Auteur Topic: Nieuwe gezondheidsweek voor personen die herstellen van kanker  (gelezen 2531 keer)

Annemie Coeme

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 5
    • Bekijk profiel
Nieuwe gezondheidsweek voor personen die herstellen van kanker
« Gepost op: augustus 17, 2011, 17:26:55 pm »
Hallo iedereen,

Voor het derde jaar op rij organiseren de Onafhankelijke Ziekenfondsen ‘gezondheidsweken’ voor personen die revalideren van kanker en reeds een maand de primaire behandelingen achter de rug hebben. Jullie zijn van harte welkom!

WAT?
De gezondheidsweken hebben als doel een gevarieerde mix van groepssessies aan te bieden (bvb rond relaxatie, gezonde voeding na kanker, aquagym, creatief bezig zijn) en dit aangevuld met individuele verwenmomenten om de deelnemers eens helemaal in de watten te leggen (gelaatsverzorging, massages, verwenbon).

Centraal tijdens de gezondheidsweken staat het zelfmanagement van de ziekte. Hoe kan ik als revaliderende kankerpatiënt de ziekte plaatsen in het verdere verloop van mijn leven en de gevolgen van de ziekte beter controleren. Gedachten uitwisselen via lotgenotencontact is daarbij van cruciaal belang.

WANNEER?
De gezondheidsweken vinden op regelmatige basis plaats in het voorjaar en in het najaar.

De eerstvolgende gezondheidsweek vindt plaats van 21-25 november, in het hersteloord van de Onafhankelijke Ziekenfondsen 'Dunepanne' De Haan.

HOEVEEL KOST HET?
U kan deelnemen aan de totaalprijs van 330 EUR (tweepersoonskamer) of 362 EUR (eenpersoonskamer). Leden van één van de zeven Onafhankelijke Ziekenfondsen (OZ, Partena, Euromut, Securex, PartenaMut, Omnimut, Freie Krankenkasse) genieten een fikse korting die kan oplopen tot 85%.

Er is plaats voor maximum 10 personen.

MEER INFO?
Voor meer info over de gezondheidsweek kan je terecht op www.dunepanne-mloz.be (waar je de brochure kan downloaden en een filmpje kan raadplegen over de gezondheidsweek) of via mail (info@gzhweek.be).

Vriendelijke groetjes,

Annemie Coëme
Experte gezondheidspromotie
Landsbond van de Onafhankelijke Ziekenfondsen