Auteur Topic: borstkanker  (gelezen 952 keer)

nona240854

  • Gast
borstkanker
« Gepost op: februari 11, 2010, 13:57:47 pm »
mijn naam is Jeannine en ben 55 jaar.Van mijn 22 jaar heb ik de ziekte van "ruclus" weet niet of het goed geschreven is? het is een ziekte waarvan je constant cisten in de borsten hebt die ze leegmaken maar ondanks alles banaal zijn. Ik zit nu reeds 2 jaar in mijn menopauze en had terug een ciste ontdekt zodat ik met een gerust hart naar mijn senoloog was gegaan voor een onderzoek helaas heb ik nu dinsdag vernomen dat er een kwaadaardige tumor in mijn borst zit en ze hebben dan ook meteen een biopsie gedaan. Nu zaterdag zie ik de specialiste die mij gaat onderhanden nemen en zal de resultaten hebben van de biopsie.
ik weet niet goed wat denken en wat te doen, ik heb alleen maar zwarte gedachten, zie geen toekomst, ween veel en ben bijzonder bang.
Iedereen van mijn omgeving, echtgenoot, kinderen, familie, vrienden, collega"s steunen mij enorm en zeggen allemaal dat het wel goed komt.
dat ik positief moet zijn dat ik dan beter ga genezen. Maar niets helpt ik blijf bang !! voor het ongekende.
ik vraag jullie nu om steun en is het normaal dat ik zo bang en verdrietig ben ondanks ik nog niet weet waar ik mee geconfronteerd ga worden.
bedankt bij voorbaat voor jullie steun in de komende maanden
jeannine