Auteur Topic: schwanoom of brughoektumor achter linker oor  (gelezen 8656 keer)

petra d

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
schwanoom of brughoektumor achter linker oor
« Gepost op: februari 17, 2015, 20:14:35 pm »
Beste lezer,
mijn naam is Petra, 43 jaar
Ik ben in februari 2014 geopereerd in Antwerpen.
Mijn symptomen waren gehoorverlies. AL gauw werd de diagnose gesteld dat ik een brughoektumor moeten laten verwijderen (operatief).
Na de operatie vertelde de arts mij dat ik mijn gehoor links volledig kwijt ben, en dat ik een scheefgroei heb aan mijn linkerkant van mijn gezicht (zou zich herstellen binnen het jaar => en dat klopt want morgen is het een jaar geleden en is het bijna niets meer te zien)
Evenwichtsstoornissen heb ik nooit gehad.
Na het verlaten van  het ziekenhuis moest ik geen pijnstillers meer nemen. Ik ben dan ook vrij snel kunnen gaan werken. Maar in mei 2014 kreeg ik last van hevige hoofdpijnaanvallen.  Ik heb dat 3 x per dag. Het begint met een stijve hals, daarna gaat de pijn naar de wonde.  Zo neem ik al 9 maanden Dafalgan 1000.
Intussen ben ik in behandeling in de pijnkliniek in Brugge en heb reeds 1 infiltratie gehad. Echter nog geen resultaat.
Bovendien ben ik al naar verschillende osteopaten geweest, alsook acupunctuur geprobeerd. De aanvallen blijven met een interval van 7 a 9 uur. (ook altijd 's nachts)
Klinkt dat verhaal voor iemand bekend in de oren, dan lees ik graag een reactie.
mvg  Petra   17 feb 2015

Jerske

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 2
    • Bekijk profiel
Re: schwanoom of brughoektumor achter linker oor
« Reactie #1 Gepost op: april 16, 2015, 19:10:10 pm »
Beste Petra

Bij mij werd ook een brughoektumor verwijderd achter het linkeroor.Een operatie was ook noodzakelijk omdat de tumor een enorme grootte had.Ondertussen is dit al een jaar geleden en nu nog heb ik last van mijn evenwicht.Ik ben volledig doof aan de linkerzijde.De aangezichtsverlamming is ook nog altijd aanwezig waarvoor ik nu nog in behandeling ben bij een plastisch chirurg.Is de verlamming bij jou volledig verdwenen en spontaan genezen?

Ik heb ook al heel lang last van hoofdpijnaanvallen die regelmatig terugkeren.Die aanvallen krijg  ik nu onder controle met een ontstekingsremmer.Binnenkort een afspraak in het uz te Gent bij een hoofdpijnspecialist.

Hopelijk heb je iets aan mijn reactie. Goede moed verder.