Soorten kanker > Longkanker

longkanker met uitzaaiingen

(1/2) > >>

sonny:
Mijn man heeft al meer dan vier jaar longkanker, na een jaar met uitzaaiingen naar de hersenen, in het visuele, waardoor men niet meer kan opereren. Hij krijgt elke maand chemo, bijna twee jaar al,de laatste twee maand begint zijn lichaam daarop te reageren met ongemakkelijk, overgeven enz.
Nu donderdag zijn we naar de pet-scan geweest en de uitslag krijgen we volgende week, zijn bloed is in orde. Maar nu heeft hij al twee weken dat hij bijna niet meer op zijn benen kan staan en dus ook moeilijk kan lopen met als gevolg dat hij al driemaal gevallen is daardoor.
Mijn vraag is of iemand dit herkent en of dit van de uitzaaiingen van zijn hoofd kan zijn, het nadeel is dat onze specialist die hem al die jaren behandelt zelf thuis zit en dat hij een nieuwe knie moet krijgen, de operatie is voor volgende week. Er is wel nog een specialist in de kliniek maar die krijgt nu natuurlijk al die patiƫnten erbij en mijn man wil niet binnen gaan in de kliniek daardoor.
Ik hoop dat dit vlug zal beteren, als het nog zal beteren.
groetjes, sonja

krietje:
Sonny,

Ik ben natuurlijk geen dokter maar denk wel, uit eigen ervaring bij mijn man, dat dat vallen inderdaad door die hersentumoren komt. Niet te lang wachten  om dit te laten na kijken. Mijn man, zijn verhaal is hier ook te lezen, had na zijn hersenoperatie kans op epilepsie aanvallen. Die zijn er uiteindelijk ook gekomen een paar maanden na zijn operatie. Dring erop aan bij je man om toch zeker dit te vermelden aan de dokter. Mag ik vragen waar jullie in behandeling zijn?
Veel sterkte nog en een prettig weekend

Liefs
Krietje

sonny:
Hallo Krietje
Sorry voor mijn late antwoord, mijn man heeft geen epilepsie aanvallen, daar is hij op getest.
Het vallen kwam door verzwakt te zijn, hij had na een chemo een infectie in de darmen gehad waardoor hij drie weken bijna niet kon eten en altijd diaree had en de volgende maand had hij na de chemo een bronchite gekregen waardoor zijn eetlust ook vermindert was, dus de witte bloedcellen stonden zeer laag en zijn lichaam was verzwakt, na veertien dagen in de kliniek was hij beter.
Maar van dan af krijgt hij af en toe vooral na het rechtstaan van een stoel of uit een zetel, dat zijn ene hand en arm begint te trillen, ongecontroleerd, en dat hij dan het gevoel heeft door zijn benen te zullen gaan, dan moet hij hem een vijf minuutjes zetten en dan is het terug over, maar het zou niets met epilepsie te maken hebben. De dokters denken wel dat het van zijn hoofd kan komen daarvoor moet hij nu volgende maand voor de chemo foto's laten nemen van zijn hoofd en eventueel bij een neuroloog gaan.
Hij krijgt wel hoge dosissen medrol nu. We zullen zien wat de foto's zeggen, ik hoop dat de gezwellen niet zullen vergroot zijn maar het vocht daarrond kan ook veel schade aanrichten.
groetjes, sonja

krietje:
Hey

Goed dat het niet epilepsie is. Opletten met medrol, ondanks het feit dat het een goed product is. Het tast wel de spieren aan dus kan het daaraan liggen dat hij die bevingen heeft in zijn hand.
Zeker aan dokter zeggen bij volgende controle. Ik hoop dat alles verder goed gaat voor jullie.

Liefs

Krietje

sonny:
We hebben het aan de dokter gezegd van dat beven van mijn man zijn hand en arm en de dokter zegt dat we niet mogen vergeten dat er uitzaaiingen zijn in mijn man zijn hoofd, het zou vooral komen door het vocht, oedeem, die rond de uitzaaiingen zit, dit zou ergens kunnen tegendrukken waardoor mijn man dat krijgt. Donderdag moet hij naar de pet-scan, ben benieuwd wat ze gaan zien. We hebben deze week de uitslag gekregen van zijn bloed en de kankerwaarden waren terug gestegen van 62,2 naar 72,5, vorige maand na een halve dosis chemo waren ze nochtans gedaald en nu na 100 % chemo zijn ze teug gestegen, we verstaan het niet, ben benieuwd wat de dokter zal zeggen op 2 juni als we terug moeten gaan voor de chemo

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie