: een waterbed waarop je liggen, en dan loopt er gedurende 15 min een programma waarbij van het puntje van je kruin tot aan je hielen van zacht naar harder een waterstraal je lichaam masseert. Echt puur genieten, 15 min. waren zo voorbij. Hopelijk mag ik het nog eens een keer doen.  :) ;) :D ;D Ik denk niet dat het normaal voorzien is in het programma van Oncoreva.
Genoeg over mij.
Hoe is het met iedereen : Ingrid al beter met de diarree? Lydie gaat het een beetje? Pascalleke al wat bekomen? Desireetje neem je voldoende rust?
Wannes spijtig van de panne aan je auto, kunnen inderdaad soms zware kosten zijn. Maar we zien elkaar zeker op 15 febr. Mijn schoondochter komt waarschijnlijk ook mee.
Warme knuffel aan iedereen ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 01, 2011, 13:49:19 pm
hey lotjes,
volgens mij gaat dat een groot feest worden de 15e febr..heb er nu al zin in als ik al die verhalen zo hoor!
denk het supergezellig gaat worden met zijn allen.
ingrid, ik hoop dat het stilletjes beter met je gaat!
betty, ik heb nu al zin in die massage in klina, wel rot van je verkoudheid zeg..als het moet breng ik wel zakdoekjes....
en ik ben die domme vermoeidheid beu, dacht dat ik het ergste wel gehad had na 5 chemo's....troep, troep, troep..
morgen weer een dag.
desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op februari 01, 2011, 14:27:19 pm
hey,
vermits ik het nog altijd niet goed kan verwoorden, en eigenlijk geen emoties wil voelen.En dit hier toch een topic is waar je over vanalles kan praten :)
Ik ken vandaag maar drie woorden   GODVERDOMME KLOTE KANKER !!!!!!!!!
Voila, t'is eruit... en t lucht op >:(
Diegene die daar vandaag ook behoefte aan hebben
, laat u allemaal eens goed gaan, zonder censuur  :)
pascale
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 01, 2011, 15:28:19 pm
Wel k'zal mij ook eens laten gaan se?Die vuile rotkanker kan de pot op en heb er lang hoe meer het schijt aan, voila!!Als hij denkt dat hij m'n leven kan bepalen dan zit hij in een fout lijf, IK WORDT een oud wijf want bijna 55 vind ik ECHT te vroeg :-X :-X :-X
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: keane op februari 01, 2011, 17:48:45 pm
Ik hoop dat jullie mekaar allemaal kunnen ontmoeten op 15 februari op de feestdag. Zo mooi zijn hé ?
Ik zou er ook wel eens willen bijzijn, zo te horen is het daar in Antwerpen wel een gezellige en dolle boel !
Ik ben van het Gentse en ook bij ons in het Inloophuis is het zalig toeven. Ik kijk ook al uit naar de feestdag daar !
En Inge, ik heb het genoegen gehad om Pascale te ontmoeten op de Straffe Madammendag in Hasselt, september vorig
jaar was dat. Het is inderdaad een lieve en toffe dame !
@ Pascale : Ik zie dat je slecht nieuws gehad hebt. Zo erg voor je. Ik denk aan je hoor. ' t Is jammer dat we niet meer voor
elkaar kunnen doen hé.
Groetjes aan iedereen,
Keane


Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op februari 01, 2011, 18:23:16 pm
ik hoop voor jullie dat jullie allemaal kunnen gaan de 15de februari,
voor mij is het wat ver anders kwam ik ook
en dinsdags heb ik ook mijn vrijwilligerswerk in het ziekenhuis dan kan ik niet
en Inge ik heb Pascale ook al mogen ontmoeten en is zeker een héle toffe dame
maar dat ben jij ongetwijfeld ook
als het wat mooier weer is , in het voorjaar ergens moeten we nog eens een straffe madamme en heredag houden
ik wil jullie allemaal wel eens ontmoeten

@Pascale wat erg dat je slecht nieuws hebt, kom weer even hard aan hé lieve meid
veel sterkte voor je, vind het zo erg voor je
dikke knuffel
Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 01, 2011, 18:32:05 pm
Dat zou heel tof zijn, maar dan in Antwerpen ergens, in de Zoo bevoorbeeld, lijkt mij leuk tussen de beestjes en geeft altijd plezante foto's!! de andere meiden van het inloophuis zullen ook wel willen komen en zo breiden we onze vriendenkring verder en verder uit!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: pascale1 op februari 02, 2011, 00:44:36 am
zeg dames, ik ga beginnen blozen hoor  :D
t'is wel straf, maar ben blij dat jullie me tenminste nog "aangenaam" vinden ;D
enfin, ben in  een héél positieve bui, maar besef dat dit een nevenwerking is van de cortisone, niet veel mensen hebben die bij werking, maar ik reageer daar heel sterk op, kan nu ook niet meer slapen...Leef in een soort euforie nu, soms leuk, maar bij het afbouwen is het heel wat minder.t'is maar dat jullie niet denken dat ik gek word of zo :)
pascale
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 02, 2011, 08:51:40 am
een dagje zoo lijkt me zalig..kan het wel ff gebruiken een dagje eruit met 2 pubers in huis....
geloof dat ze hun ma niet meer zo erg nodig hebben tegenwoordig...
desiree.
@ingrid...je bent een te mooi mens om gevangen te worden door die klote kanker..als ik ooit iets voor je kan doen..ik sta er voor je..
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 02, 2011, 12:39:23 pm
Heb ik wat voor gehad deze voormiddag, ik naar t'dorp naar de slager, aphoteker, bank en krantenwinkel en dan naar huis(ventje is nu mijn chauffeur want met die chemopillen mag ik nog weinig zelf rijden!!!)Thuis gekomen paniek >:( >:( ,mijn pakje van de slager in de bank laten liggen, wij vlug terug maar pakje was natuurlijk weg door iemand met lange vingers!!hoop dat de worst in hun strot blijft steken!! ;D ;D ;D
Ja van verstrooiheid weet ik tegenwoordig alles(steek het maar op die pillen), vraag dat maar aan ons Lydie ??? ??? ::) ::)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 02, 2011, 13:43:56 pm
lieve ingrid, ik moet nog naar de slager....dan moet ik het bij de bank ophalen???hihi
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 02, 2011, 14:53:12 pm
Desireetje, heb zo'n gevoel dat ge mij aan het uitlachen bent??? ;D ;D ;D deugniet
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: ann2 op februari 02, 2011, 16:27:01 pm
Awel als ik zo jullie verhalen lees dan zijn jullie best een leuke bende (die van 't inloophuis in Antwerpen)  ;D ;D ;D
Zit hier ook al smakelijk te lachen met jullie verhaaltjes  :D :D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 02, 2011, 16:30:19 pm
ja Ann, dat is het zeker en vooral na ons zeereisje van de vlk zit de spirit er goed in, sommige voelen zich nu wat minder maar dat moet men incalculeren.Op 15febr is het onze feestdag in Inloophuis Carnotstraat, je bent vanharte welkom bij de bende
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: ann2 op februari 02, 2011, 16:56:34 pm
Merci Inge52, zou jullie graag eens in levende lijve ontmoeten, maar moet werken. Ik wens jullie alvast weer een prettige namiddag ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 02, 2011, 17:09:22 pm
ben je van Antwerpen zelf of omgeving?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: ann2 op februari 02, 2011, 17:14:52 pm
Geboren in Schoten, gewoond in Merksem maar nu wonend in  de Kempen
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: tulpje op februari 02, 2011, 20:02:29 pm
Hey Pascalle,
Even een berichtje om jou wat moed te geven.
Liefs, Els
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 03, 2011, 13:19:18 pm
Heel herkenbaar, Ingrid. Als ik een tekst type lees ik hem 2x na, omdat ik soms een woord verkeerd typ,
weet wel welke letters maar mijn vingers gaan naar de andere letters, en dan krijg je een woord dat fout is,
en dan  nadenken, zo van wat is er fout aan dat woord. Goed dat we de chemo hebben om het op te steken.
(hoort er blijkbaar bij).
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 03, 2011, 16:01:16 pm
hey luitjes,
ben net wakker van mijn schoonheidsslaapje..wat is het heerlijk om ff uitgerust te zijn alsof er niks aan de hand is..zalig!
dees
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 03, 2011, 16:27:15 pm
Hey deesje, fijn dat je zo lekker hebt kunnen slapen, doet altijd goed he?Hoe gaat het verder met jou?
Hallo betty, ook alles goed met jou buiten de lettertjes?Waar zit ons Lydie, die is zich vast al aan het verheugen op die kleine spruit die binnen14 dagen haar leven komt verrijken. Se had dat nu ook Betty, typte 41 ipv 14 dagen, maar vlug veranderd hihihi ;D ;D ;D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 04, 2011, 07:29:25 am
Alles goed, even snel voor ik ga werken.
Nederbelgje, mijn berichtje op gsm gisteren ontvangen? Laat iets weten over dat tasje koffie vanmiddag.
Zeg Ingrid, dat uitstapje naar de zoo zie ik wel zitten. Moeten we toch eens verder bespreken hé. Misschien de 15e
in het inloophuis. Gisteren Oncorevalidatie gehad, ging al wat beter dan dinsdag.
Lydie, alles goed? Laat iets weten van je kleinkind hé?
groetjes voor iedereen, ik ga nu werken. Tot vanmiddag
Betty
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 04, 2011, 08:40:08 am
hey betty, heb he net een sms gestuurd.
@ingrid. hopenlijk voel je je niet te ziek van je nieuwe pilletjes
@lydie. ben echt benieuwd naar je kleinkind..hoelang nog ook al weer? dat wordt feest op zaventem
dees
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 04, 2011, 10:13:44 am
Helaba meiden,
Wel betty dat kunnen we inderdaad bespreken op de 15de he, misschien voor ergens in de lente dan zijn er allemaal kleine beestjes in de zoo!!en hebben we weer prachtige foto's om te koesteren, ben blij dat die revalidatie je zo goed bekomt.Iedereen mag natuurlijk komen he naar de Zoo?hoe meer zielen hoe meer vreugd!
hey doesje, laat dat koffietje maar lekker smaken

Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op februari 04, 2011, 15:58:08 pm
Dag 'zee'meiden en andere meiden
Het is even geleden dat ik op het forum geweest ben, maar ik heb een niet zo beste week gehad en dan laat ik de computer even voor wat het is. Ik voel me nu gelukkig wat beter, buikje begint stilaan wat normaal te doen (dank voor de tip, Ingrid!), maar ben nog erg moe en de hoofdpijn is nog niet helemaal weg. Ingrid, gaat het ondertussen al wat beter met de bijwerkingen van de pilletjes?
Betty, fijn voor jou dat de revalidatie meevalt. Het is ook goed dat je dat op eigen tempo kunt doen.  :)
Desirée, zo'n schoonheidsslaapje kan deugd doen, hé. We moeten genieten zoveel we kunnen.
Mijn kleinkindje komt op 18 februari aan in België. En inderdaad, feest op Zaventem!!!  :D :D
Ik kijk uit naar de 15de, dan zien we elkaar weer. En naar de zoo en iets lekkers eten vind ik een geweldig idee, ik zal er zeker bij zijn!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 04, 2011, 16:10:19 pm
Hey lieve Lydie,van voorpret gesproken he?fotootjes schieten he?zodat we mee kunnen genieten van de aankomst van je kleinzoontje en niet te veel traantjes al zal dat moeilijk gaan !!
Ben blij dat het met buikje beter gaat, maar hoofdpijn kan alles om zeep helpen ,ken dat!
Ben tegenwoordig een echte pillenmadam, 22 stuks(6 chemopillen)en de rest vitamines, omega3 druppels 70%.T'kan de kanker niet genezen maar wel het lichaam sterken!
Zie het al helemaal zitten om samen te komen en iets te drinken en eten op onze gezondheid, maar dat spreken we dan de 15de wel af
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op februari 06, 2011, 17:50:01 pm
De fotootjes van de aankomst van mijn derde kleinkindje zullen moeten genomen worden op Schiphol. Daar is het 'feest'. Vanuit die luchthaven hebben ze een rechtstreekse vlucht heen en terug. Als ze via Zaventem vliegen, moeten ze eerst naar Hamburg, dan naar Astana (hoofdstad van Kazachstan)en dan nog een laatste vlucht naar Almaty. Het is voor het kleintje ook beter dat er geen overstappen zijn. Eén vliegtuig en een trein zal al heel wat indrukken op hem nalaten.
Maar eerst op naar de 15de, er zal wat afgetetterd worden daar in het Inloophuis.  :D  :D  :D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 06, 2011, 19:48:32 pm
Ja inderdaad, die kleine spruit zal zo al genoeg indrukken moeten opdoen van vreemde mensen en gebruiken die dag en vermoeiend zal het voor het ventje ook wel zijn. Maar eens lekker lente en zomer zal hij kunnen genieten van z'n nieuwe leventje, zie het al voor mij.Bijna  de 15de, joepieeeeeeeee
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 08, 2011, 19:42:57 pm
Nu lees ik net in "Leven "en op een site dat het feestelijk koffiemoment van 15/2 al om 13.30 zou beginnen ipv 14u, dat wordt samen georganiseerd met de vrienden van AKIO!Dus we zullen maar op tijd zijn he??
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 09, 2011, 08:44:08 am
 :DDag Inge,
vorige week mailtje gekregen van Hilde (VLK) en daar staat wel
degelijk dat het feestelijk koffiemoment begint om 14u.
IK zie je daar, mijn schoondochter komt ook mee.
Groetjes
Betty
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 09, 2011, 09:46:57 am
hi inge, betty en iedereen..
tot hoelaat gaat dat ongeveer duren? van 14u tot..? ivm de opvang van de kinderen.
alvast bedankt.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op februari 09, 2011, 09:57:27 am
Ik vermoed tot ongeveer 16 u, zoals anders, maar ik ben niet zeker.  :)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 09, 2011, 10:15:16 am
 :D Inderdaad Lydie, tot 16u.

Desireeke, spreken we af aan Carrefour of zo, kunnen we samen de tram nemen.
Ben in Klina tot ongeveer 12u30. Dan nog iets eten. Rij ik ineens door, ik kom niet meer eerst naar huis.
Veel te veel over en weer rijden anders, tegen dat ik thuis ben moet ik al terug vertrekken.
Laat maar iets weten. ???
Groetjes
betty
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 09, 2011, 10:42:14 am
Ik ga toch in ieder geval op tijd, moet een bus nemen in t'dorp Oelegem die om 12.50u vertrekt(komt maar om het uur) en 4 km verder in Schilde moet ik overstappen naar Antwerpen, ben ik rond 13.30 of iets later aan het inloophuis!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 09, 2011, 11:49:55 am
hey betty, ongeveer 13u aan de carrefour dus?
stuur anders nog een sms ofzo. komt goed.
heb er zin in!! :)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 14, 2011, 14:44:43 pm
Wie komt er morgen nu allemaal naar het inloophuis Antwerpen????????, t'is feest!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 14, 2011, 19:12:07 pm
Lieve Lotgenootjes,
Moet spijtig genoeg melden dat ik echt niet aanwezig kan zijn morgen in het inloophuis in Antwerpen op onze terugkijkdag ,wegens té ziek. Zie enorm af van de chemopillen die ik nu neem,hopelijk heeft de oncoloog vrijdag bemoedigend nieuws voor ons dat ze aanslaan, anders ziet het er maar somber uit!Had er zo graag bij geweest morgen en zo op verheugd, maar het gaat echt niet, ben al 14 dagen niet of nauwelijks buiten geweest!Hopelijk begrijpen jullie dat!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op februari 14, 2011, 21:15:47 pm
Dag Inge,
ik hoop dat die pillen die je nu zo ziek maken toch aanslaan en de tumormarkers doen dalen.
Er zit niks anders op(spijtig genoeg) dan thuis te blijven. HEb je iemand die in jouw buurt woont om je CD met de foto's binnen te brengen, ze zullen die morgen waarschijnlijk mee  geven met de mensen. Je kan misschien iemand contacteren daaromtrent.
Hoe de moed er toch maar in Inge, proberen positief te blijven en zien dat je geen infectie opdoet hé.
Laat je maar goed in de wattekes leggen door je lieve man.
Ik was vandaag op maandelijkse controle en het is allemaal mee gevallen.
Ook bij de orthopedist geweest. Geen zwelling meer in de knie en hopelijk blijft dit zo.
Beste Inge, het blijft een gevecht hé, we kunnen niet anders en hopen dat het terug betert met deze pillen.
Zet bij het woordje nood een klein verticaal streepje op de n en draai de laatste letter 180°. HEt woordej dat je zo bekomt wens ik jou en je man heel zeker toe ,
tot de volgende en sterkte in je strijd,
wannes (joohan)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 15, 2011, 08:12:14 am
Dag Inge, spijtig dat je niet kan komen. Die rot -ziekte, pillen toch. Hopelijk is het vrijdag inderdaad goed nieuws.
Weet je tenminste waarom je zo moet afzien. Maak je over mijn USB stickje met jouw foto's geen zorgen.
Dat krijg ik wel een volgende keer.  Als je graag wil, breng ik jouw CD wel mee, en kom ik hem in je bus steken.
Hou je goed, ventje zal je wel goed erzorgen.

Dikke knuffel.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 15, 2011, 10:52:46 am
bedankt Betty,maar Lydie ging vragen aan Leen of Hilde of ze het cd'je willen opsturen en anders zal ik het ergens in maart wel krijgen en heb ik nog een leuk vooruitzicht!Knuf
Geniet van deze dag, denk aan jullie!!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 15, 2011, 17:21:49 pm
Dag Ingrid,

Hoe gaat het ermee? Hopelijk al wat beter, utopie waarschijnlijk.
Ben juist terug van het VLK. Was heel druk. ::)
Uw CD sturen ze op.
Lydie vroeg voor even door te geven dat ze momenteel computer problemen heeft,
ze gaat je vandaag waarschijnlijk bellen, en dat zij zal reserveren voor het etentje van 19 maart.

Groetjes en knuffel
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 15, 2011, 17:25:52 pm
Hey duizendpootje, heb je het naar de zin gehad??en taart gesmikkeld?? hoe gaat het met je schoondochter(hoe heet ze eigenlijk?), had er zoooooooo graag bij geweest maar dat maak ik hopelijk de 19de maart goed!!en de 17de naar make-up dagje met Lydie en Bloempje!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 15, 2011, 17:29:45 pm
Dag Ingrid,

Taart was lekker. Zal je eens laten watertanden : eerst stukje brownie, dan appelcrumble,
dan amandelgebakje en om af te sluiten en half sandwichje met eiersalade.
Was leuk om een aantal mensen van de zee terug te zien;
Mijn schoondochter noemt Sandra.
Hopelijk kukt het op 19 maart. ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 15, 2011, 17:41:07 pm
Zojuist de Cd met de foto's van de zee gezien.
Heel leuk, puur genieten.
je ziet wel dat we veel plezier hebben gehad.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 15, 2011, 18:29:04 pm
Niet verraden he? deugnietje,zal de moeite zijn want we hebben toch wat afgelachen!We moeten zeker terug op de wachtlijst komen voor volgend jaar he?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 15, 2011, 18:34:42 pm
 :-\ :-\ :-\Ga kastje sluiten, beetje veel moe van niks te doen en van de pijn!Tot morgen lievekes!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: tulpje op februari 15, 2011, 18:46:38 pm
Inge,
hopelijk niet te veel pijn als je in je bedje ligt! Slaap lekker...
liefs, Els
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: nederbelg op februari 16, 2011, 10:31:00 am
hey ingrid,
het was erg gezellig gisteren, heel veel gebak en veel geprobeerd dus had gelijk gegeten voor 's avonds. het was tof om iedereen terug te zien, maar ik heb je wel gemist!!!!!
hopenlijk heb je niet te veel last vandaag van die rot pillen en is de pijn ietsjes minder.
morgen heb ik mijn laatste chemo, ben nu al zenuwachtig want ik ga weer flink ziek worden, het is niet eerlijk dat je ziek wordt gemaakt om beter te worden. en ik mag niet klagen, bij mij is het waarschijnlijk de laatste chemo ooit, maar dat dacht jij ook bij de eerste keer.....
morgen zijn we samen ziek..weet niet of dat iets gaat helpen?
ziek, lamlendig, moe en dat bed wordt je snel beu.

nu iets superleuks...vergeet niet dat lydie nu in de trein zit nr schiphol om haar kleinzoon op te halen, daar gaan veel traantjes vloeiien!!!
om 12u zou ongeveer het vliegtuig landen, maar dat weet je al denk ik. ik kan niet wachten tot ik de foto's zie.
dikke zoen van mij!!!

desiree
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 16, 2011, 15:41:12 pm
Hey lieve desiree, gisteren fijn en lang getelefoneerd met Lydie, ze was al heel nerveus en blij gelijk voor vandaag en ze ging zeker veel foto's maken en per e-mail opsturen, ben mee in blijde verwachting. Heb jou ook gemist zene( iedereen eigenlijk)gisteren.Betty heeft ook al bemoedigende woordjes gezet en mij laten watertanden van jullie gebakjes!! :P :P :P :P :P.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 16, 2011, 20:19:38 pm
Ons Lydie heeft vandaag haar kleinzoontje mogen gaan halen met haar dochter in Schiphol, hij heet Maxim en komt uit Kazachstan!!Ze is door het dolle heen, spijtig genoeg kan ze even niet op de pc(problemen)Ze heeft nu 3 kleinkinderen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 21, 2011, 12:24:49 pm
Nu heb ik nog geen cd met de foto's gekregen, duurt wel lang nu, wacht er nog iemand van de zeelotjes op hun foto's?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 22, 2011, 07:54:39 am
Dag Inge,
Waarom bel je niet eens even naar het inloophuis?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 22, 2011, 08:14:42 am
Goede morgen pootje,
Als het vandaag niet bij de post zit bel ik om 10u zene!Hoe gaat het verder zoal? er zijn 2 lotjes minder voor de 19de he?Spijtig van ons desireetje :-\ :-\ :-\
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op februari 22, 2011, 09:23:08 am
Héééééééééééééél spijtig, dat Desireetje niet mee kan gaan.   >:(:(
Het is dat mijn schoondochter werkt zaterdag's anders vroeg ik of de kinderen bij haar mochten blijven.

Ik ga vanmiddag naar mijn huisdokter. Heb al last van hooikoorts. Heb de indruk
dat het na de chemo erger is geworden. Altijd al last van gehad, maar niet zo erg als nu.

Weet je wat ik ook zo verschrikkelijk vind en elke dag opnieuw, is die vermoeidheid.
Ben bijna 2 uur wakker en ik voel me of ik de hele dag gewerkt heb. 's morgens als ik
juist wakker ben denk ik steeds, het is voorbij, ben terug zoals altijd, maar 2 uren later
ben ik al moe. Toch, petje af, voor hen die ook zo moe zijn en toch heel de dag
terug aan het werk zijn. Soms omdat het niet anders kan, bv zelfstandigen.
Ben blij dat ik het niet meer ben.
Wat een gezaag weeral. Ben benieuwd wanneer ik terug op controle moet gaan, of de
arts gaat zeggen dat ik meer uren moet doen. Momenteel 20u. Vond hij vorige keer al dat ik
al wat meer uren kon doen. Maar na bijkomende testen heeft hij het maar zo gelaten.
Ik ga me maar aankleden, moet zo dadelijk op revalidatie.

groetjes en knuffels

Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 22, 2011, 10:47:29 am
Ja meisje die vermoeidheid he? kan er van meespreken en dan heb ik nog mijn "rust" weekje, zaterdag begint de misere voor 14 dagen terug!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 22, 2011, 12:55:23 pm
Allee, mijn foto's aangekregen van de Zeereis,maar je moet bij elk onderdeel de cd terug uit de computer nemen???op dvd kun je het niet zien???
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op februari 22, 2011, 19:31:24 pm
t'is in orde met m'n foto's op computer!!t'is een cd en geen dvd!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op maart 11, 2011, 17:36:35 pm
Hallo keane,
Heb je berichtje ontvangen over de inloophuizen. Weet niet of ze in Antwerpen iets van plan zijn te doen tegen de eventuele sluiting, ga op 5 april naar het inloophuis, dan zal ik eens horen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op maart 18, 2011, 17:22:38 pm
En wie zin heeft voor pannenkoeken en koffie in het inloophuis van Antwerpen op 5 april vanaf 13.30u lentebijeenkomst, kom maar af er zal genoeg zijn!!Dit wordt georganiseerd door de "vrienden van Akio"
3Euro p/p koffie, thee en pannenkoeken à volonté, inschrijven voor 3 april!!
Tel:0471/464795 of fransheylen@telenet.be
Ga ook bestellen!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op maart 22, 2011, 20:33:52 pm
Ik kreeg rond 19u een lief telefoontje van één van de vrijwilligsters van het inloophuis Antwerpen, tof dat ze aan je denken af en toe!heb gezegd tegen haar, als ik mij goed genoeg voel kom ik de 5de april af naar het huis, al is het maar voor de pannenkoekjes ;D ;D ;D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op maart 27, 2011, 18:45:13 pm
hey lievekes,
Wie komt er allemaal naar het inloophuis van Antwerpen nu 5 april voor de pannenkoekenslag???Wel voor 3 april een belletje naar inloophuis om te reserveren, kost is 3 euro voor koffie en thee en pannenkoeken à volonté
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op mei 03, 2011, 13:33:56 pm
Ben deze voormiddag nog eens langs het inloophuis geweest in Antwerpen en kreeg daar al dadelijk een stuk taart voorgeschoteld en koffie, t'zijn toch schatten!!Ons Hilde(verantwoordelijke) zat daar met 2 vrijwilligsters te praten over eventuele sluiting van de huizen,en hebben het klaargekregen dat onze koffiemomenten toch blijven op de gelijkvloer.En Betty, het kwam ook te sprake over de barbeque bij Coda(palliatieve instelling in Wuustwezel)de 3de juli!Ik dacht zal hier eens wat reclame erover komen maken, hoe meer mensen we daar naar toe krijgen hoe beter, toch????
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op mei 03, 2011, 16:29:53 pm
Heel goed Ingrid. Ik zal proberen, als ik weet met hoeveel we gaan zijn om misschien te reserveren. Kwestie van samen te kunnen zitten.
Dus iedereen die wil komen laat het maar weten.
Groetjes
Betty
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op mei 03, 2011, 17:30:34 pm
Ja Betty, laat maar snel iets weten, we komen zeker als we niet op verlof zijn, want dat hangt af van mijn controleuitslagen en of die goed zijn en ik niet te moe ben!!dan zouden we er een paar dagen uit knijpen naar m'n zus in Duitsland!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op mei 14, 2011, 18:54:38 pm
Lieve betty, laat je ons op tijd iets weten voor de codadag, je mag ons gerust reserveren, zitten we bij elkaar!!, we gaan niet naar mijn zus wegens deze nieuwe chemo!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op mei 14, 2011, 18:56:54 pm
ik kan dan niet, mijn dochter verjaart dat weekend
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op mei 14, 2011, 20:36:09 pm
Lydie, heb jij ook zin om mee te komen op zondag 4 juli naar Wuustwezel naar de Codadag?Dat is die palleatieve instelling waar onze Marc en Rudy vrijwilligers zijn!!Die dag is er grote barbeque voor steun en sponsering van deze instelling, ze doen zo veel goed werk voor patienten die hun laatste maanden-dagen nog heerlijk relaxt en veilig willen dorbrengen zonder pijn!!Ons Betty zal ons wel op de hoogte houden kwestie uur en dat we samen kunnen zitten, nederbelgje komt ook misschien!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op mei 15, 2011, 09:14:53 am
Ik zal zeker mijn best doen om ons allemaal bij elkaar te kunnen zetten. Laat maar weten wie er allemaal zin heeft om te komen.
Voorlopig zijn het:Inge met man; Ikke, mijn zoon en schoondochter en ik vermoed alleen mijn kleindochter (kleinzoon vind het allemaal maar saai, 16 jaar zegt alles hé) = dus met 6 momenteel. Als nederbelgje ook komt, zijn we met 3 meer. Hou jullie op de hoogte.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op mei 15, 2011, 14:54:33 pm
Lieve Ingrid
Ik zou daar heel graag naartoe komen, maar op zaterdag 2 juli zijn mijn dochter en ik jarig. En 2 dagen na mekaar is voor mij, met mijn cvs erbij, dan weer wat te zwaar.
Zoals ik je gisteren sms'te, leef ik heel intens met je mee en hoop ik dat je samen met je ventje de moed kunt blijven vinden om te vechten. Volgende week bellen we met elkaar, hé! Dikke knuffel, X
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op mei 15, 2011, 16:51:20 pm
He Lydie,

mijn dochter verjaart ook 2 juli
dat is ook toevallig
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: vify op mei 15, 2011, 17:03:27 pm
hier is een opeluchtfuif geweest die avond en nacht,daar komt een 3000 jeugd op af dus slapen komt niet van in huis, en smorgens moet ik toiletten en gangen poetsen,lukt niet om te komen heel jammer
groetjes viviane
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op mei 15, 2011, 17:35:11 pm
Ja en op 1 juli is het bij ons ook feest, dan zijn we 33 jaar gehuwd en dat gaan we zeker vieren met een etentje en hebben elkaar plechtig beloofd  dat we voortaan(zolang het mij gegund is)elk jaar ons huwelijk gaan vieren!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: vify op mei 16, 2011, 08:48:56 am
Lieve Ingrid ik ga er heel hard voor duimen dat het jullie nog jaren gegund is dat op 1juli jullie samen lekker uit eten gaan om de huwlijksverjaardag te vieren :-* :-* :-*
Viviane
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 07, 2011, 08:05:55 am
Ga vandaag nog eens naar ons inloophuis, eind september is het afgelopen en dan kunnen we er niet meer terrecht. Maar ze hebben beloofd dat we een andere locatie zouden krijgen, ben eens benieuwd!Straks ga ik misschien meer weten!Tot vanavond meiden! ;) ;) ;)
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juni 07, 2011, 13:56:12 pm
hoi Ingrid,

hoop echt voor je dat je een andere locatie zal krijgen
wij zijn de 21 ste juni 26 jaar getrouwd, we vieren dat elk jaar met een etentjes onder ons
heb in al die jaren nog nooit zelf eten gemaakt op onze huwelijksverjaardag
en ben van plan om dat vol te blijven houden
ga wat rusten nu, want mijn blaas begint weer te prikkelen, vrees er weer voor
groetjes en tot straks
Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: vify op juni 07, 2011, 18:34:29 pm
Ingrid ben echt benieuwd of je nieuws hebt en ik duim heel hard dat jullie een andere locatie krijgen

Wij zijn op 14jullie  34 jaar getrouwd :)
groetjes viviane
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 07, 2011, 18:54:32 pm
We zijn nog niet veel wijzer geworden maar wel over palavert!Op 1 juli is het afscheidsfeestje in het inloophuis voor al de vrijwilligers én ons patientjes, kom dan ook als je kan!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juni 07, 2011, 19:07:27 pm
wow Viviane, 34 jaar dat is ook al de moeite
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: wannes1952 op juni 07, 2011, 23:29:00 pm
Ik ga al het mogelijk doen om 1juli te komen, = van 14u tot 16u,
mogelijk is voor sommigen Akio een beetje een goeie vervanging na juli als de koffiemomenten dan toch afgelopen zijn   ??? :o >:( :-\
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 16, 2011, 16:30:10 pm
Volgende week donderdag is het de laatste inloophuisdag en op 1 juli is het afscheid in het huis(carnotstraat 136 Antwerpen)!!!Iedereen is welkom!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juni 18, 2011, 09:18:46 am
zijn jullie dan ook geen 33 jaar getrouwd op die dag Ingrid
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Lydie op juni 18, 2011, 12:22:02 pm
Hoi lotjes, ik zal er ook bij zijn op 1 juli. Zal blij zijn jullie terug te zien!  :D  :D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 19, 2011, 18:53:41 pm
Ik ga naar het inloophuis Antwerpen nu donderdag!!! van 14 tot 16 u!, wie komt er nog???Opgepast, want de bussen rijden niet tot voor de deur, de tram wel, in de carnotstraat zijn ze nog maar eens aan het werken!!!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 23, 2011, 17:58:35 pm
Allee, vandaag de laatste keer naar het inloophuis geweest met spijt in het hart!Kunnen jullie dat nu bergrijpen dat ze dit nu van ons afnemen handtekeningen ten spijt! :'( :'( :'(Maar heb al beslist dat ik eens ga kijken naar Turnhout naar hun huis ,dat zou dan wel halftijds nog blijven!
Duizendpootje was er ook en zij vond het ook zo zielig; maar volgende vrijdag de 1ste juli zijn we weer aan de feest om het echt af te sluiten,Lydie komt dan ook!En we hebben ons al op de lijst laten zetten om terug naar zee te gaan in januari volgend jaar :D :D :D :D en we mogen mee joepieeeeee ;D ;D ;D ;D
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juni 23, 2011, 19:07:53 pm
ja ik vind het ook enorm jammer dat de inloophuizen weggaan
begrijp het ook niet ???
fijn dat jullie weer naar zee gaan, gaat je ventje mee dan?
groetjes en dikke knuffel
Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 23, 2011, 19:27:40 pm
Neen lieveke, dat is nu eens iets van  mij alleen , dus zonder man!en hij begrijpt dat 100%, is zelfs blij dat het mij afgelopen januari zo goed bevallen is. Duizendpootje(Betty) en Lydie gaan zeker ook al mee volgend jaar januari , gaat weer tof worden
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juni 23, 2011, 19:48:48 pm
ja dat geloof ik graag
de 3 musketiers op pad  :D ;)
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 23, 2011, 21:07:00 pm
Van namiddag in het inloophuis ging het over ons geplande uitstapje in Leuven op 10 september????met de lotjes, betty vond het spijtig want zij moet dan werken en vroeg of we het toch niet de week erop wilden proberen te regelen(dus 17 sep) dan kon ze ook mee!!!We zullen zien of het dan voor iedereen oke is!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op juni 24, 2011, 09:22:17 am
@ Hey Ingrid, Toneel gisteravond was zalig. Goed gelachen. Ga vandaag al reserveren voor volgend seizoen. We zijn tenslotte met zijn 8, en willen graag bij                         elkaar zitten, dus moeten we vroeg genoeg reserveren.

@ Wat betreft de uitstap van onze "madammen" dag, Ik kan enkel op zondag. Naar mij moet je niet kijken, als het dan niet gaat, dan ga ik volgende keer wel mee. Op zondag is er niet zoveel te zien in Leuven. Ik vertrek in verlof op 19 september tot en met 26 september.

Groetjes
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 24, 2011, 10:06:17 am
We willen ook terug eens gaan ,is lang geleden en als je het boekje dan meebrengt vrijdag kunnen we al eens kijken wat ze spelen??
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Da-Yucka op juni 24, 2011, 14:34:43 pm
Hey Inge, spijtig maar ik kan niet op 17 sept., mijn ouders geven een feest ter gelegenheid van hun 50ste huwelijksverjaardag xxx
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 25, 2011, 10:29:28 am
We zullen het simpel houden Da Yuka en het op 10 september laten!!dan kunnen de meesten toch mee!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 25, 2011, 10:34:23 am
Nu ons inloophuis in Antwerpen sluit(alleen de vrienden van AKIO kunnen er nog terecht) ga ik dinsdag 4 juli eens naar Turnhout inloophuis, is iets verder met de bus(ong 50 min)!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: duizendpoot op juni 25, 2011, 16:48:48 pm
Inge, volgens mij kijk jij steeds op een verkeerde kalender. Het is op dinsdag 5 juli in Turnhout.
Als je wil pik ik je op in Schilde en we rijden verder met de auto of we gaan samen met de bus.
We zullen vrijdag anders afspreken. Heb programma bij van het theater.
Mijn  plaatsen voor volgend seizoen zijn al gereserveerd.
Tot vrijdag
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: keane op juni 25, 2011, 17:49:27 pm
Staat het nu vast dat de volgende 'Straffe Madammendag' op 10 september is?
Dan noteer ik dat nu op mijn kalender. (Straffe madammendag - aflevering IV in Leuven)
Groetjes !
Keane

Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juni 25, 2011, 19:15:10 pm
Zullen m'n chemohersentjes zijn zeker? Dat zou tof zijn als ik vanaf Schilde mocht meerijden met de auto( aan de lichten postkantoor, want jij komt van richting s'gravenwezel he?!)Samen ergens nieuw binnenkomen is toch leuker he?
Samen met de bus is ook tof voor mij, laat maar weten vrijdag!Hopelijk vind je dan een parkeerplaats op de baan!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 01, 2011, 09:46:00 am
Vandaag is het spijtig genoeg zo ver, om 14u ga ik naar het afscheidsfeestje ??? ???  van ons inloophuis in Antwerpen, Lydie en Betty zullen er ook bij zijn . Iedereen die dus zin en tijd heeft kom maar af straks:adres
Carnotstraat 136 Antwerpen 10 min stappen van centraal Station gelegen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 01, 2011, 11:39:11 am
ja jammer hé Ingrid, ik lig bij mijn kinesiste dan
zal eens aan jullie denken, wil je Lydie een dikke knuffel van mij geven
aan jou en Betty kan ik dat zondag live doen ;)
geniet van je afscheidsfeestje en van jou feestje ;D
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 03, 2011, 19:48:51 pm
Hoi Sabine, heb zojuist telefonisch afgesproken met Betty om dinsdag naar het inloophuis van Turnhout te rijden met de bus, zal je weten te zeggen hoe het was!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 03, 2011, 20:07:33 pm
inloophuis van turnhout
word er even emotioneel van, :'(
daar kwam Bert altijd, die zullen ze daar nog wel kennen
hij is nu 2 maanden dood, mis hem verschrikkelijk
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 04, 2011, 10:16:23 am
Goede morgen sabine, we zullen Bert zeker ter sprake brengen !hopelijk is het er net zo fijn als in Antwerpen!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 04, 2011, 12:58:23 pm
Bert zei altijd dat het daar zo gezellig was
ik lachte dan altijd, zei dat dat door hem kwam
overal waar hij kwam scheen de zon
dat was een echte lachende optimist en levensgenieter
heb veel van hem geleerd
had echt bewondering voor zijn moed en kracht die hij altijd had
ik vind die bij jou ook wel terug Ingrid
groetjes Sabine
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 05, 2011, 15:24:44 pm
Goed meegevallen in turnhout (inloophuis)was er samen met betty(duizendpootje)ook lieve mensen!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: meerkat op juli 05, 2011, 15:43:19 pm
Ik ben een tijdje geleden naar het inloophuis in Gent geweest.  Er kwam iemand spreken over 'kanker en beweging', daarna koffie en praten en maar praten met mensen die ik nog nooit had gezien.  Het deed echt deugd, als ik eraan denk, komen de tranen in mijn ogen.  Het gevoel van verbondenheid was er, ik stap wel overal op af en overal binnen. Ben normaal gezien geen prater maar daar ging het wel want het ging over hetgeen "wij" meemaken of hebben meegemaakt.  Doen zou ik zeggen, je kan er alleen maar baat bij hebben.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 05, 2011, 15:51:06 pm
Ja meerkatje, heb wel ervaring met inloophuis Antwerpen en was daar voor kortbij elke gelegenheid(toch bijna), maar nu ze het gesloten hebben moeten we wel naar iets anders gaan, Turnhout is wel iets verder(met de bus 50 min). Ben ook een flapuit hoor en stap ook overal op af!en zoals je zegt je kunt er praten over dingen die je bekend in de oren klinken.
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 05, 2011, 18:23:44 pm
heb je het ook over Bert gehad?
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: Kikki op juli 05, 2011, 19:02:02 pm
Oh meisie, helemaal niet meer aan gedacht, stout van mij! :-[ :-[ :-[, vergeef je het mij? volgende keer als ik ga begin ik er zeker over want weet dat Bert heel belangrijk voor jou was en nog steeds is!!
Titel: Re:Inloophuis
Bericht door: witte vlinder op juli 06, 2011, 07:03:46 am
het is je vergeven, chemobrein zeker, net als mij ;)