Auteur Topic: Hoe je eigen gevoelens onder controle krijgen wanneer kanker je naasten treft?  (gelezen 3805 keer)

Limits

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 4
    • Bekijk profiel
Ben jij ook wel eens somber, futloos of misschien wel heel erg kwaad nadat kanker in je omgeving is vastgesteld? Of voel jij je misschien machteloos? Dan kan de online cursus, Kleur je Leven, jou misschien helpen om deze gevoelens aan te pakken. Je kan de cursus volledig gratis, anoniem en zelfstandig volgen.

De cursus bestaat uit 8 lessen van 30 minuten, die je volgt wanneer het jou past. In de cursus leer je o.a. door middel van oefeningen, filmpjes en gesproken en geschreven informatie zelfstandig vaardigheden aan zoals negatieve gedachten doorbreken, terug plezierige activiteiten ondernemen, positiever leren denken en beter ontspannen.

Met dit onderzoek willen we weten hoe mensen met kanker en hun naasten dit programma ervaren. Bovendien zijn we benieuwd naar jouw ervaringen om het programma aantrekkelijker en toegankelijker te maken.

Je krijgt de mogelijkheid om een jaar lang gratis deel te nemen aan de online cursus ‘Kleur je Leven’. Toegang tot de cursus is beveiligd. Daarnaast vragen we je om op drie verschillende tijdstippen enkele vragenlijsten in te vullen.

Informatie/Deelnemen?
Je kan alvast eens kijken naar www.kleurjeleven.be.
Als je meer informatie wil over het onderzoek en de gratis deelname? Contacteer ons dan op het nummer 016/20 85 96 of via onderzoek@kleurjeleven.be. Dat kan met een anoniem mailadres.

Limits

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 4
    • Bekijk profiel
Re:Hoe je eigen gevoelens onder controle krijgen wanneer kanker je naasten treft?
« Reactie #1 Gepost op: januari 11, 2013, 16:52:06 pm »
We zijn nog steeds op zoek naar familieleden van mensen met kanker die graag gebruik willen maken van het online programma 'Kleur je leven', dat je kan helpen om om te gaan met sombere en futloze gedachten.

Stuur een mailtje naar onderzoek@kleurjeleven.be of bel naar 016/20.85.96.

Bedankt!
Anke