Auteur Topic: is er nog iets anders dan termodal?  (gelezen 3052 keer)

natalie peeters

  • Gast
is er nog iets anders dan termodal?
« Gepost op: oktober 14, 2006, 15:08:06 pm »
Hallo,

ik ben natalie, 22 jaar en mijn mama heeft een hersentumor, van kwaadaardige aard. Gisteren hebben we te horen gekregen van de oncologe dat de behandeling combinatie chemo en radiotherapie niet geholpen heeft. Ik wil graag weten of er nog iets anders is in proefstadium bijvoorbeeld, want ik geef de strijd niet op. Mijn mama is 50 en wil leven.

natalie

Bostie

  • *****
  • Berichten: 1238
  • Wees eerlijk, ook en vooral met jezelf!
    • Bekijk profiel
    • http://everyoneweb.com/BOSTIE/
Re:is er nog iets anders dan termodal?
« Reactie #1 Gepost op: oktober 14, 2006, 19:11:19 pm »
Hei Natalie,

Mijn vrouw kwam in aanmerking voor het experimentele tumor-vaccinatie-programma van Prof Van Gool en Prof De Vleesschouwer in het UZ-Leuven. Dit programma werkt op basis van de eigen witte bloedcellen die kunstmatig in contact gebracht worden met het eigen tumorweefsel dat eerder operatief verwijderd werd. Door complicaties is ze helaas niet kunnen beginnen aan die behandeling.
Het zal wellicht hard aankomen, maar volgens mij vraag je best aan de behandelende neuroloog en/of oncoloog om eerlijk open kaart met je te spelen en vragen wat hun bedenkingen hieromtrent zijn.
Op onderstaande link vind je het volledige verhaal en verloop van haar ziekte :
http://tegenkanker.net.apache01.hostbasket.com/forum/index.php?board=21;action=display;threadid=283;start=msg1351#msg1351
Ik zal je tevens antwoorden op je vraag onder de rubriek "Lotgenoten".

Groetjes, Steven