Soorten kanker > Longkanker

Klina vergeet bestralingsafspraak te maken!!!?

(1/1)

Nycka:
Hallo,

Eind augustus werd er bij mijn papa longkanker geconstateerd.
Een kleine tumor in de linker long en een grote uitzaaiing tussen en door de ribben aan de rechterkant.
Na enkele afspraken met de longspecialist gingen we dan aan de chemo beginnen. Ik vroeg de specialist of de chemo de kans op een tweede hersenbloeding (de eerste was een jaar geleden) zou vergroten. Hij verzekerde ons dat dit niet zou gebeuren.
En zoals je al verwacht kreeg mijn papa een week na zijn eerste chemo een hersenbloeding.

Fast forward naar de tweede chemo,die aangepast werd.Weer kreeg hij het gevoel dat er een hersenbloeding zat aan te komen. Heel erg ziek en moe.
Bij de afspraak van de derde chemo melde hij dit aan de oncologe die dan besliste van te stoppen met chemo en bestraling te gaan doen.

We zouden eerst naar st. Augustinus moeten voor een scan en dan in klina of palfijn bestraling krijgen. Eerst ging ze dit nog bespreken met de longspecialist.
Na twee weken niets meer te horen van klina hebben we zelf dan maar een afspraak gemaakt, "er was iets fout gelopen met de afspraken".

Het is dus nu 5 weken geleden sinds de laatste behandeling en mijn papa heeft elke dag meer pijn. Ik ben razend. Wat een rotslecht ziekenhuis is dit?!
Als wij niet hadden gebeld hadden ze ons gewoon vergeten.
Ik heb een klacht ingediend via de ombudsdienst van klina.
Echt schandalig.
Ik kook 😤

lili vdv:
hoe erg je dat er nog bij overkomt zeg. hop ze hem helpen ze. mijn man is in behandeling in Maria middelares en ik ben zeer tevreden van zijn longarts *. de bestralingen lieten we doen in az Kortrijk ze hebben er  een betere toestel.
veel sterkte grtjes lili

piet:
probeer toch even of je niet naar augustinus kan,of is probleem al opgelost,sterkte

Navigatie

[0] Berichtenindex

Naar de volledige versie