Auteur Topic: Oproep figuratie Gevoel voor Tumor  (gelezen 607 keer)

Gevoel voor Tumor

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 19
    • Bekijk profiel
Oproep figuratie Gevoel voor Tumor
« Gepost op: april 19, 2017, 16:49:40 pm »
Hallo allemaal,

Sylvester Productions en één werken samen voor een nieuwe warme, tragikomische fictiereeks, Gevoel voor Tumor. De reeks gaat over Tristan Devriendt, een 24-jarig zondagskind dat droomt van een carrière als neurochirurg, maar net wanneer zijn droom binnen handbereik ligt, slaat het noodlot onverbiddelijk toe: kanker. In plaats van een succesvol arts wordt Tristan zelf patiënt.

De hoofdrollen van deze serie worden vertegenwoordigd door Maarten Nulens, Marthe Schneider, Els Dottermans, Dirk Van Dijck, Vic De Wachter, Liesa Naert, Barbara Sarafian en vele anderen. Naast deze acteurs zoeken we echter ook gepaste figuranten om de reeks te kunnen vervolledigen.

De verbinding tussen realiteit en fictie is bij deze reeks zeer belangrijk. Daarom werken we ook samen met Kom Op Tegen Kanker en willen we samen het taboe rond kanker bestrijden, waarbij humor een belangrijke tool zal zijn. We beschouwen deze reeks als een maatschappelijk relevant project waarbij de toon steeds positief, hoopvol en warm, maar nooit hard of kwetsend zal zijn.

Om deze link met de realiteit zo goed mogelijk tot uiting laten komen, kiezen we er ook voor om de kankerpatiënten in de reeks niet te laten spelen door gewone figuranten, maar zouden we deze rollen graag laten vervullen door werkelijke kankerpatiënten om de authenticiteit zoveel mogelijk te kunnen bewaren. Daarom willen we jullie via deze weg benaderen met een oproep om te figureren voor deze reeks. Het is voor ons belangrijk om jullie eerst de kans te geven zelf hieraan mee te werken voor we op zoek moeten gaan naar gewone acteurs die zich als kankerpatiënt moeten voordoen. We willen het realiteitsgehalte namelijk zo hoog mogelijk houden.

De opnames zullen doorgaan in het Jan Palfijnziekenhuis in Gent op volgende data:
22, 23, 24 mei
12, 13, 14, 15, 16, 20, 21 en 22 juni
21, 22 en 23 augustus
28 en 29 september
2 oktober

Ben je geïnteresseerd om hieraan mee te werken en ben je beschikbaar op één of meerdere van deze dagen?
Neem dan gerust contact met ons op via, kenn@sylvesterproductions.be
Er wordt ook een kleine vergoeding voorzien.

Vriendelijke groetjes,
Het ‘Gevoel voor Tumor’-team