Auteur Topic: Wat moet ik hier nu weer mee??  (gelezen 4152 keer)

bbastiaensen

 • Gast
Wat moet ik hier nu weer mee??
« Gepost op: augustus 02, 2007, 16:09:24 pm »
Vandaag resultaten van onderzoek gekregen. Wat een dag zeg. Er blijkt nog steeds iets te zetten tussen mijn borstbeen en de slokdarm. De specialist NG dacht aan een uitzaaiing. Gevolg, nog en operatie om dit te laten verwijderen en dan weer afwachten wat de biopsie en de opvolging zegt. Maar hij ging in de namiddag samen met enkele andere artsen het volledig dossier nog eens bekijken om zeker te zijn.
In de namiddag het langverwachte telefoontje. Blijkt dat er een grote kans bestaat dat het toch geen uitzaaiing is maar dat mijn zwezerik of thymus niet helemaal verschrompeld is, zoals dat bij volwassenen wel normaal is. En het zou kunnen zijn dat het dus om de zwezerik gaat. Volgende vrijdag, op mijn verjaardag (happy birthday :-\) moet in in het UZ van Edegem een PET en CT scan laten doen om dit te laten onderzoeken. En dan maar weer bang afwachten wat dat zegt.
Een dubbel gevoel nu. Enerzijds opluchting, maar anderzijds nog steeds angst. Want wat als het nu toch geen zwezerik is? Waarom moet kanker hebben zo verdomd moeilijk zijn.

Bostie

 • *****
 • Berichten: 1238
 • Wees eerlijk, ook en vooral met jezelf!
  • Bekijk profiel
  • http://everyoneweb.com/BOSTIE/
Re:Wat moet ik hier nu weer mee??
« Reactie #1 Gepost op: augustus 02, 2007, 16:24:29 pm »
Hoi Ben,

Er blijven in geloven is de boodschap hé nu!!
Ik weet wel dat het moeilijk is om nog te geloven in dingen die niet bevestigd zijn, maar hou er toch maar de moed in. We helpen mee duimen voor je opdat het je zwezerik zal zijn!!

Groetjes, Steven

grietv

 • Nieuwkomer
 • *
 • Berichten: 44
  • Bekijk profiel
Re:Wat moet ik hier nu weer mee??
« Reactie #2 Gepost op: augustus 02, 2007, 20:49:40 pm »
Dag Ben,

dat is inderdaad vreselijk hé...altijd maar bang afwachten, die onzekerheid, het niet weten...het vreet aan je hé! Ik vind dit op dit ogenblik zelfs zwaarder dragen dan de behandeling (met al z'n nevenwerkingen) op zich.
Ik duim samen met jou voor het beste!

Griet

dobrevjetser

 • Gast
Re:Wat moet ik hier nu weer mee??
« Reactie #3 Gepost op: augustus 02, 2007, 23:54:16 pm »
Ik wens je het allerbeste Ben; hopelijk is het je zwezerik.

Marc

bbastiaensen

 • Gast
Re:Wat moet ik hier nu weer mee??
« Reactie #4 Gepost op: augustus 11, 2007, 08:29:10 am »
Gisteren de PET/CT scan gehad in Edegem. En nu weer wachten. Waarschijnlijk zijn de resultaten pas einde volgende week in Turnhout bij mijn specialist NG. Weer maar eens wachten dus. Ondanks het feit dat ik er niet gerust in ben voel ik me, in tegenstelling tot anders, wel rustig. Ik lijk er een beetje vrede mee te nemen dat komen zal wat moet komen. En als dat opnieuw een operatie zou zijn, dan moet dat maar. Als op het einde van de rit ik maar genezen ben en bij mijn gezinnetje kan blijven. Ik hou jullie op de hoogte.

Groetjes,

Ben

san

 • Gast
Re:Wat moet ik hier nu weer mee??
« Reactie #5 Gepost op: augustus 11, 2007, 11:22:18 am »
hey Ben ,

heel veel sterkte voor deze moeilijke periode
hopelijk krijg je toch goed nieuws volgende week.
hou de moed erin he,

sandra

bbastiaensen

 • Gast
Re:Wat moet ik hier nu weer mee??
« Reactie #6 Gepost op: augustus 14, 2007, 15:17:50 pm »
Eindelijk, in heel mijn kankerverhaal kan ik eens goed nieuws vertellen. De PET scan toonde dat er geen kwaadaardige cellen meer zijn. ;D Reden te meer om aan te nemen dat het "iets" onder mijn borstbeen geen cyste maar resten van de thymus (zwezerik) zijn. In januari follow up maar tot dan is er al zeker geen operatie nodig. Een pak van mijn hart. Al blijft het gevoel van schrik toch zitten. Maar daar moet ik mee leren leven. ik hoop dat iedere lotgenoot die dit leest er zich aan kan optrekken en hoop ook dat zij eens hetzelfde nieuws mogen horen. De eerste grote stap in mijn genezing is gezet. Nu verder werken aan een zo volledig mogelijk herstel.

Groetjes,

Ben
« Laatst bewerkt op: augustus 14, 2007, 16:46:54 pm door bbastiaensen »

Nan

 • ****
 • Berichten: 318
  • Bekijk profiel
Re:Wat moet ik hier nu weer mee??
« Reactie #7 Gepost op: augustus 14, 2007, 16:25:23 pm »
Super. Geniet van iedere dag. Het is hier niet altijd kommer en kwel.

Dikke proficiat,

Knuffel,
Nan