Auteur Topic: Knelpunten in ziekenhuisgebouwen, wat vinden jullie?  (gelezen 2033 keer)

Enter

  • Nieuwkomer
  • *
  • Berichten: 1
    • Bekijk profiel
Knelpunten in ziekenhuisgebouwen, wat vinden jullie?
« Gepost op: juli 12, 2011, 09:47:02 am »
U hebt het misschien al eens meegemaakt.  U gaat naar het ziekenhuis, als patiënt of als bezoeker en u vindt niet meteen de weg naar de juiste afdeling omdat de bewegwijzering niet duidelijk is. U had misschien al problemen om uit uw wagen te stappen op de parking van het ziekenhuis omdat de plaatsen niet al te ruim bemeten zijn. Of u loopt met krukken en u hebt moeite om uw kamerdeur te openen. U kunt misschien niet  meer zo lang rechtstaan maar er zijn onvoldoende plaatsen in de wachtruimte en het wachten duurt wel heel erg lang.  Of misschien bent u rolstoelgebruiker en vindt u net dat het ziekenhuis dat u laatst bezocht zeer goed toegankelijk was?

Uw mening als ziekenhuisgebruiker is belangrijk. We willen inzicht krijgen in mogelijke knelpunten en problemen in ziekenhuisgebouwen om ze daarna te kunnen oplossen.

Deel uw ervaring en help Enter en VIPA, het Vlaams Infrastructuurfonds voor Persoonsgebonden Aangelegenheden,  eventuele knelpunten vast te stellen door in een eenvoudige aanstiplijst aan te duiden waar en welke knelpunten u ondervindt. Er zijn twaalf vragen. Dit neemt slechts vijf minuten of iets meer van uw tijd in beslag.

Uw input zal mee opgenomen worden in de knelpuntenanalyse die zal bijdragen aan de realisatie van een inspiratiebundel voor een betere toegankelijkheid van ziekenhuizen.
De rechtstreekse link naar onze vragenlijst vindt u hier en u kunt hem ook op Facebook delen :

Knelpunten in ziekenhuisgebouwen Survey

Knelpunten in ziekenhuisgebouwen... | Facebook

Meedoen is nog mogelijk tot eind augustus. Enter en VIPA danken u alvast van harte voor uw medewerking!