Auteur Topic: Partnerprogramma 'leven en liefhebben met kanker'  (gelezen 2630 keer)

craeymeersch

  • **
  • Berichten: 61
    • Bekijk profiel
Partnerprogramma 'leven en liefhebben met kanker'
« Gepost op: december 17, 2012, 13:44:17 pm »
Beste lotgenoten,


Vorig jaar werd in de Borstkliniek van ZNA Middelheim voor de eerste keer het partnerprogramma ‘Leven en Liefhebben met borstkanker’ ingericht voor koppels waarvan één van de partners geconfronteerd wordt met kanker.

In maart 2013 gaan we in ZNA Middelheim te Antwerpen terug van start met het partnerprogramma.
Vorige maand sloten we een groep af die volgens de 10 deelnemers heel waardevol en steunend was. Koppels keken er wekelijks echt naar uit om elkaar opnieuw te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.
 
Het programma richt zich tot alle koppels die geconfronteerd worden met kanker (darmkanker, borstkanker, leukemie, hersentumor,…). Ook mensen die in behandeling zijn in een ander ziekenhuis, kunnen deelnemen aan het programma.
 
Dit programma heeft als doel om koppels die geconfronteerd worden met kanker even te doen stilstaan bij wat er in deze moeilijke periode op hen afkomt (of nog moet komen) om hen samen als een team weer op weg zetten.
 
Het programma omvat 7 wekelijkse bijeenkomsten waarin verschillende thema’s worden aangekaart, zoals stress, steun, communicatie en seksualiteit.
Deelname is volledig kosteloos.
 
 
Voor meer informatie kunnen koppels steeds bij ons terecht! Indien jullie een folder wensen, stuur dan een mailtje met adres en naam, zodat we jullie deze zo snel mogelijk kunnen bezorgen.
 
Vriendelijke groeten

Hanne Craeymeersch en Karin Ulrichs
klinisch Psychologen ZNA Middelheim
03/280.22.46
Hanne.craeymeersch@zna.be

craeymeersch

  • **
  • Berichten: 61
    • Bekijk profiel
Re:Partnerprogramma 'leven en liefhebben met kanker'
« Reactie #1 Gepost op: maart 07, 2013, 13:01:58 pm »
Beste lotgenoten,

volgende week woensdag 13 maart gaan we terug van start met het partnerprogramma in het ZNA Middelheim te Antwerpen. We zijn dringend nog op zoek naar één gemotiveerd en enthousiast koppel om deel te nemen.
Indien interesse, neem asap contact met ons op!

Vriendelijke groeten

Hanne Craeymeersch (03/280.22.46)
Karin Ulrichs (03/280.22.40)