Auteur Topic: Zin om eens volledig te ontspannen in een andere omgeving ?  (gelezen 2597 keer)

marczz

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 12
    • Bekijk profiel
Zin om eens volledig te ontspannen in een andere omgeving ?
« Gepost op: juni 06, 2014, 15:00:30 pm »
Schrijf je dan in voor een vakantie in het Nederlandse Luyckgestel, van 2 tot 9 augustus.  Het is een vakantie speciaal voor mensen met kanker en eventueel hun partner, familielid, ... De vakantie wordt georganiseerd door Ziekenzorg, in samenwerking met VLK.
Het is ondertussen al de derde keer dat ik – samen met de vakantieverantwoordelijke Lieve, zo een vakantie coördineer. Ik zorg voor de administratieve organisatie, Lieve zorgt – samen met nog een aantal vrijwilligers – voor de praktische voorbereiding vooraf en de organisatie ter plekke.
Eerlijk gezegd, het is telkens een plezierige samenwerking, en vooral : het is ook telkens weer een schitterende belevenis voor de deelnemers.
Lieve is onlangs al even op verkenning geweest om de vakantie voor te bereiden. Zij vindt het werkelijk een prachtige locatie, even over de grens, in de vrije natuur van het Nederlands Brabant. Geen drukte, geen lawaai, midden in de bossen, een zwembad, ... Eén en al rust !
En dat willen we die week ook zo houden. Rust en ontspanning staan centraal: een wandeling in de bossen, een duik in het zwembad, een massage, een terrasje, een gesprek met lotgenoten, ... het kan allemaal.
Zin om mee te gaan ? Zin om een paar dagen lekker te genieten en je zorgen even te vergeten ?
Er zijn nog enkele plaatsen vrij.  Laat iets weten als je interesse hebt of als je nog wat meer info wenst.

wannes1952

  • ****
  • Berichten: 353
    • Bekijk profiel
Re: Zin om eens volledig te ontspannen in een andere omgeving ?
« Reactie #1 Gepost op: oktober 13, 2014, 21:12:39 pm »
Marczz, ik ben al 3 jaar na mekaar te laat geweest. Mijn hersenen speelden mij parten denk ik. Misschien volgende jaar en ik ga eens kijken of er binnenkort nog een vakantie ergsn te boeken valt met een groep , groetjes, joohan