Auteur Topic: Gespreksavond over een "optimale financiële regeling"  (gelezen 2168 keer)

Waaier

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 45
    • Bekijk profiel
    • waaier
Gespreksavond over een "optimale financiële regeling"
« Gepost op: april 25, 2012, 15:55:09 pm »
Beste,
De patiëntenvereniging Waaier vzw organiseert op 10 mei een gespreksavond rond financiële regelingen. 
De aanleiding van de gespreksavond is het verschijnen van het boek 'In goede en kwade dagen: financiële levensvragen'. Graag benadrukken we dat we zowel in goede als kwade dagen best stil staan bij onze financiële toekomst, al lijkt het in goede dagen 'niet aan de orde' en in slechte dagen 'onbelangrijk'. Toch zijn we ervan overtuigd dat het belangrijk is om hierover na te denken, hoe moeilijk en onbespreekbaar het op bepaalde momenten ook lijkt. Voor nabestaanden kan het vaak een groot verschil maken, voor patiënten zelf kan het toch enige rust brengen, te weten dat er op financieel vlak een goede regeling is uitgewerkt. Op die wijze wordt getracht een evenwicht te vinden tussen het rationele en emotionele.
VZW van en voor (ex-)kankerpatiënten vinden we het belangrijk dit onderwerp tijdens een gespreksavond aan bod te laten komen.
Ingrid Stevens, auteur van het bovenvermelde boek en Patrick Vandeputte, notaris, zullen een aantal handvaten en tips aanreiken om de financiële toekomst zo goed mogelijk voor te bereiden. Aansluitend is er gelegenheid om vragen te stellen.
Deze lezing kadert ook volledig in het doel van onze VZW, namelijk het bespreekbaar maken van de meest uiteenlopende onderwerpen.
We hopen dan ook van harte je op onze avond te mogen begroeten. Meer informatie vind je op de website van Waaier

http://www.waaier.org/flyer_2012-05-10.html

in naam van Waaier, Natacha