Auteur Topic: Prostaatkanker  (gelezen 3037 keer)

Boom

 • Nieuwkomer
 • *
 • Berichten: 1
  • Bekijk profiel
Prostaatkanker
« Gepost op: oktober 02, 2013, 13:51:52 pm »
Bij mijn man(53 jaar) is een week geleden prostaatkanker vastgesteld, die niet is uitgezaaid. De specialist raadde onmiddelijk een operatie aan om de prostaat te verwijderen.

Zijn er mensen die volledig genezen zijn, waarvan de errectie in orde is gekomen en het urineverlies volledig is gestopt.
En graag een verloop van de behandeling en genezing

Jet

 • *****
 • Berichten: 783
  • Bekijk profiel
Re: Prostaatkanker
« Reactie #1 Gepost op: oktober 18, 2013, 12:13:27 pm »
Hoi..

Het is altijd schrikken als je een nare uitslag krijgt.. maar indien er gelijk goede mogelijkheden aangedragen worden, geeft dat er een positieve draai aan.

Focus je eerst op wat eerst komt en noodzakelijk is..  en tja, de uitwerking zal verschillend zijn.. niet alles is te vergelijken.
Er zullen zowel als hele goede ook mindere resultaten zijn bij diverse mannen.. wat erectie en incontinentie betreft.

Geef het de tijd, en behoud de rust en het optimisme..
 Verloop behandeling is helaas nooit precies te vertellen.
En ja, ik snap je vraag absoluut wel..
Het willen weten is een onderdeel van hoe je er mee om kunt gaan!!

Veel succes met alles..  vraag veel, schrijf op wat je vragen ende  antwoorden zijn.
Laat je niet gek maken, en kom vooral op voor je  man en jezelf!!
Echter dokters zijn en blijven ook maar mensen!!
Er komt veel op je af in deze periode!!

Dikke steunknuff,
Jet :)

monody

 • **
 • Berichten: 76
 • Geloof in positieve heling!
  • Bekijk profiel
Re: Prostaatkanker
« Reactie #2 Gepost op: maart 22, 2014, 15:55:27 pm »
Dag Boom,

Ja, het vorige bericht van Jet duidt vooral op rust& optimisme. Bij mezelf is in 2011, ik was toen ook 53 jaar, prostaatkanker vastgesteld en ik kan je verzekeren dat op zo'n moment de vloer onder je voeten wordt weggeslagen. De volledige verwijdering is onmiddellijk gebeurd met de Da-Vincie robot. Achteraf gezien bleek het niks te laat te zijn geweest omdat de kwaadaardige cellen al buiten de prostaat waren getreden maar nog wel ingekapseld. Ik had dus twee keer geluk; geen uitzaaiingen waardoor ik nadien geen chemo en bestralingen moest ondergaan. Wanneer je het verdere verloop van mijn evolutie tot nu wil kennen ga dan gerust op zoek naar de berichten van "Monody" dat is mijn schuilnaam op deze site.
Als jullie met vragen zitten ben ik altijd bereid om je van antwoord te dienen want ik weet uit eigen ervaring dat wanneer dat "dat beest" heeft toegeslagen het je verdere leven ferm op de proef stelt. Ik heb het geluk dat mijn echtgenote mij nooit in de steek heeft gelaten en we hebben samen gevochten, nu nog, omdat de gevolgen en de evolutie ervan alles op z'n kop kan zetten. Maar er is geen andere weg of omleiding die je dan kan volgen. Je moet er tezamen door want er komt zoveel bij kijken dat het héél moeilijk kan zijn, en dan bedoel ik vooral het "aanvaardingsproces". Eens je in die fase zit dan kan je beter gaan relativeren en stilaan komt er dan terug plaats voor het positieve. Bij mezelf is dat nu ongeveer een half jaar geleden gebeurd en nu ben ik blij met iedere dag die ik hier op deze aardbol zomaar belangeloos cadeau krijg. Ik wil je m'n e-mailadres geven dan kan je rechtstreeks met me in contact komen want ik weet wat het is om dit te verwerken en wil jullie graag steun geven vanuit mijn ervaring.  " jvep_verhoeven@hotmail.com "
Vriendelijke groeten van Johan (Monody).